Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled S60/UIQ/WM/JAVA aplikacija koje služe za prikaz vremenske prognoze  (Pročitano 59508 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC 
Na oficijelnom sajtu stoji da je sada besplatan;
      WorldMate travel software for Nokia S60 provides travelers with information that organizes their travel needs. Click on the software features below for more information about the application:

The Free WorldMate software for Nokia S60 provides the following 5 essential travel services - completely Free of charge:
Dakle, free verzija nema informacije o rasporedu letova i satelitski prikaz...
Zadnja verzija je 5.10.30 i moze se preuzeti na oficijelnom sajtu.
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
Pa da, mislim da je sad free za sve sa OS 9.1 ..... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Na oficijelnom sajtu stoji da je sada besplatan;
      WorldMate travel software for Nokia S60 provides travelers with information that organizes their travel needs. Click on the software features below for more information about the application:

The Free WorldMate software for Nokia S60 provides the following 5 essential travel services - completely Free of charge:
Dakle, free verzija nema informacije o rasporedu letova i satelitski prikaz...
Zadnja verzija je 5.10.30 i moze se preuzeti na oficijelnom sajtu.
Pozdrav
To sam i ja mislio, hvala na info ... btw. sad me Nina još više zbunjuje:
Pa pošto imam E50...a WorldMate je Free za E seriju tako da ga ja registrujem upisivanjem moje mail adrese i mog passworda koji sam ukucala i za 3.0 verziju i nakon toga dobila mail u kom mi se potvrđuju da sam instalirala free verziju WorlMate-a... Smile

A evo screenshota koja je to tačno verzija programa... Smile
Jel to znači da treba prvo skinuti verziju 3 sa oficijelnog sajta, regostrovati je, pokrenuti, pogledati kako izgleda, deinstalirati je  i nakon nje instalirati verziju 4xxx i registrovati je istim podacima kao i "trojku" i sve će raditi kao full?!? Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
Pa tako je kod mene bilo...ali ja nisam, čini mi se, ni uninstalirala 3.0, već sam je samo pregazila sa 4.0 ali mi je i tada tražio e-mail i password...... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa i logicno je ovo sto NinaNina kaze... Znaci prvo instalirati ovu free (v.3.xxx) verziju za E seriju i sa njom napraviti korisnicki nalog i poslati im svoju e-mail adresu a zatim instalirati ovu v.4.0 verziju i popuniti je korisnickim podacima kojima smo registrovali , gore pomenutu , free verziju.  Smile

Sad ne mogu da se sjetim tacno kako je kod mene bio slucaj sa v.4.0 verzijom... Ali mislim da mi je istekla licenca kroz 10-tak dana...  Smile Vrlo je moguce da se nisam pridrzavao ovoga gore i da je nisam registrovao sa svojom e-mail adresom i pass-om. Ne mogu da se sjetim tacno...  Smile

NinaNina , koliko dugo ti vec radi ta v.4.00 verzija??  Smile Smile

P.S. Zalosno je da raspravljamo o ovoj v 4.00 verziji pored potpuno free , i puno ljepse i bolje , v.5.xxx verzije koja je besplatna za sve s60 3rd telefone.... A sve zbog onog ludackog buga sa auto updateom...  Smile Nadati se da ce ovu gresku ispraviti u sledecoj reviziji ovog programa.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 02:00:45 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
NinaNina , koliko dugo ti vec radi ta v.4.00 verzija??  Smile Smile

Pa posle 10 dana sam i odlučila da isprobam ovu novu 5 verziju, ali sam sigurna da je za to vreme dok je bio u telefonu 4.0 radio bez "samoupdatea"...evo pre 2 dana sam instalirala ponovo 4.0 pa ću pratiti koliko će biti "poslušan"... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC HD2
Huhh .... Epocware HandyWeather_v4.01 S60v2.N70.N90 za danas veli sledeće:

MobiMate WorldMate 2.2.06 kaže:

Gledajući termometar "u ladu" temperatura stoji na 42 stepena celzijusova, trenutno!
Uzimajući u obzir da "HandyWeather" prikazuje istu preciznije od "WorldMate" koji pretpostavlja da ima 38 u Beogradu i još uzimajući u obzir ima mogućnost ubacivanja koordinata mesta u kome živimo što je još jedan plus viška, šta reći nego ne preporučiti "HandyWeather" kao apsolutnog šampiona kada se tiče vremenske prognoze i statističkih podataka na ekranu mob. telefona! Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 15:16:15 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Ja koristim u ovu svrhu Java aplikaciju Weather2Umbrella..... zbog tacnosti prognoze  Smile

izvinjavam se za ove prve tri slike ali kako god drugacije da ih postavim, nece da se otvore  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

070721151840.jpg
(89.85 KB, 240x320)
070721151853.jpg
(87.22 KB, 240x320)
070721151917.jpg
(88.13 KB, 240x320)
070721151931.jpg
(87.4 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 15:39:06 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Apsolutno se slazem, Mikele. Jedina prednost HandyWeather, Worldmate i slicnih aplikacija je sminka, tj. izgled, a WeatherMob(tj. Weather2umbrella) daje apsolutno najbolje, najpouzdanije i najdetaljnije podatke. Koja druga app daje prognozu temperature, vlaznosti vazduha, brzine i pravca vetra, padavina, i to iz sata u sat? Sem takodje java aplikacije pod imenom Meteo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC HD2
Neka je "WeatherMob(tj. Weather2umbrella)" freeware i neka je precizna koliko god hoće - kada je pisana u Javi, ne ferceram je uopšte. Smile Ko voli nek izvoli, meni te java zezalice ne predstavljaju zadovoljstvo. Pokreću se sporo, lošije izgledaju, ... Možda i imam predrasuda i nisam u pravu kao i za mini Operu, ali ...
Iskreno, probao sam je, opisao njen izgled ovde, deinstalirao i zadržao se na WorldMate!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.