Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled "Instant Messengera" za ICQ, AOL, MSN, Yahoo!, Jabber, Google talk!  (Pročitano 58105 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Drink...what...you...think

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 315
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k750i
Pozdrav...Imam telefon sony ericsson k750i medjutim bilo koju verziju MSN-a (eMSN.jar ili Live-Messenger.jar)  da prebacim na telefon ne radi odnosno ne moze da se uloguje. Izbacuje ovako: login error: write

Sta da radim? Kako da se ulogujem?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.10
mob
Alcatel LOL
skini IM+ za java telefone radice ti sigurno Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 315
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k750i
sakingsny mozda si ti u potpunosti u pravu ali ja nemam pojma sta je IM++ i odakle bih ga mogao skinuti?

P.S. Ako neko ima neki bolji prijedlog pri izboru eMSN software-a neka kaze, dobro bih mi dosao...
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 16:21:58 od Lemmy_85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
sakingsny mozda si ti u potpunosti u pravu ali ja nemam pojma sta je IM++ i odakle bih ga mogao skinuti?
Čovek je hteo da kaže da se dotični program za Java telefone zove UltraIm a ne Im+ koji je za Symbian!
Pun naziv programa je Mobisophy.UltraIM koji postoji u "pro" i običnoj varijanti! Sve ostalo možeš naći uz upotrebu Google pretrage!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ultraim_mainscreenshot.gif
(87.22 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 315
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k750i
Nasao sam Mobisophy.UltraIM... Hvala na pomoci, medjutim ovo je trial version koji traje samo 7 dana, gdje da nadjem registration key koji mi treba?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nasao sam Mobisophy.UltraIM... Hvala na pomoci, medjutim ovo je trial version koji traje samo 7 dana, gdje da nadjem registration key koji mi treba?
Na žalost na ovom forumu nije više dozvoljeno deljenje registracionih ključeva za aplikacije i same piratske aplikacije -> Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 315
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k750i
Zna li neko da li postoji neka verzija MSN-a za telefon koja nije trial version?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
 Smile Smile Smile
@sakingsny me je ispravio i lepo objasnio da postoji i IM+ Mobile Instant Messenger za Java telefone: http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=im&platform=midp2

Zna li neko da li postoji neka verzija MSN-a za telefon koja nije trial version?  Smile
eMSN je besplatna aplikacija i radila je svima kojima sam podesio istu. Verovatno na tvom telefonu imaš problema sa parametrima za GPRS i Java podešavanjima!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Naleteh na još jedan Java freeware MSN instant messenger:

NoxoMSN 1.6 - Free Java MSN client

Trebao bi da radi na svim MIDP2/CLDC1.1 telefonima novije generacije! Vredi isprobati ako je nekome do MSN četovanja sa svog mobilnog ljubimca.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
Mig33
What's mig33 all about?

mig33 allows you to make cheap calls, send inexpensive SMS messages and chat online with people, all using your mobile phone. But more than anything, mig33 is a mobile community that's connecting people from all over the globe, and helping users save on their phone bills.

mig33 already reaches over 200 countries and is getting bigger all the time. Every day, we deliver millions of messages and tens of thousands of phone calls to satisfied users all over the world. And mig33 just keeps getting better.

Our global network currently extends across many continents to countries including the UK, Europe, Asia, Australia and the USA. We are constantly expanding to make sure we're able to keep providing you with the best service and rates.

To become part of this community and start saving on your call costs today, all you need to do is take a few minutes to install mig33 on your phone and register as a user, and you'll be off and away!
mislim da nije bilo...pozz Smile
edit:
izvor:mig33

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mig33.jpg
(16.19 KB, 110x135)
mig331.jpg
(4.92 KB, 110x135)
« Poslednja izmena: 14. Jan 2007, 21:32:58 od darkNight »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.