Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 614 615 617 618 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 266175 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Upravo sam dobila sms :

Budi Novosadjanin, daj svoj glas na gradskom i pokrajinskom nivou nasim, a ne BG strankama. Novi Sad je nama glavni grad!
Zajedno za Vojvodinu, Nenad Canak!

...
U principu chanak mi je pre bio bistar i gotivio sam ga, ali u poslednje vreme je imao dosta ispada. Meni ne smeta, u globalu jer znam da vojvodina nikada nece biti nezavisna kao sto neki zli jezici govore.   
Ljudi, jel' kostunica ima nekakav ekonomski program, bilo kakav? On sem kosova nista drugo progovorio nije?
Kako cemo da branimo kosovo, ako jedemo korenje?
Kontam ja, srcem, ali...
« Poslednja izmena: 10. Maj 2008, 23:34:22 od Dante_NBGD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
Ja sam Chanka oduvek gotivio.. Sa nekim stvarima se slazem sa njim, sa nekim ne, ali uvek mi je bio jedan od najsimpaticnijih politicara.. i najinteligentnijih svakako..

a Kostunicin ceo program se svodi na Kosovo.. vazda i u vjek vjekova.. srce... pravda.. narod... I to je to, sa ubacivanjem odredjenih veznika izmedju... Gora opcija od Tome i "onih"..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ja sam Chanka oduvek gotivio.. Sa nekim stvarima se slazem sa njim, sa nekim ne, ali uvek mi je bio jedan od najsimpaticnijih politicara.. i najinteligentnijih svakako..

a Kostunicin ceo program se svodi na Kosovo.. vazda i u vjek vjekova.. srce... pravda.. narod... I to je to, sa ubacivanjem odredjenih veznika izmedju... Gora opcija od Tome i "onih"..
Ovo ko da sam ja napisao... Ali ozbiljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1

sipmatican je dok ne cujes za sta se zalaze a za kostunicu se slazem Smile

@teodora imamo slicno razmisljanje Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Čanak je obična lopina.Jjedino mu se ne može osporiti rečitost. Njegova je želja da on krade umesto političara u Beogradu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Koshtunica mlati praznu slamu... I radikali mlate, ali imaju vecu tradiciju.
A chanak, pustite chanka... tesko da ce on da bude toliko veliki da bi bio lopov. Izvlacite pouke iz njegovih rechi, ima dosta jako pametnih stavova, i to ne moze niko osporiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
A chanak, pustite chanka... tesko da ce on da bude toliko veliki da bi bio lopov. Izvlacite pouke iz njegovih rechi, ima dosta jako pametnih stavova, i to ne moze niko osporiti...
koje pouke?
mozda....kako izbaciti novinarku iz stana koja postavlja nezgodna pitanja? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Tčno je sve za radikale i Koštunicu i Tadića, ali Čanak nije ništa bolji. Da li si se nekada pitao od čijih para Čanak živi , putuje po svetu , provodi se i prodaje maglu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
koje pouke?
mozda....kako izbaciti novinarku iz stana koja postavlja nezgodna pitanja? Smile
Nemoj da si zao Smile
Sad bas da zapisujem njegove izjave, mnogo bi bilo Smile
U globalu - Realan je... ali ne bih o tome, jer znam da se ne slazemo... zato je i srbija podeljena 50:50...
Tčno je sve za radikale i Koštunicu i Tadića, ali Čanak nije ništa bolji. Da li si se nekada pitao od čijih para Čanak živi , putuje po svetu , provodi se i prodaje maglu.
Ali ako su vec svi isti, hajde da vidimo od koga bismo i mi mogli da imamo koristi... Ne znamo za bolje, zato nam i ne smeta sto jedemo korenje, figurativno. Od prazne price o kosovu samo stetu mozemo da imamo. Da je Kostunica rekao nacin da vratimo kosovo, glasao bih odmah za njega, ali covek mlati. I radikali mlate.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2008, 00:01:10 od Dante_NBGD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
koje pouke?
Nemoj da si zao Smile
Sad bas da zapisujem njegove izjave, mnogo bi bilo Smile
U globalu - Realan je... ali ne bih o tome, jer znam da se ne slazemo... zato je i srbija podeljena 50:50...
otkud znas da se ne slazemo?
evo...navescu ja jednu izjavu canka sa kojom se slazem:koga grcka hrani i rusija brani,j**** je jeza u ledja Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 614 615 617 618 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.