Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled "Instant Messengera" za ICQ, AOL, MSN, Yahoo!, Jabber, Google talk!  (Pročitano 58244 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Vidje, vidje, nisam ni primetio vaše komentare ... pa na ovim telefonima je fraj "data" folder sa "C" particije! Smile Smile
Blavo za OS verzije 9.1 .... Smile Na ovo nisam obraćao pažnju, bio sam ubedjen da je ovaj folder sakriven za manipulaciju fajlovima iz istog ...

Jelte, hoće li neko najzad da potvrdi, da li je moguće brisanje fajlova iz istog?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Vidje, vidje, nisam ni primetio vaše komentare ... pa na ovim telefonima je fraj "data" folder sa "C" particije! Smile Smile
Blavo za OS verzije 9.1 .... Smile Na ovo nisam obraćao pažnju, bio sam ubedjen da je ovaj folder sakriven za manipulaciju fajlovima iz istog ...

Jelte, hoće li neko najzad da potvrdi, da li je moguće brisanje fajlova iz istog?!?

Evo ovako u C/System mozes Brisati Kopirati i Paste raditi bes Problema evo ja sam Kopirao ovaj Fajl stavio u Other onda sam obrisao ovaj Fajl zatim od Others Opet sam Doneo ovde i radi bes Probleme

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
To care ... znači, ovi telefoni i nisu toliko hendikepirani ako im nije zabranjen pristup u "data" folder koji sadrži i najpotrebnije informacije. Smile
Ne mogu da verujem da nisam ovo primetio brčkajući po ovim telefonima!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
odoste u off  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ma to je PS montaza. Smile Aco, ti si bar poznat da dobro se snalazis u PS-u. Smile

Mozda sam poznat da se dobro snalazim sa PS ali nisam ja poznat po lazima vec poznat koi je Mnogo Tutorijala Postavio na ovaj Forum Koj je licno sastavio a ne prepisao i red druge Proglemcice koje nije potrebno da nabrojavam to znaju svi clanovi kojesu Citale moje postove ,,,Ako mi neverujes uzmi neki OS 9.1 i Isprobaj sam ,a ako nemas mogucnosti da to isprobas mozda u idnini imaces OS 9.1 telefon i tada ce se uveris,,,Za kraj nije  bilo potrebno  ovakav komentar da dajes  za da zatrpavamo ovu temu

Sala, covece, sala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Još jedan u nizu ICQ chat klijenata, ovog puta u S60 .sis/.sisx varijanti:

QIP.Build.1010.S60

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6680
Ljudi,pa gde se nalaze ti programi? I gde je ta s60 download sekcija Ciglo???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ljudi,pa gde se nalaze ti programi? I gde je ta s60 download sekcija Ciglo???
Odavno je ukinuta ta "download sekcija"! Trebao si ranije da nam se pridružiš ako ti je bilo do downloada aplikacija ...
Sada je zabranjeno postavljati krekovane aplikacije i bilo koji vid piraterije na ovom forumu i upućivati na sajtove ili mesta gde se takav warez materijal nalazi!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Još dva Java messenger klijenta koji rade na gotovo svim kompatibilnim J2ME telefonima:

MovaMessenger v1.0.81

MovaMessenger works with your MSN, Yahoo, AIM, ICQ, QQ, GTalk, Jabber and other instant messaging accounts on your phone.

Key Features

MovaMessenger provides you with a fast and effective solution for accessing all your existing instant messaging services without investing in an expensive dedicated device.

* Multiple IM accounts: MovaMessenger allows you to consolidate all of your IM accounts.
    * Compatibility: MovaMessenger supports MSN, Yahoo, AIM, ICQ, GTalk, QQ, Jabber and more.
    * Less Data Traffic: MovaMessenger is highly optimized with data transfer compressed saving you data usage bills. Heavy use of MovaMessenger may consume approximately 2-5MB of data per month. It's usually considerably cheaper to send messages through MovaMessenger than SMS.
    * User Friendly Graphical interface: MovaMessenger is easily navigated through a graphical user interface that corresponds to specific keys on your mobile phone touch pad.
    * Multi-lingual Support: MovaMessenger recognizes the language capabilities within your mobile phone and allows you to communicate in your chosen language.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Drugi Java instant messenger klijent koji vredi predstaviti je:

eBuddy Mobile Messenger beta

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.246 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.