Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 643 644 646 647 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 265634 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Toliko sam se nebuloza naslušao od radikala da je to neverovatno. Stvarno smo mi kao narod najebali, sa jedne strane demokratske lopine sa druge strane radikalske zagule.

Zato je tu Cedica da nas spasi!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Toliko sam se nebuloza naslušao od radikala da je to neverovatno. Stvarno smo mi kao narod najebali, sa jedne strane demokratske lopine sa druge strane radikalske zagule.
а са треће стране полуписмени наркоман драматург који је једва завршио факултет након 10 година и који је финансиран од стране шиптара и који подржава педере и отцепљење Косова и Војводине!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma ja sam protiv zabrana ali da se na njih a njih znaci sve koji manipulisu idari brate argumentima ali kad nas se mediji boje takvog  novinarstva jer ce biti prokazani kao ovakvi ili onakvi sto znaci pravi zec ne lezi u tom grmu vec u jednom drugom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
A šta je sa internetom , možda bi i njega trebalo zabraniti. Sve dok neko priča a , ne preduzima konkretne radnje u civilizovanim zemljama niko ga ne dira. Radikali i civilizacija.

Čeda je budalina u drugom smeru. Radikali i LDP su krajnosti koje štete Srbiji.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2008, 19:25:25 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 284
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
са овим изборима једино што је сигурно јесте да ће Коштуница бити премијер!  Smile

pa jedino ako se udruži sa radikalima  ali ni tad mislim da neće mu dati nikolić jer sigurno će imati bar duplo

Хоће буди сигуран, тако је рекао Војвода од Хага.

pa onda ni radikali nemogu ništa da postignu jer imaju kočnicu oko vrata sa najvećim ingirecijama ala ćemo da jemo korenje ahahaahahahaha  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Ma ja sam protiv zabrana
код ових не помажу забране само ликвидација и преки суд!  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
pa shta ce da bude ... SRS , DSS i SPS formiraju vladu ... Po Srbiju , najbolje ce da bude ako stagnira ... Bice tamo , posle nekoliko meseci opet demonstracije , qrci , palci , posle godinu dana ( daj boze i manje) , pada vlada , tad ce vec da se DS, G17+ i LDP bolje udruze , zna se ko je ko , nema vishe koshtuna ... i onda ce valjda da krenu stvari napred.... samo , jbg , gubimo godinu dana ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
pa shta ce da bude ... SRS , DSS i SPS formiraju vladu ... Po Srbiju , najbolje ce da bude ako stagnira ... Bice tamo , posle nekoliko meseci opet demonstracije , qrci , palci , posle godinu dana ( daj boze i manje) , pada vlada , tad ce vec da se DS, G17+ i LDP bolje udruze , zna se ko je ko , nema vishe koshtuna ... i onda ce valjda da krenu stvari napred.... samo , jbg , gubimo godinu dana ...

и онда је мрмот завио чоколаду у фолију  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
RIK:DO 18 SATI GLASALO 46,41 ODSTO BIRAČA
19:12 BEOGRAD, 11. maja (Tanjug) - Na izborima u Srbiji je do 18 sati glasalo 46,41 odsto birača, saopštila je večeras Republička izborna komisija (RIK).

Najveći odziv zabeležen je u centralnoj Srbiji 46,77 odsto, a u Vojvodini je glasalo 45,40 odsto birača.

U Beogradu je do 18 sati glasalo 45,61 odsto, a na Kosovu i Metohiji 38,73 odsto upisanih birača.

U odnosu na dugi krug predsedničkih izbora 3. februara ove godine, odziv je danas u istom periodu manja za oko 10 odsto.

(kraj)

Tanjug
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nemoj tako ja mislim da se svi oni mogu razotkriti samo treba raditi na tome naravno iscrpno i detaljno i sve ce svima biti jasno
Ipak smo mi Srbi televizijska nacija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 643 644 646 647 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.