Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled "Instant Messengera" za ICQ, AOL, MSN, Yahoo!, Jabber, Google talk!  (Pročitano 58004 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20080404
mob
Apple iPhone

Skype Mobile Beta
Petak, 25. april 2008. 12:36    

Skype se u poslednje vreme nalazi u zamahu kada su planovi i predstavljanje noviteta u pitanju. Nakon nedavne najave usluge neograničenog pozivanja korisnika u inostranstvu, sada je predstavljen softverski paket namenjen mobilnim uređajima sa Java podrškom.

U pitanju je aplikacija Mobile Beta, za koju je već potvrđeno da radi na Nokia N95 i Motorola Z9 telefonima. Nova aplikacija donosi mogućnost Skype četovanja, kao i opciju pozivanja glasom. Opcija glasovnog pozivanja nija u potpunosti VOIP jer koristi glasovnu mrežu kojoj se pristupa preko lokalnih Skype pristupnih brojeva. Ipak, ovo omogućuje pristupačnu opciju pozivanja inostranstva jer za 10 dolara mesečno možete pozivati kontakte iz Evrope ili Amerike i koristiti samo regularne minute razgovora.

Skype Mobile Beta aplikaciju možete preuzeti sa ove adrese.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6630
Pa tako ga i upisujem, samo za MSN treba puna e-mail adresa. Probao sam i agile messenger i IM+ na N70 i na 6120 preko 063 i 064 mreže. Ranije je radilo bez problema sve. U podešavanjima nisam ništa menjao. MSN se konektuje a yahoo neće već mesec dana. ICQ mi odavno ne radi na telefonima. Problem sa yahoom na telefonu ima i jedna moja prijateljica. Ona ima neko samsung i kaže da je ranije lepo koristila a sad neće.  Smile

I kod mene je ista stvar.6630.Im+.Netje pa netje,u chemu je shtos?Svi ostali servisi rade oke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Moja devojka na samsungu d900 koristi mig33, medjutim svaki put kada se uloguje svakih cca. 5 sekundi joj se pojavljuje prozorcic -Want to send HTTP information?- sto svaki mora da potvrdi sa yes da bi mogla da nastavi s radom a u slucaju da izabere No pojavi se error i automatski je mig33 izbacuje.

Sta treba da uradi da joj se to vise ne bi pojavljivalo kada se uloguje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
ljljudi imam n82 i namestio sam da me pita za pristupnu tacku imam telenor gprs i telenor wap preko koje je jeftinije i u cemu je razlika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Kako je jeftinije?!? Tarifa je ista za sve tako da ne moze biti jeftinije...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Koji messenger bih mogao da skinem za NOKIU 6600? Naravno da mogu da koristim MSN (imam 064 karticu ako to u opste ima neke veze)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One X
Ako bi prelistao temu sigurno bi se dosetio nekog...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Ma pregledao sam temu i vidim da ima gomila raznih ali neki koji moze za ovaj moj telefon a da nije neka trail verzija i naravno da rdi na nasoj mrezi. . . Skidao sam gomile messenger-a ali uglavnom sam ih brisao jer nisam mogao da se konektujem (imam podesene sve parametre kako treba i znam da to nije problem)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Koji messenger bih mogao da skinem za NOKIU 6600? Naravno da mogu da koristim MSN (imam 064 karticu ako to u opste ima neke veze)

http://www.lonelycatgames.com/?app=slick
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Moze preporuka dobrog MSN Clienta za 6600?

Turbo MSN, radi kao da je za njega pravljen  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.