Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 264811 puta)
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Tačno je da Ds dobija glasove plašeći narod radikalima, ali i činjenica je da bi radukalska vlada bila izolovana od strane zapada. U kom stepenu bi bila ta izolacija, to ne znam.

pa čekaj, jesmo li mi demokratska zemlja, evo već 8 godina, ili nismo?? ako već do sada nisu po zatvorima, i ako su slobodni građani, neka se kandiduju, neka pobede, neka vladaju, zašto da ne?

zna narod vrlo dobro da tvrde neki političari zapadnih zemalja (opet ne svi) da bi ignorisali radikale, ali opet glasaju za njih. nek pobede ako dobiju većinu. to je demokratija, a ne ono što neki stranci kažu. ako im se neko ne svidja, njihov problem. baš da čujem razlog zašto neće da prime nekog demokratski izabranog premijera..smrdi, možda? onaj ko mu je bitnije šta će reći hans ili žak nek ide nek živi u nemačku i francusku..meni je bitniji moj brat ili drug pa makar i ne bio u pravu..

@chubby,

šta da ti odgovorim..ili nisi pažljivo pročitao šta sam napisao ili nisi razmeo..jbg

znaš, pre 5.okt se pričalo ''vlast treba da bude smenjiva. menjajte i nas ako ne valjamo.'' i sl..zatim, ''promene su dobre. ko kaže da ćemo biti isti ili gori, probajte nas pa vidite''..i rekao sam sebi tad ''samo da ovog skinemo, ima svaki put za druge da glasam'', ali evo glasam za iste već 8 godina. vreme je da promenim, usmrdeli si su se i iskvarili..toliko..
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 22:37:58 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Glasao sam za DS, u Čankove nemam poverenja.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 22:37:20 od chubby1 »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Vrbov prutić , sećaš se kako je prošao Austrijski premijer, zato što se nije dopadao zapadu. Možemo mi birati radikale , niko nam ne brani , ali znaju  se posledice. Neki siromašniji će to platiti još većim siromaštvom , a neki i životom. Igra je moguća, ali je surova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
BEOGRAD | 10.03.2008.    Print Pošalji

Lončar kritikuje najavu koalicije DS-G17-LSV

(Tanjug)

Visoki funkcioner Demokratske stranke Srbije Zoran Lončar izjavio je večeras da najava zajedničke liste stranaka koje vode Boris Tadić (DS), Nenad Čanak (LSV) i Mlađan Dinkić (G17 plus) potvrđuje ispravnost odluke premijera Vojislava Koštunice da raspusti Vladu.

"Nenad Čanak otvoreno saopštava da veruje svojim očima da je Kosovo i Metohija nezavisno, a Mlađan Dinkić neprestano ponavlja da treba da se odreknemo kosovskog duga, što drugim rečima znači da treba da se odreknemo Kosova", rekao je Tanjugu Lončar.

Prema njegovim rečima, već sada je vidljiva zajednička politika ove koalicije prema Kosovu i Metohiji, pa je stoga predsednik vlade bio u pravu kada je saopštio "da više nema poverenja u Demokratsku stranku i stranku G17 plus da i dalje hoće da se bore za očuvanje Kosova".

Zaokret u politici DS, prema Lončarevom mišljenju, verovatno će pratiti ogromna propaganda o tome kako zemlji preti samoizolacija, zbog čega će se izazivati strah kod građana.

"Propaganda o samoizolaciji je najobičnija podvala i obmanjivanje građana Srbije. Koja bi to zemlja na svetu izabrala samoizolaciju i zašto bi baš Srbija bila prva koja bi to uradila", zapitao se Lončar.

Prema njegovom mišljenju, propaganda o samoizolaciji ima samo jedan cilj - a to je da prikrije da je DS odustala od borbe za Kosovo i Metohiju.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 22:38:05 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ma oni nas izgleda zajebavaju svi zajedno..nek daju meni da ja budem premijer,kad već neće niko..
U tvojoj šali je u stvari istiana , hebe se njih sve skupa za nas ! Smile
OK, zašto se onda zamaraš politikom? Zašto se ti ne kandiduješ?
Zamaram ? Kandidujem? Bojim se da si promašio !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Na žalost izolacija je neminovna , ako vlada ne bude po ukusu Eu, to jest ako bude radikalska. Na žalost na ovoj činjenici DS uvek izvuče veliki broj glasova. Da budem iskren ne postoji neko za koga bih glasao , već samo neko protiv koga bih glasao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Vrbov prutić , sećaš se kako je prošao Austrijski premijer, zato što se nije dopadao zapadu. Možemo mi birati radikale , niko nam ne brani , ali znaju  se posledice. Neki siromašniji će to platiti još većim siromaštvom , a neki i životom. Igra je moguća, ali je surova.

izmenio sam prethodni post da bi odgovorio chubyju..evo,zadnji pasus pročitaj kao repliku tebi. i još da dodam, znam za slučaj austrije, ali da li im je ta epizoda koristila? sigurno jeste, neki su se otreznili, neki korigovali svoje stavove..i sl. ali oni nisu odstupili od demokratskih načela, imali su dovoljno hrabrosti. i bolje što nisu, jer da su opstruirali demokratski izabrane samo bi gore napravili, sigurno..
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 22:43:37 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
znaš, pre 5.okt se pričalo ''vlast treba da bude smenjiva. menjajte i nas ako ne valjamo.'' i sl..zatim, ''promene su dobre. ko kaže da ćemo biti isti ili gori, probajte nas pa vidite''..i rekao sam sebi tad ''samo da ovog skinemo, ima svaki put za druge da glasam'', ali evo glasam za iste već 8 godina. vreme je da promenim, usmrdeli si su se i iskvarili..toliko..

Nisam ja kriv što su često izbori.
Prvo je bio loš izborni zakon, pa ubistvo premijera, pa ustav.

Ima jedna pesma: Što volem na izbore
http://www.youtube.com/watch?v=UBOFHTEeJ1g
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Na žalost izolacija je neminovna , ako vlada ne bude po ukusu Eu, to jest ako bude radikalska. Na žalost na ovoj činjenici DS uvek izvuče veliki broj glasova. Da budem iskren ne postoji neko za koga bih glasao , već samo neko protiv koga bih glasao.
A sada i zadnjih gotovo dve decenije nismo izolovani šta bi sa price samo da Miloševic padne , vec smo trebali da budemo clanica EU i št sad ko je sada kriv , sada su Radikali ili Koštunica , pa zar stvarno ima neko ko misli da je to razlog !?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
10.03.2008 , BEOGRAD
Izvor: PRESS
Intervju - Miloš Aligrudić, potpredsednik DSS-a
DS DA KAŽE DA LI U EU IDEMO S KOSOVOM ILI BEZ NJEGA!

Potpredsednik DSS-a Miloš Aligrudić kaže za Press da će sve stranke pre parlamentarnih izbora morati jasno da odgovore na pitanje da li Srbija u Evropsku uniju ide sa Kosovom ili bez njega!

Aligrudić očekuje da će „okosnica" predizborne kampanje za prevremene izbore 11. maja biti Kosovo i odnos Srbije prema Uniji. On, međutim, juče nije želeo da govori o eventualnim predizbornim i postizbornim koalicijama u čijem bi formiranju učestvovala njegova stranka.

- Ključna stvar je da se Evropska unija jasno izjasni da li hoće Srbiju u njenim međunarodno priznatim granicama ili Srbiju čije su granice na Pančićevom vrhu?! DSS je svoj stav jasno rekao, za razliku od nekih drugih stranaka u vlasti koje nikako da se izjasne oko tog pitanja. Zbog toga je i moralo da dođe do prevremenih parlamentarnih izbora - kaže Aligrudić za Press.

n Verovatno mislite na DS?

- Da!

DSS samo s Novom Srbijom

Portparol DSS-a Andreja Mladenović izjavio je da je Nova Srbija jedina stranka sa kojom će razgovarati o stvaranju predizborne koalicije, ali nije želeo da govori o stvaranju koalicija nakon vanrednih parlamentarnih izbora.

- Razgovori sa NS-om već su počeli i ja očekujem da će u narednih nekoliko dana biti postignut dogovor oko zajedničkog izlaska na izbore, jer smo sa strankom Velimira Ilića do sada imali uspešnu saradnju - rekao je Mladenović, i dodao da su „neke prethodne izjave" Dragana Markovića Palme razlog za nemogućnost formiranja koalicije i sa JS.

n Ali, i oni kažu da se zalažu za celovitu Srbiju?

- U pravu ste, ali za razliku od DSS-a, koji Srbiju u Evropskoj uniji vidi samo u njenim međunarodno priznatim granicama, dakle sa Kosovom, DS tu nema jasan stav. Prema tome, DS, ali i sve ostale stranke, moraće pre izbora jasno da odgovore na vrlo konkretno pitanje, da li u EU idemo sa Kosovom ili bez njega! A onda je na biračima da odluče!

n Vaš koalicioni partner Velimir Ilić kaže da je padu Vlade doprineo Mlađan Dinkić?

- Gospodin Mlađan Dinkić uopšte nije predmet mog razmišljanja! To je moj odgovor!

n Ministar Ilić direktno je optužio Dinkića da je po treći put razbio Vladu?!

- Molim vas, manite me Velimira Ilića i njegovih izjava! Neću uopšte da komentarišem ni njega, ni njegove izjave!

n Ako tako govorite o Iliću, znači li to da će DSS sam izaći na izbore? Leđa „narodnjacima" okrenuo je pre nekoliko dana i Dragan Marković Palma?

- Nemam više vremena da razgovaram sa vama!

n S kim ćete posle izbora? Pominje se koalicija DSS-a i radikala?

- Do viđenja!
S. VOJINOVIĆ
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.