Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 266138 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
После свега што нам се издогађало, схватам да смо као држава потпуно немоћни и да ћемо се начекати чекајући помоћ са стране.
Треба признати да су нас сви израдили као младе мајмуне - и запад и Руси.
Коштуничини повици - Косово, Косово! - не знам колико су искрени, а колико намењени останку на власти.
Радикали немају шта ново да кажу.
Тадић нуди некакав излаз, али ме плаши његово окружење, које презирем из дубине душе.
Тадић, као лик, је папирнати, једнодимензионални лидер у покушају.
Ђинђић је био кваран као кваран зуб, али је бар био шмекер са смислом за хумор и београдским духом.
Избор је трагично лош.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Novi Sad -- Novinarka novosadskog "Dnevnika" Snežana Nikolić kaže da je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine prekinuo je intervju s njom i izbacio je iz svog stana. Čanak se izvinio.

Nenad Čanak (FoNet)
Incident se dogodio juče, u trenutku kada je Nikolićeva došla na zakazani intervju i postavila domaćinu pitanje o Kosovu, piše novosadski "Dnevnik". Čanak je uzeo diktafon sa stola, isključio snimanje, izvadio kasetu, smrskao je u ruci, baciona na pod, počeo da maše štapom i izbacio novinarku iz kuće. Lider LSV-a se danas izvinio novinarki.

Prema rečima Nikolićeve, pitanje je glasilo - "Gospodine Čanak, vi kažete i u tome ste vrlo jasni, da su ovi izbori za Narodnu skupštinu referendum između Evrope i izolacije, zbog čega ste se i okupili oko liste 'Za evropsku Srbiju - Boris Tadić'. Ali, postoje nedoumice u javnosti da li ste ulaskom u tu koaliciju prihvatili i politiku DS-a prema Kosovu. Oliver Dulić je u intervjuu našem listu to potvrdio, ali je to posle demantovala narodna poslanica LSV-a Aleksandra Jerkov".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N8-00
Sto se tice porukla, ja sutra ocekujem zesci napad na inbox......

Setite se samo predsednickih izbora pre par meseci kakva je to kanonada zutaca bila, nije covek mogao na miru ni da prespava taj dan.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Тадић, као лик, је папирнати, једнодимензионални лидер у покушају.
Ђинђић је био кваран као кваран зуб, али је бар био шмекер са смислом за хумор и београдским духом.

Ауууууууууууууу   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Cudno je da su neki mladi ljudi ovde na forumu toliko opusteni kao da imaju devet zivota a ne ovaj jedan....pa da li se ikada zapitate kako izgleda to da odete za vikend do Italije ili bar u Prag na kafu,da jos nesto vidite i upoznate,probajte bar,mozda vam se i dopadne Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
Cudno je da su neki mladi ljudi ovde na forumu toliko opusteni kao da imaju devet zivota a ne ovaj jedan....pa da li se ikada zapitate kako izgleda to da odete za vikend do Italije ili bar u Prag na kafu,da jos nesto vidite i upoznate,probajte bar,mozda vam se i dopadne Smile
ne interesuje me kafa u italiji mene zanima da mogu da radim, zaradim, primim platu i ovde sednem na kafu kada platim sve racune i zivotne troskove i jos mi neki dinar ostane, kapirash! Smile
jebes evropu kad smo mi gladnog srca i praznih dzepova tamo takve ljude ne trebaju! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma, jooooj... kako tri tackice.
Za vreme vladavine Milosevica, Sisic je uhapsen, izrucen Italiji, sudjeno mu je i camio je u neadekvatnim uslovima, iako je tezak bolesnik...
Njegova porodica nije dobila skoro nikakvu.... u stvari... nije dobila nikakvu podrsku od strane drzave, iako je drzava bila obavezna da im obezbedi bar osnovne uslove za zivot...

Tek sa promenom vlasti doslo je do promena, poradilo se na jednom i zaista drzavnom pitanju...

I sad se razni pacovi iz podruma kite njime kao herojema...  Smile

Ово је свежа вест, па да прочитамо:

.."On, međutim, ne veruje u pozitivan rezultat novog procesa, kao što više ne veruje ni u Vojsku Srbije, a ni u pojedince u Vladi Srbije.

- O imenima ću kada se sve ovo završi, kada budem na slobodi. Od kada sam prebačen u Srbiju, mnogi su me posetili u zatvoru, ali sem osmeha i tapšanja ostade mi samo razočaranje. Najpre sam očekivao da će me od 2001. godine posetiti neki od vojnih ministara, a mnogi od njih su dolazili u diplomatske posete Rimu, zatim da će mi vojska pomoći i bar mi rešiti stambeno pitanje, ali ništa od svega. Boli ta odbačenost, jer pilot postupa po zadatku za koji je obučen, i nikako drugačije - kaže naš sagovornik.

http://www.titoslavija.com/emir.htm

А да се подсетимо:

...." Hrvatska za Emirom Šišićem raspisuje potjernicu i prosleđuje je Interpolu.

HAPŠENJE NA MAĐARSKOJ GRANICI

Dok je trajao rat u BiH, Emir Šišić stiče čin majora i radi na batajničkom aerodromu kao instruktor vojnih pilota. Početkom maja 2001. godine, major Šišić sa suprugom Vesnom i svojim prijateljem kreće u Mađarsku. Šta se tada dogodilo, svjedoči sam Šišić:

"Događaj koji je promijenio život moje porodice je hapšenje - 9. maja 2001. godine na prelazu Horgoš, na mađarskoj granici, oko 8,30 časova ujutru. Bila je sreda. U kolima moja žena, prijatelj i ja. Rutinski pregled pasoša, a onda mi kažu da pomerim autonobil sa strane. Vrše pretres, i, sledi hapšenje. Odjednom, ne znaš šta te je snašlo. Tek vidiš lisice na rukama i da si se našao iza rešetkastih vrata. Kroz rešetke vidim moju suprugu Vesnu. Ona i moj prijatelj su na parkingu, niko ne zna šta se dešava. U početku mislimo da je greška. Onda su počeli da mi donose neke papire, naravno, na mađarskom. Ništa nisam hteo da potpišem jer mađarski ne razumem. Dolazi prva noć u zatvoru.....

http://www.titoslavija.com/emir.htm
.........................................

Ти би могла мало да се подсетиш "владавина" свачијих,...а
и да понешто и прочиташ,..сем што мрзиш,
Милошевић је пучем престао да буде председник,
октобра 2000.године!!!

Тад кад је ухапшен мајор Шишић, Слободан Милошевић се већ
више од месец дана налазио у Централном Затвору.

Не знам Анеа како је и тад из затвора могао да "наређује"
хапшења,
да није тужно, ја бих се сад насмејала!!!

ја никога не мрзим, понеке само сажаљевам,
наравно да сам ту мислила само на оне и њихове "владавине"
(од 2000-те,
 па на овамо)

Osudjen je 1993. godine u odsustvu, ponovo stavljen na Interpol listu 1999.
SPS vlast je potpnuo propustila da ga obavestima o tome...

Rasim Ljajic je izdejstvovao njegov povratak u Srbiju i pruzio pomoc advokatima i porodici...  Smile

Ма, хвали ти РАСИМА колико желиш, ( а, знаш ли можда ко  је Шишићу доделио стан?)

Зашто ИЗВРЋЕШ стварне догађаје и пишеш НЕИСТИНЕ, као што је ова:

.."Za vreme vladavine Milosevica, Sisic je uhapsen, izrucen Italiji,

....
Зна се кад је ухапшен Шишић,...9. maja 2001.

Слободан Милошевић се тад увелико налазио у Централном Затвору!

И шта хоћеш да кажеш са овим:

.."Osudjen je 1993. godine u odsustvu, ponovo stavljen na Interpol listu 1999.
SPS vlast je potpnuo propustila da ga obavestima o tome...

Знаш ли ти ко га је осудио?
Знаш ли ти где је он све време био и радио до времена хапшења,
и знаш ли ишта о томе, каква је улога Зорана Ђинђића у вези тог хапшења?

Било би добро кад би се на Форуму дискутовало на основу чињеница,а не на основу
тога да ли некога МРЗИМО или не.
Није добро, па макар то долазило и од вас који уређујете ово место,
хеј бре Анеа, па ти си овде Администратор, тек сад видим?!!
« Poslednja izmena: 11. Maj 2008, 01:49:51 od Drenjina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Tito... crveno i crno... Drenjina i Rasha...

Шта је ово???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
ne interesuje me kafa u italiji mene zanima da mogu da radim, zaradim, primim platu i ovde sednem na kafu kada platim sve racune i zivotne troskove i jos mi neki dinar ostane, kapirash! Smile
jebes evropu kad smo mi gladnog srca i praznih dzepova tamo takve ljude ne trebaju! Smile
Ma,druze,kapiram ja tebe,ali nije Srbija ceo svet....sto se ogranicavate na kaficu u Knez Mihajlovoj kad mozes da je popijes na Ponte Ross-u ili kod fontane Di Trevi,mislis da ce Toma Nikolic ili Kostunica ili Velja Ilic da ti kazu hvala sto si glasao za njih...bolece ih patka kao i do sada,a tvoj zivot i vreme prolazi,pa jebote,mislite malo na sebe,jer ako ne volis sebe, koga ces???Nemoj da me pogresno razumes,nisam je ni za jednu opciju trenutno,ali kad nema kise dobar je i grad...gledajte u buducnost,nemojte da gubite jos pet godina,zivot je kratak Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Vesti dana - nedelja, 11. maj 2008. 02:26

RIK apeluje na poštovanje izborne tišine
Tanjug - Pre 3 sata i 32 minuta

BEOGRAD - Republička izborna komisija apelovala je večeras na podnosioce izbornih lista i na sredstva javnog obaveštavanja da se uzdrže od postupaka kojima se krši predizborna tišina.

Dok traje preidzborna tišina, do nedelje u 20 sati, zabranjen je svaki vid izborne propagande preko sredstava javnog obaveštavanja i javnih skupova, kao i objavljivanje procene rezultata izbora, podsetila je Komisija.

RIK na večerašnjoj sednici, sa više od 15 tačaka dnevnog reda, razmatra prigovore na kršenje predizborne tišine i na izborne radnje.

Komisija je odbila prigovor Srpske radikalne stranke, koja je navela da je 8. maja u Kuli počelo skladištenje paketa namirnica, čiji je naručilac novosadski gradski odbor Demokratske stranke i da se ti paketi dele potencijalnim biračima u Vojvodini da bi se na njih izvršio pritisak.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.