Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 628 629 631 632 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 266113 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
  СРС  -   СРС  -  СРС
Smile     Smile    Smile

Данас Србија побеђује.....надам се да ћемо да смакнемо са власти ове што хоће да нас продају и понизе до краја...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Јој бре Coolruner -у, изби ми очи с том зеленом бојом, мислим немам ништа ја против странке зелених али ме та боја асоцира на оне зелембаће за оне стране Дрине ...  Smile 
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC One
Rasho malo ga prijatelju pretera,niko nama nije kriv osim nas samih

Prkosna pesma

Dobrica Erić

Ja

kći Božja

Srbija

izjavljujem dragovoljno

kroz lance i žicu

pred svedocima

Silom, Mukom i Nepravdom

da kriva sam i da priznajem krivicu!

Kriva sam što sam neko

a ne niko i netko

Kriva sam što u doba

opšteg Srbobrsta

idem u pravoslavnu crkvu

doduše, poretko

i što se krstim ovako

s tri prsta!

Kriva sam što jesam

a treba da nisam

Kriva sam odavno

što stojim uspravno

i gledam u nebo, umesto u travu

Kriva sam što se drznuh

protiv krivde

kriva sam

što opet slavim svoju krsnu slavu!

Kriva sam što pišem i čitam

ćirilicom

Kriva sam što pevam

smejem se i psujem

(a ponekad i lajem)

Kriva sam, i priznajem

da ne znam što znam, i da znam što,

ne znam

Kriva sam i da završim

s najvećom krivicom

(pre nego što se zacenim od smeha)

Kriva sam, tvrdoglavka

što sam Pravoslavka

i Svetosavka i što ne verujem

u sveti zločin i oproštaj greha!

Kriva sam i grešna, dakle što

postojim

i kad već postojim i još drsko stojim

što bar ne priznam da ne postojim!

Ako to priznam

da sačuvam glavu

izgubiću časni krst i krsnu slavu

Ako ne priznam

crno mi se piše

ceo svet će na moju Zemlju da kidiše

Rulje bivših ljudi

lopova i golja

čopori robota i drugih monstruma

kidisanje na moje voćnjake i polja

i na moje bele kuće pored druma

oko kojih, kao najlepše odive

cvetaju trešnje, jabuke i šljive (...)

Moja ružna slika

ozarena lika

koju umnožavate u večeri i jutra

to je slika vaše svesti i podsvesti

To nisam ja, spolja

to ste vi - iznutra!

Mnogo smo važne

Zemljo moja mila

Ja i Moje sestre

Istina i Pravda

čim se na nas digla ovolika sila

čim su na nas zinule krivda

i nepravda

Šta će ovde džihadlije

krstaši

ameri

koji Mi čerece sinove i kćeri

Mora da su čule belosvetske bande

da imamo zlatna Srca

pa ih vade

da ih presade u sopstvene grudi

ne bi li i oni tako bili ljudi (...)

Ja se ne plašim smrti crne duge

već ropskog života i bolesti duge

Smrt je česta pojava medj nama Srbima

kao što su proleće

leto

jesen

zima

I nije strašnija

pogotovo danju

od suše

poplave

zemljotresa

mraza

kad je čovek sretne na svome imanju

okadjene duše i svetla obraza

Zlonamernici

siti i maniti

sve mi zabraniste u rodjenoj kući

al ne može mi niko zabraniti

da pevam i da se smejem, umirući

A to se vama više ne dogadja

ni kad svadbujete

ni kad, vam se radja!

Poštedite me koca i konopca

i razapnite me na vrhu planina

kao vaši praoci što su mog praoca

Isusa Hrista Nazarećanina

Ja ću da gledam

a vi zažmurite

Inače će vam se oči rasprsnuti

od sjaja mog lica

Samo požurite

Što me pre razapnete

pre ću vaskrsnuti!

Joco, nesto si pobrkao, ovo je Politicki forum a ne Knjizevnost  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG G2
Ne morate ni ići tolike vekove u istoriju, imamo mi i naše, savremene "Brankoviće"...

Glasajte da oni više nikada ne budu vlast u Srbiji !!!

Ovakve vrste pozivanja na glasanje imaju za cilj kontra produktivno dejstvo! ili teranje inata sto je jos veca posast!

Možda tebi, meni je stradanje  i patnja srpskog naroda tih godina mnogo više od teranja inata. To je nešto što ne bi želeo da se desi ni najgorem neprijatelju , a kamoli svom narodu, opet!
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Smrdi mi na prevaru i na kradju..... nije nego...vec u 9 sati prognoziraju rekordnu izlaznost...

Jaoooooo......

Evo, proceni sam kakva je izlaznost. Upravo dođoh sa biračkog mesta, glasalo 460 ljudi od ukupno upisanih 1700. Do 13 časova. To je 27%.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ја само не знам зашто су белосветски душебрижници бомбардовали народ и побили преко 3 500 цивила, мислим не можеш кажњавати цео народ због једног диктатора, требали су лепо да ангажују профи убицу и да га рокну, то би био много мањи међународни злочин и инцидент него што су нас изоловали, бомбардовали школе,мостове,болнице ... децу су нам убијали ... због чега? Због кога?Јер то демократија?Јер демократија преко 1 000 000 мртвих цивила у Ираку и НИ ЈЕДАН САД генерал у Хагу, јел демократија онај концетрациони логор у Гвантанаму на коме би се и усташе постиделе па где се још иживљавања снимају камером и показују пријатељима!  Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2008, 13:55:03 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Smrdi mi na prevaru i na kradju..... nije nego...vec u 9 sati prognoziraju rekordnu izlaznost...

Jaoooooo......

Evo, proceni sam kakva je izlaznost. Upravo dođoh sa biračkog mesta, glasalo 460 ljudi od ukupno upisanih 1700. Do 13 časova. To je 27%.

Biracko mesto broj 17 (Beograd):

Upisanih u birackih spisak: 1204
Broj izaslih do 13h: 380

Znaci, tu je izlaznost 31.56%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Do deset časova izabrao svaki deseti sa pravom glasa
Autor: E. B., Agencije | 11.05.2008 - 12:14
Izvor: http://www.blic.co.yu/politika.php?id=41106
Do deset časova izabrao svaki deseti sa pravom glasa

Na izborima u Srbiji jutros do 10 sati glasalo je 9,98 odsto od ukupnog broja upisanih birača, rečeno je na konferenciji za novinare Republičke izborne komisije.

U centralnoj Srbiji je glasalo 9,66 odsto, u Vojvodini je 10,81 odsto, a u Beogradu 9,54 odsto upisanih birača, rečeno je na konferenciji za novinare.

“To su podaci koji su dobijeni na osnovu reprezentativnog statističkog uzorka, što znači da nisu obuhvaćena sva biračka mesta, nego samo manji deo njih koji predstavljaju taj uzorak”, rekao je zamenik predsednika RIK-a Dejan Djurđević.
On je dodao da su sva biračka mesta otvorena jutros u sedam časova i da glasanje uglavnom protiče regularno, a u RIK do ovog trenutka nije stigao nijedan prigovor.
Član RIK i direktor Republičkog zavoda za statistiku Dragan Vukmirović je ocenio da je izlaznost od 9,98 odsto na osnovu reprezentativnog uzorka najveća otkad se meri u ovom delu vremena u 10 časova.
On je naveo kao primer da je u drugom krugu predsedničkih izbora koji su održani 3. februara ove godine izlaznost bila 9,56 odsto. Tada je glasalo ukupno 4,58 miliona birača.
Izlaznost u Novom Sadu iznosi 9,03 odsto, u Nišu 8, 72, u Kragujevcu 8,97, u Čačku 8,61 odsto, rekao je Vukmirović.
Na Kosovu i Metohiji zabeležena je izlaznost od 7,25 odsto, odnosno u kosovsko-mitrovačkom okrugu 7,12, kosovskom 5, 70, pećkom 13, 25 i kosovsko-pomoravskom 9,73 odsto.
Broj upisanih birača u Srbiji je 6.749.688.
Broj navedenih biračkih mesta u uzorku je 559 u Srbiji, odnosno 418 u centralnoj Srbiji, 141 u Vojvodini i 111 u Beogradu. Podaci. na osnovu kojih je izračunat procenat birača koji su izašli na izbore, obuhvataju 479 biračkih mesta u Srbiji, odnosno 356 u centralnoj Srbiji, 123 u Vojvodini i 111 u Beogradu.
Naredna konferencija za novinare u RIK-u biće održana u 15 časova.

CeSid je ranije ranije najavio visoku izlaznost, jer je po njegovim podacima do devet sati glasalo 6,1 odsto upisanih birača, što je nešto više od 400.000 građana.
Izvršni direktor CESID-a Zoran Lučić rekao je da je to "nezapamćena izlaznost" do sada, a da je prethodno najveća bila na izborima u junu 2004, u drugom krugu predsedničkih izbora kada je 5,4 odsto birača glasalo do 9 časova. Na tim izborima ukupno je glasalo 3,180,682 birača.
Sledeća konferencija za novinare CeSID-a je zakazana za 14.55 sati, kada će biti predstavljen odziv birača do 14 sati i eventualne nepravilnosti.
Na današnjim izborima u Srbiji glasali su i lideri političkih partija i koalicija, lokalni lideri, kao i kandidati za gradonačelnika Beograda. Više o tome pročitajte ovde. 

U Srbiji se danas održavaju parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori na kojima pravo glasa ima 6.749.688 birača koji će moći da se izjašnjavaju na 8.682 biračka mesta.
U Srbiji je na snazi predizborna tišina koja traje do zatvaranja biračkih mesta, danas u 20 sati i za to vreme zabranjena je svaka politička propaganda preko sredstava javnog informisanja.
Na lokalnim izborima u pokrajini učestvuje 108 lista za koje će se opredeljivati ukupno 201.751 birač. U taj broj ulaze i raseljena lica sa Kosova, koja će i u centralnoj Srbiji glasati na 157 posebnih biračkih mesta. Za parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore u inostranstvu će, prema odluci RIK-a, biti otvoreno 75 biračkih mesta u 40 zemalja sveta, a pravo glasa ima 51.211 birača upisanih u posebnu evidenciju. RIK je utvrdio da pravo glasa u 27 kazneno-popravnih zavoda u Srbiji ima 8.437 birača.
Na posebnoj evidenciji je upisano i 7.552 vojnika s pravom glasa.
Biračka mesta biće otvorena u 7.00, a zatvaraju se u 20.00 časova. U toku tog vremena biračko mesto mora biti neprekidno otvoreno.
Novi saziv Skupštine Srbije koji građani izaberu na današnjim izborima treba da bude konstituisan najkasnije do polovine juna, odnosno najkasnije 30 dana od dana proglašenja konačnih rezultata, dok je krajnji rok za izbore republičke vlade sredina septembra. Republička izborna komisija obavezna je da proglasi konačne rezultate izbora u roku od 96 sati od zatvaranja biračkih mesta, odnosno do 15. maja u 20 časova.
Očekuje se da će preliminarni rezultati izbora biti poznati već danas, nekoliko sati nakon zatvaranja biračkih mesta.
Izbori za 250 poslanika Skupštine Srbije održavaju se po proporcionalnom izbornom sistemu, sa Srbijom kao jednom izbornom jedinicom. Da bi imale svoje predstavnike u Skupštini Srbije, stranke i koalicije koje učestvuju na izborima treba da osvoje najmanje pet odsto glasova od ukupno izašlih na izbore.
Cenzus od pet odsto glasova ne važi za stranke i koalicije nacionalnih manjina, koje ulaze u raspodelu mandata ako osvoje potreban broj glasova. Od ukupno 22 prijavljene izborne liste, deset su manjinske. Prema grubim procenama, listama stranaka i koalicija nacionalnih manjina biće potrebno oko 15.000 glasova za jedno poslaničko mesto, uz odziv od 50 odsto.
U raspodelu mandata ulaze sve stranke koje su prešle cenzus od pet odsto, kao i manjinske stranke za koje taj cenzus ne važi.
Broj osvojenih glasova lista koje su prešle cenzus deli se po tzv. Dontovom sistemu sa brojevima od jedan do 250. Za svaku listu dobije se po 250 razlomaka i potom se mandati raspodeljuju tako što najveći razlomak dobija mandat i tako redom do 250.
Stranke i koalicije nisu obavezne da mandate dodeljuju po redosledu po kojem su kandidati navedeni na izbornoj listi. Takođe, iako je za proglašenje izborne liste neophodno da svaki četvrti kandidat bude pripadnik manje zastupljenog pola, to pravilo ne važi i pri dodeli mandata.
Prema Ustavu, konstitutivnu sednicu parlamenta zakazuje predsednik odlazećeg saziva Oliver Dulić, a novi saziv biće konstituisan potvrđivanjem mandata najmanje dve trećine poslanika, čime prestaje mandat sadašnjem skupštinskom sastavu.
Konstitutivna sednica parlamenta je završena izborom predsednika, potpredsednika, kojih može da bude najviše šest, zatim skupštinskih odbora i sekretara skupštine i njegovih zamenika. Konstituisanjem parlamenta počinje da teče i rok od 90 dana za izbor nove vlade, što znači da bi ona morala da bude izabrana do 14. septembra. U suprotnom, parlament se raspušta i raspisuju se novi izbori.

Glasao deo dijaspore
Državljani Srbije koji žive u Velikoj Britaniji, Kanadi, Portugalu i SAD juče su glasali na parlamentarnim izborima, dan pre održavanja izbora na drugim biračkim mestima u inostranstvu i u Srbiji. U inostranstvu će biti otvoreno ukupno 75 biračkih mesta u 40 zemalja sveta, a pravo glasa ima 51.211 birača. U Hrvatskoj će birači moći da glasaju na tri, u Crnoj Gori na sedam, a u BiH na dva biračka mesta.

Za izbore 1,5 milijardi dinara
Ukupni troškovi vanrednih parlamentarnih izbora iznosiće oko 1,5 milijardi dinara.
- Ne plaća se samo rad članova biračkih odbora, nego i naknade za kancelarijski trošak i naknada od 5.000 dinara po biračkom mestu. S druge strane, troškovi su manji zbog toga što deo posla obavlja opštinska, odnosno gradska izborna komisija za RIK - objašnjava Sonja Brkić, predsednik RIK. Naime, na osnovu odluke RIK, naknada za zakup prostorije koja je u privatnoj svojini, a određena je za biračko mesto za glasanje na izborima iznosi 3.000 dinara. Naknada za materijalne i druge troškove kao što su birački spisak, nabavka kancelarijskog i drugog materijala, gorivo za prevoz, ugostiteljske i druge usluge po određenom biračkom mestu iznosi 5.000 dinara. Takođe, članovima radnih tela koje je obrazovala RIK i načelnicima upravnih okruga sa područja Kosova i Metohije utvrđena je jednokratna naknada u iznosu od po 15.000 dinara.
Stranke i koalicije koje učestvuju na parlamentarnim izborima dobiće iz republičkog budžeta oko 420 miliona dinara za troškove predizborne kampanje.
Za parlamentarne izbore koji su održani 21. januara prošle godine iz državne kase utrošeno je oko 1,4 milijarde dinara, dok su predsednički izbori održani početkom ove godine koštali oko 1,1 milijardu dinara.

Na Kosovu pravo glasa ima 115.712 birača
Na Kosovu i Metohiji pravo glasa na lokalnim i parlamentarnim izborima ima 115.712 birača, koji će moći da glasaju na 295 biračkih mesta u 23 opštine. Na osnovu odluke Republičke izborne komisije (RIK), biće formirano 149 posebnih biračkih mesta na teritoriji Srbije, na kojima će prvi put moći da glasaju interno raseljeni sa Kosova. Najviše biračkih mesta biće otvoreno u Beogradu (18) i Nišu (10). Raseljeni će moći da glasaju za lokalne organe vlasti u mestima koja su napustili. Odluka o održavanju lokalnih izbora na Kosovu izazvala je protivljenje kosovskih institucija i međunarodnih zvaničnika na Kosovu.
Politički savetnik kosovskog premijera Dukadin Gorani izjavio je juče da glasanje Srba na Kosovu nije politički prihvatljiva opcija za Prištinu, ali da izborni proces neće biti zaustavljen. Kosovske institucije i UNMIK ne spore održavanje parlamentarnih izbora, ali lokalne smatraju nelegitimnim. Srbija parlamentarne i lokalne izbore na Kosovu organizuje na osnovu Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2008, 13:55:04 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Ако ДСС остане доследан у својој борби за КиМ, остаје само питање СПС-а и да ли они желе да буду део нове  српске владе.
Најбољи сценарио би био да СПС и не буде потребан, кад већ не може СРС да сама формира владу.

ЕвроуниЈати су веровали да само они имају своје апстиненте, не знам зашто се саплићу о исти камен и данас.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Slusaj mene i daleko ces dogurati....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k700i
Nije mo jasan ko je postavio anketu... da stavi g17- van DS

a i rezultati ankete su smesni......
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 628 629 631 632 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.