Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled "Instant Messengera" za ICQ, AOL, MSN, Yahoo!, Jabber, Google talk!  (Pročitano 58400 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia E66
Ee, vidim sada da je pored Shape Services IMPlus 6.10 izasla i SHAPE Services IMPlus For Skype v2.15 i SHAPE Services IMPlus For Microsoft LCS
« Poslednja izmena: 16. Sep 2007, 12:26:16 od vaskez »
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Pojavila se veoma dobra zamena za Agile, za sada je jos uvek alfa verzija ali kod mene radi super, probao sam je sa yahoo messenger-om:

LCG Slick

Vidim da ste isprobali ... well ... meni ne vrši posao osim ako se ne ugradi MSN podrška i ne postane freeware aplikacija.
Čekati dodavanje IM servisa, ..., krekovanu verziju koja neće slati IMEI broj telefona i ubacivati ga u black listed sa strane ove kompanije i nervirati se što izbacuju jednom nedeljno novi reviziju a mi ovde treba da ima besplatno testiramo iste Smile.  Držaću se ja oprobane i ekstra kvalitetne Shape Servise IM+ i Turbo MSN-a ... što je dovoljno, dovoljno je, nema potrebe za toliko IM klijenata i to još plaćati iste.
No, ko voli ...

« Poslednja izmena: 21. Sep 2007, 15:25:21 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 4
Meni recimo IM+ ne moze da primi offline poruke koje stizu na yahoo messenger, samo se restartuje i ja te poruke izgubim, onda nedostaje mi i onaj popup prozor koji ima Slick i Agile kada pristigne poruka a program radi u pozadini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Nova verzija:

Lonely Cat Games Slick 0.22

Promene: (Sep 26 2007)   Dialog tabs, file download from url, download manager, traffic counter (on Shift key), Send by Enter key (option), groups that contain only offline contacts are hidden, drawing new msg icon also on collapsed groups, receiving html messages on ICQ/AIM
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 4
Lepo igleda i preglednije je sada sa tabovima:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
prolistao cas ovu temu, pa posto nisam nigde video, da je neko spomenu, onda evo od mene

http://www.eqo.com

Citat
What is EQO?
EQO (pronounced “echo”) is a FREE, easy to use application for your existing mobile phone that lets you place cheap international calls, text messages and instant messages to anywhere in the world. International calling rates start as low as 2.3¢ per minute, international text messages for 10¢, and access to mobile IM services like MSN, AIM, Yahoo!, Google Talk, ICQ, and Jabber is FREE! EQO is remarkably simple to use and does not require a new contract, computer or calling card. It works just like your mobile’s phonebook - simply scroll through your contacts and click to call or send a message. EQO works with your existing phone plan (local minutes and a bit of data) to complete cheap calls and messages at some of the lowest rates in the world. Even better, we don’t charge anything for calls and texts between two EQO users – so you can “call global, pay local”!

ima instant messenger, moze se salje sms poruke, i moze se u fazu skype-a telefonirat.

do sada sam samo messenger isprobao, i nije lose.

Ovo fino fercera,kada se nalog aktivira dobijas 2e koja naravno ne mozes da koristis za operatere u Srbiji, ali zato poruke mozes da saljes u Hr, Grcku....postoji lista zemalja. IM funkcionise savrseno, eqo to eqo razgovori bi trebali da budu potpuno besplatni cekam da i drugar instalira program pa cemo probati... u svakom slucaju za sada sve pohvale.
p.s.
program ne radi bash nishta na svoju ruku i to mi se posebno dopada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ko je voljan da mi posalje agile im za e50?
ok,nisam znao da se agile inace placa... Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2007, 02:30:27 od Aleks@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Pošalji ga sam sebi.  Smile Piraterija je zabranjena na forumu.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
povlacim rec  Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2007, 02:38:19 od Aleks@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 4
Koliko ja znam za sada ni ne postoji piratska verzija za agile koja radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.