Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Предстојећа фебруарска снс фарса  (Pročitano 40172 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Pa i tad neko mora da dodje na vlast. Za koga e narod izai na ulice? Koga da dovede?
Kralja.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ali ne može se više sa ovima!
Ali se ne moze trpeti providnost Tome mucenika, koji veceras preti sledecim izlaskom na ulice, kao da je sutrasnji izlazak na ulice zavrsen. Pa njegov cilj je samo isrpljivanje ludi kako bi izgubili volju za borbu. To je samo rasipanje energije. Zato je bar sutra najbolje ostati kod kuce, a izaci na proteste kada ni jedan politicar to ne bude trazio, pa makar to bilo i u nedelju.
Tacno tako. Ali ja opet potenciram da nema nista ako nemas odgovornost prema samom sebi. Kolubara ti je jedan primer. Restitucija koju spremaju je drugi primer. Tu je zestoka borba tajkuna da izdejstvuju novcanu kompenzaciju na teret naroda. U mesto da vrate sta su uzeli. Svo zemljiste moze da se vrati. Zato su i krenuli prvo prostorno planiranje, pa posle restitucija. Meni niko nista nije uzeo, nema da mi vrati, nisam dobio, ali bato da placam crvenom burzhuju da on bude gazda time sto cu da vracam bivsem vlasniku parama od obveznica ja i moji unuci e odjebi bato.Da nije imena i prezimena, da nije tacno sta je sta, razumem. Izgubili smo neki rat pa placam odstetu. dakle ljudi nemaju odgovornost ne samo prema sebi nego ni prema potomstvu.
Zato Karadjordjeva: svako svog da ubije subashu je bitna. Jeste centralni protesti, bez ijednog politicara, ali i lokalni da se uzdrma lokalna mafija sisadzija, pa makar uzimao samo onu 80.000 platu. Da nije nista ukrao. Zasto je dobija? Da meni bude gore, a on da sleze ramenima: ne mozemo nista?
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 23:32:17 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 72 60
Za kog kralja, za ovog sto ne zna ni Srpski kako treba?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Ali ne može se više sa ovima!
Ali se ne moze trpeti providnost Tome mucenika, koji veceras preti sledecim izlaskom na ulice, kao da je sutrasnji izlazak na ulice zavrsen. Pa njegov cilj je samo isrpljivanje ludi kako bi izgubili volju za borbu. To je samo rasipanje energije. Zato je bar sutra najbolje ostati kod kuce, a izaci na proteste kada ni jedan politicar to ne bude trazio, pa makar to bilo i u nedelju.
Tacno tako. Ali ja opet potenciram da nema nista ako nemas odgovornost prema samom sebi. Kolubara ti je jedan primer. Restitucija koju spremaju je drugi primer. Tu je zestoka borba tajkuna da izdejstvuju novcanu kompenzaciju na teret naroda. U mesto da vrate sta su uzeli. Svo zemljiste moze da se vrati. Zato su i krenuli prvo prostorno planiranje, pa posle restitucija. Meni niko nista nije uzeo, nema da mi vrati, nisam dobio, ali bato da placam crvenom burzhuju da on bude gazda time sto cu da vracam bivsem vlasniku parama od obveznica ja i moji unuci e odjebi bato.Da nije imena i prezimena, da nije tacno sta je sta, razumem. Izgubili smo neki rat pa placam odstetu. dakle ljudi nemaju odgovornost ne samo prema sebi nego ni prema potomstvu.
Zato Karadjordjeva: svako svog da ubije subashu je bitna. Jeste centralni protesti, bez ijednog politicara, ali i lokalni da se uzdrma lolana mafija sisadzija, pa makar uzimao samo onu 80.000 platu. Da nije nista ukrao. Zasto je dobija? Da meni bude gore, a on da sleze ramenima: ne mozemo nista?
Svu imovinu vratiti iskljucivo u naturi, a nesavesni kupci i nesavesni prodavci neka snose posledice.
R_H_C_P
Eto vidis, neslaganje u startu. Ti bi izgleda radije mafiju na vlast.Pa jel nije dosta?
Jedini izlaz iz beznadja je povratak na monarhiju.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 19:23:50 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Али да ли је и гори и од тренутне коалиције Тадић-Дачић-Мркоњић-Динкић-Кркобабић-Вук-Чанак-Палма? Smile
Ma bre covece, nije zato sto nije na vlasti. Ali su nejgovi svi gladni, pa kada dofate bice dest puta gori. Jer treba da se nacrta? Ili mislis da treba da se eksperimentise?Ovi odrali grbachu, pa hajde da nam Toma odere i lice.

eee jbg

poa najbolje da ove ostavimo za vek vekova,jer su se već nafatirali i da čekamo da se smiluju i nama malo da daju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
idemo, idemo na zadatku tajnom nama bas je zabavno... idemo, idemo spasiti svet za nas je izazov idemo idemo idemooooo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ах бре ... каква идилична атмосфера на теми ... као да се пљуцкају млади активисти ДС-а и СНС-а  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Prvo i prvo normalan covek se zgrazava da ide na miting koje predvode Toma, Vucic, Karic, Vulin i Velja.
Zamisli kakv mora da budes da ides za takvima.

Totalno je besmisleno što je Nikolić uz sebe okupio plejadu šljama koji je bahato grebao i kao pijavica sisao u svim dosadašnjim režimima. I to sada treba da bude alternativa...

Ovoj zemlji su potrebna nova lica neuprljana aferama, ne da Velja u novoj vladi ponovo bude ministar za "infrastrukturu" i da govori kako je ok "krasti na malo".

Ovo je samo dokaz da je Srbiji potrebna nova opozicija. Ali ne ni ludi radikali, ni oni Koštunicini "Kolubaristi" i rentijeri bagera, ni Čeda koji se pod znacima navodima zalaže za evropske vrednosti, ali ćuti kao zaliven kada ga pitaju od čega zarađuje i kako. Svi su kontaminirani i svi su kužni, deo iste kleptokratske sekte koju treba u katran i perje.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 21:37:11 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Izgleda da ima sve vise pristalica protesta i promrne vlasti bez ucesca dosadasnjih politicara. Znaci totalna lustracija i pokretanje postupka za organizovani kriminal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Samsung 
Sve sadasnje politicare treba smestiti u zooloski vrt!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.22 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.