Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 265135 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
I vreme je da konacno rascistimo sa bandom, sa svima sto su unistili zadnjih 8 godina ovu jadnu zemlju, sto su radili samo za interese siptara i amera, koji su doveli do toga da nam se ubica i kriminalac Ceku smeje u brk i da na nasoj zemlji zabada table |republika Kosovo, nasa policija nista ne moze i ubijaju nase ljude u nasoj zemlji....

Sta smo docekali, pa to je strasno....

Konacno dolazi vreme patriotske vlade....

Gledam kako su sto neko rece krenuli djonom i u prljavu kampanju..... ali takodje mislim i da su se dobro usrali i oni i njihove gazde, pa su odmah poceli da prosipaju razna obecanja o boljem zivotu, pretnje mrakom i izolacijom, ovi sa U92, odmah neke specijale o najvecem @%#%%^$^$^ Djindjicu, i tako dalje....to je samo pocetak....bice ovo burnih dva meseca, ali ne sumnjam u konacnu pobedu Srbije i pravih Srba!!!!!!

Moze, Raso, da se prebrojimo... Pa ako pobedite - vodite zemlju... Ali, ako je ovi tvoji sefovi budu vodili kao neki ranije, nemoj da ocekujes da ce zivi da stignu u Hag ili u Moskvu... Ni Toma, ni Voja, ni Miskovic... Ja nikad u zivotu nisam bio na Kosovu, niti mi je neki Albanac nesto lose ucinio ikada u zivotu,
i tako je sa vecinom ljudi u Srbiji... Ali, ako moje dete ne bude moglo normalno da raste u svojoj zemlji, onda cu i zubima da koljem ako treba... i tako je isto sa vecinom ljudi u Srbiji... Pa cemo da vidimo koliko ce dugo da kradu na racun Kosova dok ih ne stigne metak...
Poslusaj malo sta kaze Palma ovih dana - "patriotizam se ne sipa u traktore"... ne volim ja njega, ali to je glas ljudi iz Jagodine... Cak i da pobedite, sta mislis koliko ce vremena da prodje pre nego sto opet bude cela Srbija u Beogradu, ne zbog cara Lazara, nego zbog svojih najrodjenijih? I nece biti nikoga da spase Voju kao sto je on spasao Slobu...
« Poslednja izmena: 11. Mar 2008, 17:06:05 od peachwise »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Konačno... Smile

Došlo je vreme da se raščisti sa lažnim borcima za Evropske vrednosti...

Ubeđen sam da je većina građana ove zemlje za ulazak u EU, i spokojniju budućnost... Smile
Kao po obicaju briljantna beseda ! Ti stvarno misliš da ima iko normalan a da nije za spokojnu buducnost i za ulazak u EU , hocemo mi ali nece oni nas , i to nije više zbog Slobe ili recimo Radikala , radi se o necemu drugom što tvoja blentuša nemože da shvati !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70

Kao po obicaju briljantna beseda ! Ti stvarno misliš da ima iko normalan a da nije za spokojnu buducnost i za ulazak u EU , hocemo mi ali nece oni nas , i to nije više zbog Slobe ili recimo Radikala , radi se o necemu drugom što tvoja blentuša nemože da shvati !  Smile

Pa prosvetli nas,Sveti čoveče... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Palma: Patriotizam se ne sipa u traktore
Utorak, 11. mart 2008. 10:33

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je za novosadski "Dnevnik" u utorak da nije iznenađen odlukom dosadašnjih koalicionih partnera iz Demokratske stranke Srbije da za predstojeće izbore ne pregovaraju o koaliciji sa njegovom partijom.

"Želim im sve najbolje, ali koalicija u kojoj će JS nastupiti na predstojećim izborima mnogo će pragmatičnije razmišljati o Srbiji. Uostalom, još pre desetak dana jasno sam rekao da mi se ne sviđaju neke stvari koje rade premijer i Vlada Srbije. Jednostavno, ne mogu se problemi naše države rešavati isključivo emocijama", rekao je on.

Marković je kazao da na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima šansu treba da dobiju novi ljudi.

"Nije korektno da kažem da su neki političari potrošeni, ali je činjenica da su nam obećavali da će da sačuvaju zajednicu s Crnom Gorom, pa ništa, pa da će da sačuvaju Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, pa smo tu gde smo", naveo je Marković.

Dodao je da takvi političari nikada neće biti veće patriote od njega.

"A ipak mi svakog dana, kada ustanem, pričaju o Kosmetu. Ali ujutru, nakon što se umiješ, treba nešto i da jedeš, pa da platiš struju, telefon, vodu, gas... Evo, ide prolećna setva. I niko ne pominje seljaka. Hoće li on sipati patriotizam u traktor da bi zasejao njivu", upitao je Marković.

On se usprotivio odluci o povlačenju ambasadora iz zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova.

"Za Kosovo moramo da se borimo diplomatskim putem. Ali kako to da radimo ako smo povukli ambasadore iz država koje su priznale nezavisnost pokrajine? Pa ko će sad da razgovara sa Sarkozijem? Neće valjda kuvarica iz naše ambasade u Parizu", rekao je Marković.

Prema njegovim rečima, ukoliko Srbija neće u Evropsku uniju, onda treba da se povuče i iz Ujedinjenih Nacija, OEBS-a, Međunarodnog monetarnog fonda.

"Hajde da naši sportisti ne odu na Olimpijadu u Peking jer, avaj, tamo treba da izađu na megdan sportistima iz Australije, Nemačke, SAD... Gluposti. Sada ćemo mi u izbornoj kampanji da dokazujemo ko je veći, a ko manji Srbin, a za to vreme će Albanci lobirati i nezavisnost Kosmeta će iz dana u dan priznavati sve više država
", ocenio je Marković.
Bitange jedne, ovakvog coveka proglasise za izdajnika  Smile Smile Smile
Nikako da ga malo napadnu, jer postoji i problemcic, Palma ume i da bije, a i do juce bio najbolji ortak Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Mislis sa Kostunicom? Da, to si u pravu.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kako toda niko nije za LSV?
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Citat
Mislis sa Kostunicom? Da, to si u pravu.

Sa Vojislavom,Dr Koštunicom i ostalom "seljačkom" bagrom.. Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Kao po obicaju briljantna beseda ! Ti stvarno misliš da ima iko normalan a da nije za spokojnu buducnost i za ulazak u EU , hocemo mi ali nece oni nas , i to nije više zbog Slobe ili recimo Radikala , radi se o necemu drugom što tvoja blentuša nemože da shvati ! Smile

Pa prosvetli nas,Sveti čoveče... Smile
Tebe prosvetliti ?  Smile Smile Smile Tebi jedino cela u mraku svetli !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Citat
Palma: Patriotizam se ne sipa u traktore
Utorak, 11. mart 2008. 10:33

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je za novosadski "Dnevnik" u utorak da nije iznenađen odlukom dosadašnjih koalicionih partnera iz Demokratske stranke Srbije da za predstojeće izbore ne pregovaraju o koaliciji sa njegovom partijom.

"Želim im sve najbolje, ali koalicija u kojoj će JS nastupiti na predstojećim izborima mnogo će pragmatičnije razmišljati o Srbiji. Uostalom, još pre desetak dana jasno sam rekao da mi se ne sviđaju neke stvari koje rade premijer i Vlada Srbije. Jednostavno, ne mogu se problemi naše države rešavati isključivo emocijama", rekao je on.

Marković je kazao da na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima šansu treba da dobiju novi ljudi.

"Nije korektno da kažem da su neki političari potrošeni, ali je činjenica da su nam obećavali da će da sačuvaju zajednicu s Crnom Gorom, pa ništa, pa da će da sačuvaju Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, pa smo tu gde smo", naveo je Marković.

Dodao je da takvi političari nikada neće biti veće patriote od njega.

"A ipak mi svakog dana, kada ustanem, pričaju o Kosmetu. Ali ujutru, nakon što se umiješ, treba nešto i da jedeš, pa da platiš struju, telefon, vodu, gas... Evo, ide prolećna setva. I niko ne pominje seljaka. Hoće li on sipati patriotizam u traktor da bi zasejao njivu", upitao je Marković.

On se usprotivio odluci o povlačenju ambasadora iz zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova.

"Za Kosovo moramo da se borimo diplomatskim putem. Ali kako to da radimo ako smo povukli ambasadore iz država koje su priznale nezavisnost pokrajine? Pa ko će sad da razgovara sa Sarkozijem? Neće valjda kuvarica iz naše ambasade u Parizu", rekao je Marković.

Prema njegovim rečima, ukoliko Srbija neće u Evropsku uniju, onda treba da se povuče i iz Ujedinjenih Nacija, OEBS-a, Međunarodnog monetarnog fonda.

"Hajde da naši sportisti ne odu na Olimpijadu u Peking jer, avaj, tamo treba da izađu na megdan sportistima iz Australije, Nemačke, SAD... Gluposti. Sada ćemo mi u izbornoj kampanji da dokazujemo ko je veći, a ko manji Srbin, a za to vreme će Albanci lobirati i nezavisnost Kosmeta će iz dana u dan priznavati sve više država
", ocenio je Marković.
Bitange jedne, ovakvog coveka proglasise za izdajnika  Smile Smile Smile
Nikako da ga malo napadnu, jer postoji i problemcic, Palma ume i da bije, a i do juce bio najbolji ortak Smile Smile Smile

Da li je to onaj sto mu samo Shopen i Mocart nisu svirali?!  Smile Smile
Kako li se samo podudarise neke stvari?!  Smile
Kako covek, koji je pre dve godine u ovo vreme isao da se pokloni nad grobom Slobodana Milosevica, promeni plocu i poce da se slaze sa recimo, jednim Dinkicem  Smile
Ima li tu koincidencije sa time da mu Dinkic pravi Ski ztaze oko Jagodine i u te staze ulaze milione evra drzavnih para?!  Smile
Ja mislim, da to nema veze, jedno sa drugim, ne bi se taj prodao tek tako  Smile
Nije to u pitanju, vec nakon slusanja Shopena i Mocarta , covek se jednostano prosvetlio, postao pametniji.......   Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Mene samo zanima kad pukne u Vojvodini i Raškoj (a pućiće ako dođu radikali), hoće li vam i onda za to biti krivi "jevropejci" i ostala belosvetska banda?
Jednostavno, ne može država da bude stabilna ako je okružena sa neprijateljima. Pobedom radikala sve bi nam države u okruženju postale neprijateljske jer su u EU ili NATO-u ili će pak biti u NATO-u.
Ruska granica je od BG-a udaljena isto koliko je BG udaljen od Monaka, "u najmanju ruku" dve države moraju da se pređu da bi se došlo do Rusije.
Inače, šta mislite kako Srbija može preživeti u NATO okruženju?
Podsetiću vas, u Mađarskoj, Rumuniji i na Kosovu se nalaze najpogodnije NATO baze na svetu.
Srbija bi se vojno mogla osvojiti od strane NATO-a za jedan dan maksimalno.

Ruski avioni i kad bi pokušali da pomognu radikalskoj srpskoj vojc,i koja ide u pohode za veliku Srbiju, bili bi oboreni u Rumuniji ili Bugarskoj, a te zemlje imaju obavezu od sebe i od NATO-a da to učine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.