Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 332518 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Ovi Maps free navigation gets 1 million downloads in a week

Nokia has today announced that since the 21 January 2010 launch of the new version of Ovi Maps with free walk and drive navigation, there have been over 1.4 million downloads. The one million mark was reached just one week after the launch.

“We’re averaging a download a second, 24 hours a day,” said Anssi Vanjoki, Executive Vice President, Nokia. “When we announced free walk & drive navigation we knew it would be a game-changer. The number of people now using their Nokia for navigation, and as a result looking for more location-aware software, is growing faster than even we predicted.”

The success of the new version Ovi Maps is a key part of Nokia’s strategy to lead the market in mobile maps, navigation and location-based services. By leveraging its investment in NAVTEQ, Nokia has been able to remove the costs associated with navigation for drivers and pedestrians and is quickly activating a massive user base to which it can offer new location features, content and services.

“This is great news for our 3rd party application developers. Within a matter of days there is an installed base of more than 1 million active users all potentially hungry for new and innovative location-aware apps,” continued Anssi Vanjoki. “For the operators too there is a growing opportunity to sell more data-plans and a complete navigation package to existing and new customers.”

As of 31 January 2010 the top five countries downloading the new version of Ovi Maps were: China, Italy, UK, Germany and Spain. The top five most popular Nokia devices installing the download were: Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N97 mini, Nokia N97, Nokia 5230 and Nokia E72.

“There is a huge appetite for GPS navigation on mobile phones. We estimate there were already 25.9 million people actively using GPS navigation on their mobile phones at the end of 2009,” said Chris Jones, VP & Principal Analyst at research firm Canalys.

From next month, all new Nokia GPS-enabled smartphones will include the new version of Ovi Maps, pre-loaded with local country map data, with high-end walk and drive navigation and access to Lonely Planet and Michelin travel guides at no extra cost.

Ovi Maps covers more than 180 countries with car and pedestrian navigation for 74 countries, in 46 languages, and traffic information for more than 10 countries. There are more than 6000 3D landmarks for 200 cities around the world. Lonely Planet and Michelin guides have information on more than 1,000 destinations globally.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
mob
Nokia 
instalirao sam garmin na 5800 me,radio je dva tri dana normalno,sada radi pola minuta do minut  i izbaci iz programa.molim za pomoc Smile
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Probaj restore to fabric. ma da cisto sumnjam da ce pomoci. Ako i dalje nece reinstaliraj ga to je nejjednostavnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Nokia N900 GPS Navigation – Sygic Mobile Maps Turn-By-Turn Navigation

Sygic Mobile Maps for Nokia N900 Maemo now up and running. Coming soon to Ovi Store and Maemo Select.

izvor

btw, imam Sygic na N95 i evo par sshotova, da vidite kako su mape detaljno urađene.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0058.jpg
(33.59 KB, 240x320)
Screenshot0059.jpg
(49.78 KB, 240x320)
Screenshot0060.jpg
(54.51 KB, 240x320)
Screenshot0061.jpg
(44.13 KB, 240x320)
Screenshot0062.jpg
(44.17 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
mob
Nokia 
Probaj restore to fabric. ma da cisto sumnjam da ce pomoci. Ako i dalje nece reinstaliraj ga to je nejjednostavnije.

probacu restore to fabric,ako ne,batalim navigaciju.hvala.
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Hahah, pa nemoj da batalis navigaciju. Samo reinstaliraj garmin. To ti je posao od 5 minuta, ako znas sta radis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Who hesitates masturbates

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5514
Zastava Srbija,Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N85
imam nokiu n85 i kad pokrenem nokia maps izbaci mi Unable to start application
do cega je to...probao sam da update-ujem preko Nokia maps updater ali izbaci mi unknown error...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

LUDAK_NK

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
SonyEricsson k750
Bolje ti je ubaci Garmin. On radi perfektno! Koji prog ja da ubacim u iPhone 3g?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple iPhone
iGO...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

LUDAK_NK

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
SonyEricsson k750
Imas mozda neki sajt za tutorial?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.228 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.