Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 264747 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naprotiv prijatelju. Za mene su svi oni koji su naredjivali ubistva, masakre, paljenja kuca, pljacku, ljudi koji moraju da budu osudjeni na najteze kazne. To nisu vojnici, nego stoka!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Naprotiv prijatelju. Za mene su svi oni koji su naredjivali ubistva, masakre, paljenja kuca, pljacku, ljudi koji moraju da budu osudjeni na najteze kazne. To nisu vojnici, nego stoka!

E tu se slazemo. Kako si napisao post, ucinilo mi se drugacije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
a da je jedini cilj NATO paktu bio da nam otme Kosovo i Metohiju,

P.S. Zlocinacni program je imao Djindjic jer se zalagao da nam se drzava bombarduje, a danas to nastavlja DS koja zeli da udjemo u EU bez Kosova i MEtohije! To je pravi zlocinacki program.

Јесте им циљ био да нам отму Косово, али то неби могли да им ми нисмо помогли убијањем шиптара и расељавањем Срба са Косова.
Ја се надам да једног дана када умремо сви схватамо где смо грешили и где нисмо били у праву, јер очито да неки неће да схвате ко је био ЂИНЂИЋ.
Лако је теби да слушаш радикале и овде причаш шта су они рекли, само размисли да ли су они нешто рекли,а да се ти ниси сложио. Ако хоћеш да доказујеш овде нешто немој да то изгледа као да је Вучић дошао на форум него износи своје мишљење ако га имаш, а ако га немаш ми сви пративо ТВ и знамо какво мишљење има Вучић о овоме.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da se ne lazemo, Siptari su pre pocetka policijske i vojne akcije drzali trecinu Kosova i Metohije pod svojom kontrolom. U svim drzavama to se smatra terorizmom. Drzava je odlicno reagovala i suzbila terorizam na Kosovu i Metohiji. Ne kazem da nije bilo zlocina, niti imam nameru da to negiram, ali to se ne moze nikako podvesti pod nameru drzave da unisti albansko stanovnistvo. Prema tome razlog im je bio besmislen. Posebno zbog cinjenice da su Siptari godinama unazad vrsili jezive zlocine nad Srbima i sprovodili terorizam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Грешка је што смо ми дозволили да на Косову живи 1 500 000 шиптара и 10 пута мање Срба. Пре 2 дана гледам како неки чича говори како Милошевић не би дозволио расељавање Срба са Косова, и мислим да ли је овај озбиљан или се спрда.
У томе је проблем што нису могли да само се боре против терориста на Косову него успут убију више цивила него терориста.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Glupa je ova anketa. Sta ako ja hocu na parlamentarnim da podrzim DS, a na pokrajinskim BS?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
BUBALO: PRIČA O SAMOIZOLACIJI JE GLUPOST

BEOGRAD , 13. marta (Tanjug) - Ministar trgovine Predrag Bubalo izjavio je danas da su se sve partije jasno opredelile za ulazak u Evropsku uniju (EU), samo je pitanje na koji način to izvesti, pa je priča o samoizolaciji "čista glupost".

On je na Beogradskom sajmu rekao novinarima da će u izbornoj kampanji svako gubiti energiju ko bude želeo drugome da "prikači epitet" da nije za EU "jer su za nju svi".

"Pravo je pitanje da li će Srbija u Evropu ući sa suvereno priznatim granicama ili krnja", dodao je ministar.

"Ja nikome neću dozvoliti da tvrdi da je veći evropejac od mene", istakao je Bubalo, ocenivši da je "priča o samoizolaciji notorna glupost na koju građani neće nasesti".

"Nije poznato da je neka država u svetu odlučila da se samoizoluje, reč je samo o načinu na koji stvar predstavljaju politički neistomišljenici i pojedini zvaničnici iz EU", obrazložio je ministar trgovine.

-------------------------------------------------

Ne bi me nimalo cudilo da i samoizolacija bude jedinstven slucaj u svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E

Nije jedinstven ali bi bio jednini posle slucaja Envera Hodze i albanije! to su price za plasenje biraca a imaju efekta koliko i plasenje dece baba rogom!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Ako posle 20 godina ljudima nije jasno da gde god su radikali dizali srpske zastave, tamo Srba vise nema, onda je to vec sasvim drugo objasnjenje.
Srbija je prepuna partizanske kopiladi koja se udomila ovde i koja ovu zemlju ne oseca kao svoju.
Sada je poenta, ako nisi radikal nisi Srbin. hajde da vidimo dal ce proci. Zivi bili pa videli.

Matori, ti si zaista slucaj za posmatranje  Smile
Jedan dan si opterecen partizanima i svuda oko sebe vidis Batu Zivojinovica, kako te proganja  Smile
Ne mozes komplekse iz mladosti da lecis na forumu  Smile
Jednog dana bi da "palis" te partizane  Smile
A, vec drugog, zaboravis na njih i okomis se na banane i jabuke
Doduse, manje na banane, a vise na jabuke  Smile
Pa si onda opterecen jabukama i svuda oko sebe vidis samo jabuke  Smile

-Nije poenta biri radikal, da bi bio Srbin  Smile
Iako ni to nije daleko od istine  Smile

Poenta je pre svega biti, covek!!!
A za tebe bi se to tesko moglo reci  Smile

Jer vredjas sve koji ne misle kao ti   Smile

P.S.

Olabavi malo sa tim "partizanima" i "partizanskim kopiladima"
Ipak je u neku ruku 45-ta, prilicno daleko, pogotovu za mene koji tada nisam ni bio rodjen, za razliku od tebe  Smile
"Partizana" vise nema   Smile  Smile(sem ako ne navijas za sportski klub Partizan, sto bi bilo za pohvalu  Smile )
Dakle danas ti je podela na one koji su za celovitu Srbiju i one koji su za "malo manju Srbiju"!
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 13:42:19 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
BUBALO: PRIČA O SAMOIZOLACIJI JE GLUPOST

BEOGRAD , 13. marta (Tanjug) - Ministar trgovine Predrag Bubalo izjavio je danas da su se sve partije jasno opredelile za ulazak u Evropsku uniju (EU), samo je pitanje na koji način to izvesti, pa je priča o samoizolaciji "čista glupost".

On je na Beogradskom sajmu rekao novinarima da će u izbornoj kampanji svako gubiti energiju ko bude želeo drugome da "prikači epitet" da nije za EU "jer su za nju svi".

"Pravo je pitanje da li će Srbija u Evropu ući sa suvereno priznatim granicama ili krnja", dodao je ministar.

"Ja nikome neću dozvoliti da tvrdi da je veći evropejac od mene", istakao je Bubalo, ocenivši da je "priča o samoizolaciji notorna glupost na koju građani neće nasesti".

"Nije poznato da je neka država u svetu odlučila da se samoizoluje, reč je samo o načinu na koji stvar predstavljaju politički neistomišljenici i pojedini zvaničnici iz EU", obrazložio je ministar trgovine.

Bubalo....Bubalo...Bubalo.... Smile
Ah da, jel to bese onaj kadar Slobin iz Kikinde?
Citat
"Partizana" vise nema
Naravno da ima, ali su skinuli uniforme, osisali, okupali, obrijali, pa se teze prepoznaju po izgledu. Tek kad progovore, onda se lako provale  Smile
Citat
Dakle danas ti je podela na one koji su za celovitu Srbiju i one koji su za "malo manju Srbiju"!
Ne Maks, gresis, danas(a i zadnjih 50 godina) je podela na one koji bi da vladaju po svaku cenu i na one koji bi da vladaju po malo manjoj ceni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.