Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Предстојећа фебруарска снс фарса  (Pročitano 39147 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6230

gledam sta nam covek sprema iza ledja, da budemo spremni, moras sve da pratis da bi bio u toku.
Pokusao sam sinoc da se ukljucim u program da ga pitam nesto, da ga userem nacisto. nego dusmani mi ne dadose  Smile
Ne budi decko naivan. Pa zna se sta treba da utice na mase. Utisak bato: Toma i njegovi civilizirani ajvani. Ona Kolubara dobila jedan glas. Necemo bre tajfune da diramo.
Znala Olja svakoga ko je trebao da se ukljuci.Cak i Nole dobio samo dva glasa: Ovo poklanjam svojoj zemlji Srbiji.
Akademija Feliks Djerzhinski radi li radi bato: psihologija masa.
Ako nekome to kazes, reci ce: sta s*res, vidis da je naaaaarod rekao svoje.
Sto si se samo mucio da okrenes broj?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
DSS: Miting pokazao da SNS može u vlast sa DS

Miting Srpske napredne stranke pokazao je da naprednjaci mogu posle narednih izbora da formiraju vlast sa Demokratskom strankom, izjavio je danas portparol Demokratske stranke Srbije Petar Petković.

"Tomislav Nikolić je na mitingu i u medijskim nastupima jasno rekao da neće sarađivati sa DSS, ali nije eksplicitno rekao da ne može sarađivati sa Borisom Tadićem i DS. Šta nam preostaje drugo nego da mislimo da će vlast da formira sa DS", rekao je Petković na konferenciji za novinare.

On je ocenio da nema svrhe za raspisivanjem vanrednih parlamentarnih izbora ako će se nakon njih nastaviti politika "EU nema alternativu" i dodao da su Srbiji potrebne suštinske promene u politici.

Na pitanje da li DSS sada razmišlja o promeni stava prema NS zbog učešća te stranke na mitingu, Petković je odgovorio da je "Ilić izabrao svoj put".

"On je bio na mitingu, na kome mi nismo, tako da vam je sve jasno", rekao je Petković.

Portparol DSS je ukazao da je poruka mitinga, koji su SNS i NS organizovale pre dve dana u Beogradu, da se "naprednjaci neće baviti vlašću, već da samo traže izbore", što, prema njegovoj oceni i to "govori da će nakon njih SNS formirati vlast sa DS".

Petković je lideru naprednjaka "zamerio" i što tokom skupa nije pomenuo Kosovo i Metohiju, kao ni što nije izneo nijednu primedbu na račun EU, koja, kako smatra, preko Euleksa Srbiji otima južnu pokrajinu.

On je dodao da ta stranka ipak podržava svaku akciju koja može da dovede do raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, jer je situacija u zemlji katastrofalna, ali da je odluka o tome "u rukama koalicije koja se bahato ponaša".

Upitan da prokomentariše sumnje da je u periodu kada je na vlasti bio DSS bilo zloupotreba u Rudarskom basenu "Kolubara", Petković je kazao da je navode iz emisije "Insajder" bivši direktor "Kolubare" Dragan Tomić demantovao i da DSS nema šta na to da doda.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Коки, како је било на митингу   Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Коки, како је било на митингу   Smile

Ortakinja i ja se probudili u 13h tako da sam uspeo da uhvatim taman najzanimljivije delove. Video sam stiropoL, Jorgovanku, pijanog Velju i vise ociju nego zuba u publici. A ostale utiske imas par stranica ranije.
 Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2011, 18:31:59 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
To su sve operacije u cilju dobijanja takve vlasti da se moze promeniti ustav.
Palmina zirafa dobila proliv, menjaj ustav.Toma nije dobro omrchio Veljine ovce, menjaj ustav.
Velja dobio partijski zadatak da pljune po Kostunici, to nije bio nikakav lapsus, nego je rekao jasno da nije DSS taj koji od sada predvodi opoziciju nego SNS. G*no preveliko, pa se vadi na lapsus.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Apple 15
KO SE PLAŠI TOME JOŠ!
(83)    Ponedeljak, 7. Februar, 2011.| Autor: M. Dobromirović
Stranke vladajuće koalicije nonšalantno primile najavu lidera SNS da 5. aprila neće ustati sa stiropora ispred parlamenta dok se ne raspišu vanredni parlamentarni izbori

Predstavnici vlasti opušteno reaguju na najavu lidera SNS da će, ukoliko ne budu raspisani vanredni izbori, 5. aprila ispred parlamenta sesti na stiropor i neće ustati do novog izlaska na birališta!

Potpredsednik DS Dragan Šutanovac kaže da su građani, iako su se okupili u velikom broju, nakon nastupa govornika shvatili da im se nudi politika devedesetih godina.

- Nikolić je pokazao ono što većina građana zna, a to je da umesto rešenja problema nudi stiropor. Baš kao što je ne tako davno ponudio da Srbija bude rupa u evropskom tepihu. Umesto da ponude rešenja uz kritiku vlasti, napravili su takvu predstavu da građani ne mogu da razumeju ko su „kursadžije“, a ko političari koji žele da vode zemlju - naglašava Šutanovac.

Predsednik IO SPS Branko Ružić ocenjuje da je održani skup bio civilizovan:
- Simbolika priče o stiroporu jasno govori o bezidejnosti i manjku ponude boljeg sutra građanima.

Potpredsednik SPO Srđan Srećković podseća da su demonstrantima nekada glave bile u torbi.

- Nadam se da će biti dosledni i demonstrirati do proleća sledeće godine, kad će biti izbori - poručuje Srećković.
Balint Pastor, potpredsednik SVM, smatra da će Nikolić svojim gestom doprineti prodaji stiropora.

- U demokratskim država vlada pada u parlamentu, a ne ispred njega. Ako se bude sakupilo više desetina hiljada ljudi i dan za danom budu sedeli ispred parlamenta, Vlada će imati plan šta da uradi - poručuje Pastor.

I potpredsednik LSV Bojan Kostreš tvrdi da će se izbori održati u predviđenom roku.
- Pravo opozicije je da traži vanredne izbore, ali meni to u ovom momentu ne deluje kao realna opcija. Funkcionisanje države biće nesmetano - zaključuje Kostreš.
Konačno, lider SDPS Rasim Ljajić apeluje da se problem u komunikaciji reši razgovorima.

- Nezavisno od toga da li će Nikolić doći sa stiroporom pred Skupštinom, činjenicu da je zemlja u velikoj krizi možemo rešiti samo dijalogom vlasti s opozicijom - poručuje Ljajić.

Perić: Prvo neka sedne

Potpredsednik PUPS Đura Perić ne veruje previše predstavnicima SNS.
- Neka Tomislav Nikolić prvo sedne na stiropor, pa ćemo videti. Do tada ćemo imati stav o tome - kaže Perić.

Grubješić: Zar da mu verujemo?

Potpredsednica G17 plus Suzana Grubješić pita se da li bi trebalo verovati baš svemu što obeća Tomislav Nikolić:
- Do sada je svaki put nakon gubitka izbora obećavao povlačenje u Bajčetinu. Ne da se nije povukao, nego bi da postane Gandi! Ako je i od Tome, mnogo je!

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
А кој је к.... ова Грубјешићка. Са 0,001 посто могла би и она са њим у Бајчетину да ги музе бикови и абортира кокошке
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
Ja sam svoje misljenje o mitingu izneo pre par strana i rekao sam da je bio smesan i zalosan, ali nesto ce definitivno morati da se desi, a Vlada je krajnje neozbiljne komentarisala to sta se desavalo, slusam samo onog Sutanovca covek je odavno zreo za batine. On se ne bavi politikom on se bavi kurcenjem.
Glupi su komentari koji se i ovde procitao, a koji spominju neke nepismene ljude bez zuba, penzionere, provincijalce koji su dosli da vide Beograd. Ja sam pratio ceo miting i koliko sam mogao da vidim preko tv-a struktura ljudi koji su bili na mitingu je vrlo sarena. Bilo je raznih ljudi razlicitih uzrasta.

I sta god ja ili neko odavde mislio o tom mitingu ili o Sns mora se imati u vidu da je ta stranka verovatno najjaca u Srbiji i da su porucili da ako se za dva meseca ne rasppisu izbori da ce biti problema.
Neko ce na kraju morati da pojede govna koja je izasrao  Smile Ili SNS ili Vlast, a verovatno i jedni drugi i to zajedno sa nama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
"meni svejedno" ali čim se digla ovoilika buka,biće belaja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Ако буде белаја кренуће из штрајкова. Али на жалост улетеће ту већ неке пол. партије како би профитирале на туђем бунту.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.