Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Предстојећа фебруарска снс фарса  (Pročitano 40385 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Najgori smrad u Srbiji su oni koje je drug Stari uz pomoć Moše i Ribara doveo 44. da ubijaju građane. Oni Kapičići koji bi nas sad opet slali u kazamate bez suda. E to je društvo koje bi danas još jednu revoluciju samo da se ne otvore dosijei DB da se ne vrate vile unucima vlasnika. Sve to treba s prozora politi benzinom i pripaliti kad dođe da smrdi po Beogradu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Pa Slobo bi da je ziv sad skupio vise pristalica... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ma,pazite,ja cak necu ni u to da zalazim-ja cak ni ne pricam ko je odakle,kakav,sta je ko radio...niti zelim to.

dakle-ne branim nikoga,ne pljujem nikoga.(niti BG,niti unutrasnjost)

cenim i jedne i druge,znam vrline i jednih i drugih,i mane i jednih i drugih.

znaci-neutralan sam.

ali,jbg,nekima ni to nije dovoljno... neki bi sve da teraju do esktrema,al aj sto oni sami teraju,nego jos teraju i druge.a ko se s njima ne slaze,taj je izdajica,sta vec...  Smile

ko Bus i Ameri-"ili si s nama,ili si terorista-treceg nema.neutralnost ne postoji."

pa,ako to nije zatucano i nelogicno,ne znam sta je...
« Poslednja izmena: 05. Feb 2011, 17:05:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米
Прави Београђани никада не заборављају одакле потичу и никада се не одричу свог порекла.
Мени су увек на првом месту моји ''ги-гу-га'' Срби.  Smile

Najgori smrad u Srbiji su oni koje je drug Stari uz pomoć Moše i Ribara doveo 44. da ubijaju građane. Oni Kapičići koji bi nas sad opet slali u kazamate bez suda. E to je društvo koje bi danas još jednu revoluciju samo da se ne otvore dosijei DB da se ne vrate vile unucima vlasnika. Sve to treba s prozora politi benzinom i pripaliti kad dođe da smrdi po Beogradu
Треба извршити селективно враћање отетих имања, без таласања и мешања запада и издајничке багре.
Зашто ? Па ко је луд да Јеврејима, Швабама и осталим несрбима било шта врати.
Са друге стране много тога би требао опет национализовати, разне тајкуне.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

... курви је много

aл испамовасте тему ... рекох прочитаћу нешто паметно овде ал курац ... морам сад по новинама да јурим и гледам шта се издешавало
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ма ништа се није десило, Веља је био пијан, Миланка је обећавала да ће Боги дионети салатицу само кад се врати, Вулин је викао како је 10 година доста и како више неће ову власт а Тома је наредио да до априла нико не протествује него да се сви наоружају стиропорима па у априлу ако буде Тома тражио сви да седну на стиропор да им не озебу јајници и тако да чекају нове изборе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Evo prodje i ova farsa!!!

Ja cu da se osvrnem na njihovu pricu. Kao sto smo mogli da cujemo i vidimo na rezimskoj b92 toma daje ''rok'' dva meseca pa onda na stiropor.
Sta nam to govori? Govori nam da im daje vremena da prodaju telekom uzmu jos koju kintu podele sa tomom, onda toma ponese stiropor i izigrava gandija jos neko vreme , naravno sve kontolisano. oni lepo se spreme za odlazak pomognu tomi da dodje na vlast i samo zamene uloge sistem ostaje isti deli se novac, niko nece biti procesuiran svi i dalje rovare. a narod skapava. Izasli mi ili ne toma ce da pobedi ako bude izbora po sadasnjem sistemu.

Da bi se izbegla ova minupalcija i njihova dobro osmiljena taktika, jedini nacin je revolucija bez ijedne politicke partije, vec revolucija koja ce da donese prave promene i da se postave ljudi van stranacke licnosti.

vucic je za vesti b 92 namreno ili ne rekao da ce naterati vlast da raspisu izbore do kraja godine, sto je nekoliko meseci pre. to nama ne znaci nista. toma je rekao da nece da ih skida nego da ce da ih pobedi i naravno ostavi na miru. takodje je rekao da ko rusi vlast taj za nju radi, dakle svi mi koji bi da skinemo govna i pohapsimo smo za vlast! sto dokazuje da je on ubacen da ih spase uz odredjenu nadoknadu i pomoc da na narednim izborima pobedi.

Zato povedimo revoluciju naroda bez politacara, neka se kandiduju liste ljudi van politike i neka predstave program za koji cemo da glasamo. jedino tako mozemo da izbegnemo ovu farsu koja ce nas dovesti u potpunu propast.

Kralj kakv je da je, moze da odigra kljucnu ulogu u resavanju problema, on moze da premosti vakum koji bi nastao skidanjem ove bagre sa sve prodatom opoziciom. a onda kao sto sam gore rekao izabrati parlamnet na osnovu lista i programa.

Apelujem na sve ljude koji dele moje misljenje da se oraganizujemo i predtavimo pravu sliku Srbije i krenemo u revoluciju jer je jasno da ce posle svega ostati oni ili mi, ako stvari kao gradjani ove zemlje ne uzmemo u svoje ruke nestacemo kao da nas nikad nije ni bilo.

Zajebite tomu i ostale politcare krenimo da rusimo bagru sve do jednog i oscistimo ih jednom za sva vremena!

Stvorimo normalnu zemlju po nasoj meri a ne po meri svih ali svih politicara u nasoj zemlji!!!!!!!
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Nokia 
Извештај са митинга, или кад мртви фазани лете изнад наших глава

Или, колико демагогије суставно поређане у артиљеријске салве, колико покрадених мисли иза којих не стоји ништа осим мржње сујете власти, и колико покварености треба да се излије пред наше ноге и како је до нераспознавања доведена суштина преваре...

Осим наслова и кратког увода нећу написати ништа што би указало на то какво евентуално мишљење о ономе што сам видела на митингу СНС-а и гостију, натерана да на тај митинг одем и вазда склона онима који нису склони улици. Иза бине кратко сма стајала са Александром Јанковић (ДСС), а затим прешла у „обор за новинаре“. Кратак увод могао би се свести на личну импресију да ми је од свих извођача са стејџа данас, 5. фебруара, најпријатнији на око и ухо био – Александар Вулин. Прво, имао је лепу јакну, а друго причао је у „Чегевара стилу“, што је сасвим у реду. Није досадно, а ако већ морам да пишем извештај о једној представи, држим да је најважније рећи ко је од глумаца најлепше наступао. Дакле, Вулин.

У „новинарском обору“ било је више безбедњака него новинара, а међу новинарима је било доста странаца. Под „странцима“ не подразумевам наше редакције страних медија, него странце – странце.

Цифре којима се манипулише када је реч о присутнима, посетиоцима скупа или публике или како већ ко назива свет што стоји и гледа представу уличног театра, варирају између педесет пет хиљада и осамдесет хиљада (говорим о званичним информацијама, а не о халуцинацијама неких гледалаца телевизије или вечитих страначких омладинаца).

Публика се највише забавила током наступа Веље Илића, а највише се – да тако кажем – умусила када је Тома Николић поручио присутнима да се сада лепо разиђу и да не праве свињарије по граду. Нисам сигурна да је публика желела те свињарије, али начин проглашавања фајронта је био мало, како бих рекла, партибрејкерски, личио је на конобара који гаси светла у кафани док гости још увек наручују песме, певачица пева, а музиканти би да сивирају. Ипак, обећао је Тома (нама присутнима, народу – да тако кажем) да ћемо се опет окупити у априлу и да ћемо онда показати свима... већ нешто. Не знам шта ћемо им показати, не знам ни коме, али не бих ситничарила. Ја пишем извештај у журби и треба да кажем пар битних детаља, и није овде моје да тумачим.

Са митинга поручили смо граду и свету (Urbi et orbi) да хоћемо у Европу и да нећемо више да будемо сиромашни. Кад кажем „поручили смо“, мислим на свакога ко се тог дана нашао на оном месту, ко је слушао оно што је слушао, у чије се већ све име тамо говорило, на том месту где се губи сваки индивидуални осећај, где нема притужбе на говоранцију с бине.

Они са бине поручили су човеку из публике и то: не питаш се, мали човече. Ако си дошао овде јер си гладан, или јер те баш брига за Тадићеву проевропску причу, или си мислио да смо ми неки национални типови, који год да је твој разлог, а који је разлог малог човека из гомиле, НН лица које служи да буде број у некој статистици, ниси ти с нама. То су поручили другови опозиционари данас.

Митинг није место где политичар комуницира с масом, позната је ствар, али није сувишно поновити. Комуницирати с масом се може само док трају нереди, а то опет не значи да ја призивам неке нереде, него значи да док год постоји тако висока ограда између оних што се лажно представљају као заступници народа и тог на силу заступаног народа – нема дијалога.

Још једна занимљива порука се чула с митинга. СНС више неће да се дружи са Коштуницом, односно Томислав Николић је мишљења да Коштуница заједно с Тадићем има да моли Србе за опрост, поклони се, или како је већ сликовито описао шта треба да ради Коштуница.

А шта би то имало да значи? Ја не знам, а мислим да и није много важно. Важније је питање због чега Тадић, по Томи, има да се извињава? Ризикујући да ме набеди да пропагирам остајање „жутих“ до краја времена и света, написаћу оно што су већ хиљаду пута пре мене написали многи – у чему је Томин проблем с Тадићем, када они исту ствар заступају?

И на крају, извештај о митингу ваљало би завршити констатацијом да СНС јако добро контролише масу, те да никаквих инцидената а да су познати јавности није било. Маса која је дошла аутобусима из Србије добила је сендвиче, послати су да иду с миром кући, нису правили глупости по престоници и своју улогу икебане одиграли су онако како им је речено тамо одакле су доведени. Слабо плаћени статисти махали су заставама и ту и тамо реаговали неком танком паролом. Све је било заправо необично тихо и било је лажно.

Зашто лажно?

Није то тај протест који овде куља ван очију јавности, није то та порука коју обесправљени и они који су се овде помињали имају да пошаљу свету и граду и властима. Зато враћам причу на Вулина. Оно што је он, такође на ивици улоге статисте, овде поручио има везе са поруком коју би послао неко озбиљан и неко ко зна зашто би народ, илити грађани у Србији изашли на улице, а без аутобуса и без сендвича и без могућности да се мирно пошаљу кући, после фајронта. Без фајронта, хоћу да кажем.

Дакле, да је овај митинг имао икакве стварне везе с оним због чега би, и са каквом енергијом, грађани Србије изашли на улице – он не би протекао тако седативно умирујуће и тако безобзирно суштински далеко од свега што људе занима.

СНС је заинтересован за нове изборе. Људи су гладни. У томе лежи сва разлика и сав јаз између оних са бине и оне масе иза решетака и са свим оним силним обезбеђењењем којег је било више него новинара, и у томе лежи одговор на питање због чега је извештај о овом митингу један извештај о ничему. Провинцијски бал с пјесмом на крају...

http://www.nspm.rs/komentar-dana/izvestaj-sa-mitinga-ili-kad-mrtvi-fazani-lete-iznad-nasih-glava.html
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ма ништа се није десило, Веља је био пијан, Миланка је обећавала да ће Боги дионети салатицу само кад се врати, Вулин је викао како је 10 година доста и како више неће ову власт а Тома је наредио да до априла нико не протествује него да се сви наоружају стиропорима па у априлу ако буде Тома тражио сви да седну на стиропор да им не озебу јајници и тако да чекају нове изборе.

Значи народе стрпи се ова два месеца па ће онда да протестујемо ... и тако је влади лагано решио проблем народног незадовољства које ће кулминирати у наредних пар месеци док не пристигне кеш од продаје телекома ...  Их бре па да је Тадића питао ни он не би бољу идеју смислио ...  Smile

А кобна грешка му је и окупљање оволико живописних ликова око себе. Доста је народу једна удружена опозиција, јбте онај ДОС смо једва смо преживели
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.