Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 597 598 600 601 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 266272 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Posljednji je u središtu Beograda svoj miting održao Vojislav Koštunica. U središtu skupa - Kosovo. Mnoštvo po središnjoj Ulici kneza Mihajla, u majicama s natpisima “Kosovo je Srbija”. Po fasadama isti grafiti. I gradski autobusi s istim sloganom na mnogim jezicima i pismima. Nekoliko mladića u starojugoslavenskim uniformama pjeva “Spremte se, spremte četnici”, mladi radikali dijele letke “Velika Srbija”.

Ово се види из авиона да је писао неки ХДЗ-овац из доба 90 тих! Ово је познато у психологији медијског ратовања као спинoвање
Citat: wikipedia
Spinovanje je u doslovnom značenju „zavrteti” priču ili informaciju koja će javnost okrenuti na onu stranu koja odgovara interesima onih u čijem se interesu plasiraju informacije.
. Неко ко не живи у Београду (већ у неком селу у Хрватској или Федерацији БиХ) помислио би ко зна шта! Ово је јако ружно од стране Хрватских медија и мислим да је крајње непотребно!Немам речи!
« Poslednja izmena: 09. Maj 2008, 20:29:14 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Срби су ћурке, ја мислим да чак и рибице имају дуже памћење од српског народа!

Pazi kad se slažem u potpunosti.  Smile

bar njih 30% se ne seca ko su zapravo radikali

Greška. 30% njih ne zna ko su radikali (jer su bili deca u 90-im), a ostalih 70% se ne seća. Za ovih 30% što ne znaju, saznaće vrlo brzo.

Ne mogu radikali dugo da glume, ja očekujem progone i tiraniju već od jula meseca, a prvih 100 dana radikalske vlade će se iskoristiti za dodelu stanova radikalskim ministrima. 

I onda je tako bilo, prvo su sebi rešili stambene probleme, pa kad su se razbaškarili u malim stančićima od 187 kvadrata, onda su se bacili na slobodne medije, univerzitet itd.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Ne mogu radikali dugo da glume, ja očekujem progone i tiraniju već od jula meseca, a prvih 100 dana radikalske vlade će se iskoristiti za dodelu stanova radikalskim ministrima.

ti si to vec radikale proglasio za pobednike? Smile
« Poslednja izmena: 09. Maj 2008, 20:37:46 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opet ce biti 5. oktobar, ali 2009.  Smile Ja sam za to da se njima dopusti da formiraju VLadu, pa kako im/nam bude. Ali nema posle, kada se sirotinja podigne "jao zajebali smo se ... ". Pa sve ovo sto radi SRS i Voja, je radio i Sloba u RSK i RS.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Opet ce biti 5. oktobar, ali 2009.  Smile Ja sam za to da se njima dopusti da formiraju VLadu, pa kako im/nam bude. Ali nema posle, kada se sirotinja podigne "jao zajebali smo se ... ". Pa sve ovo sto radi SRS i Voja, je radio i Sloba u RSK i RS.

Људи, јел ви то признајете да ће радикали победити? Ајде нека ми неко каже каква је стварно ситуација?
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat

ti sitovec radikale proglasio za pobednike? Smile

Da. To je izgleda jedini način da se mi u DS-u otarasimo Tadića. Gledam ovo danas na Vladi, i već me hvata strah.

Ako opet Tadić računa da se proda Koštunici, onda ću ja kao stari đinđićevac da poželim svu sreću Puniši Račiću. Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Posljednji je u središtu Beograda svoj miting održao Vojislav Koštunica. U središtu skupa - Kosovo. Mnoštvo po središnjoj Ulici kneza Mihajla, u majicama s natpisima “Kosovo je Srbija”. Po fasadama isti grafiti. I gradski autobusi s istim sloganom na mnogim jezicima i pismima. Nekoliko mladića u starojugoslavenskim uniformama pjeva “Spremte se, spremte četnici”, mladi radikali dijele letke “Velika Srbija”.

Ово се види из авиона да је писао неки ХДЗ-овац из доба 90 тих! Ово је познато у психологији медијског ратовања као спинoвање
Citat: wikipedia
Spinovanje je u doslovnom značenju „zavrteti” priču ili informaciju koja će javnost okrenuti na onu stranu koja odgovara interesima onih u čijem se interesu plasiraju informacije.
. Неко ко не живи у Београду (већ у неком селу у Хрватској или Федерацији БиХ) помислио би ко зна шта! Ово је јако ружно од стране Хрватских медија и мислим да је крајње непотребно!Немам речи!

A zasto to nebi govorili kao da je nesto novo...

http://www.yugo-tube.com/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&id=295&Itemid=41

Evo tek prije nekoliko mjeseci...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opet ce biti 5. oktobar, ali 2009. Smile Ja sam za to da se njima dopusti da formiraju VLadu, pa kako im/nam bude. Ali nema posle, kada se sirotinja podigne "jao zajebali smo se ... ". Pa sve ovo sto radi SRS i Voja, je radio i Sloba u RSK i RS.

Људи, јел ви то признајете да ће радикали победити? Ајде нека ми неко каже каква је стварно ситуација?

Ja bih zaista volela da radikali pobede na svim nivoima. Jer, tada ce se zemlja svesti na Bg pasaluk, ljudi nece imati sta da jedu i opet ce se deisti 5. oktobar. Samo sa jednom razlikom, ovog puta ce ljudi visiti na terazijama ... to je trebalo da se desi jos 2000-te, ali nije. To je bio veeeliki propust, koji osecamo i danas.

A ti bambyle, bolje dodji u Srbiju, da zajedno "patriJotisemo", a ne ti u Austriji, jedes njih 'lebac i teras inat EU, preko ovih indijanaca u Srbiji. Tamo ne smes ni da pisnes, ali zato si ovde jedan od vodecih Srba po ugovoru Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
A zasto to nebi govorili kao da je nesto novo...

http://www.yugo-tube.com/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&id=295&Itemid=41

Evo tek prije nekoliko mjeseci...

Тајгеру, не разумем поенту да се Србија прикаже у најцрњем могућем светлу, мислим дај ... графити на разним језицима и писмима, мајце са натписом Косово је Србија ... приказано је у крајње негативној конотацији! А ја се врло добро сећам како је РХ реаговала кад је била у сличном сосу ... "мирном реинтеграцијом одметнутих делова земље" ... мислим , ова реакција народа је у многоме цивилизованија и примеренија од тадашње власти РХ ... али то је приказано као домовиснки рат и родољубље, а ово код нас као дивљаштво и вандалство! Мада сам ја мишљења да једино Хрватски модел решавања проблема са мањином која се отцепљује је једино решење и за Косово! Нема љутиш, али мало је претенциозно написан чланак!

Citat
A ti bambyle, bolje dodji u Srbiju, da zajedno "patriJotisemo"
интересантно је да мени овде жути нису дозволили да гласам и попиздео сам на то, јер сам наводно пропустио рок за пријављивање ... а тај рок су истакли у конзулату само 3 дана пре његовог истицања, а када сам их мелјом питао како да се пријавим и сл. ништа ми нису напоменули!Па ти види! А ја сам демократског опредељења а они су ме први отписали!Ја се враћам крајем месеца и једва чекам веруј ми! Али у сваком случају било је јако интересантно и позитвно искуство боравити овде!

Citat
Tamo ne smes ni da pisnes
мислиш ? ха ха ха ... изненадио би се када би знао колико има људи који подржавају став Србије према Косову, посебно у Словенији, веруј ми!Само на жалост не пита се народ а директиве стижу из Вашингтона и не маре за народ!Овде само глупи американци који мисле да су у Аустралији (кунем се, један лик је након 3 месеца и даље био убеђен да је у Аустралији) подржавају шиптаре!
« Poslednja izmena: 09. Maj 2008, 20:50:10 od bambyle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
extra muzika Smile Smile

@bambyle
 pobedice radikali skoro sigurno  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 597 598 600 601 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.