Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Предстојећа фебруарска снс фарса  (Pročitano 39944 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
koliko je bilo ljudi 5. oktobra niko ne može da zna, niti će se ikad saznati sve su to nagađanja
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12pre
mob
Nokia C5-00
Наравно, али не верујем да је било толико колико се прича... зато сам ја рекао 50к.. сразмерно 5. октобру.. што значи да ће бити 10-20к  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
Citat
преузео један приватник који ваљда има средњу школу.
Претпостављам и дугове. (да могу да га ломе )
Citat
Наравно, али не верујем да је било толико колико се прича... зато сам ја рекао 50к.. сразмерно 5. октобру.. што значи да ће бити 10-20к  Smile
Ако се баш отворе за превоз. Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 11:52:40 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat

напротив ... један од јачих приватника у Србији. Једно време је био једини на простору бивше Југе који је правио одређене врсте фолија и стреча, не знам да ли је још увек тако.

Углавном лик је обезбедио и унучиће досад, па му досадило да га јебавају и уцењују локалне јајаре и џабалебароши који се дочепају неке општинске функције, па је решио да се бави политиком. И за то потпуно могу да га разумем.

Нема ништа горе од јајаре без дана радног стажа који се дочепа неке функције и реши да надокнади све што је пропустио јер никад динара није имао.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
Citat
напротив ... један од јачих приватника у Србији. Једно време је био једини на простору бивше Југе који је правио одређене врсте фолија и стреча, не знам да ли је још увек тако.
видећемо. Smile

http://www.radiostanica.com/sr/stations/Radio%20Beograd%202
Драгишић:дошли смо до краја... Smile
--------------------------
Pred sutrašnji miting u Beogradu, Aleksandar Vučić, zamenik predsednika Srpske napredne stranke, tvrdi da je sve učinjeno kako ne bi došlo ni do najmanjeg incidenta, ali i obećava da će zajedno sa najužim rukovodstvom stranke ostati posle mitinga da pomogne komunalcima da pokupe smeće.

Vučić je potvrdio i da će na miting doći u poslednje vreme ozloglašeni navijači, ali kaže da je od njih dobio obećanje da neće praviti nerede.

"Uveren sam da neće biti incidenata. Mi smo sa tim ljudima razgovarali i niko od njih ne želi nerede i sukobe", tvrdi Vučić, koji je u javnosti poznat kao vatreni navijač Zvezde. Zbog predstojećeg mitinga je kako kaže razgovarao i sa "delijama" i sa "grobarima"

"Poznajem mnoge ljude i sa severa i sa juga, razgovaram sa njima i to je moj posao. Svi problemi u životu se rešavaju razgovorom. Ne znam šta je rešenje, valjda da ih sve stavimo u terorističke grupe kao što neki zahtevaju. Pa i moj sin ide na sever i nosi navijačke dukseve", rekao je Vučić.

On je rekao da ne može da garantuje za svakog pojedinca da će se uzdržati od nasilja, ali da organizovaog nereda navijača neće biti, jer to "nije ni u njihovom ni u interesu Srbije".

Za predstojeći miting Vučić kaže da će zbog nenasilnosti ličiti na gandijevski , a na konstataciju novinara da Velja Ilić i ne liči baš na Gandija on kaže "biće Velja kao Gandi"!

Na ulicama 4.000 policajaca

Sutrašnji miting Srpske napredne stranke obezbeđivaće 4.000 policajaca. Izvor iz policije kaže da se očekuje da će na ulicama biti veći broj navijača, ali da za sada nema podataka da planiraju izazivanje nasilja, piše "Blic".

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/114924/Navijaci-obecali-da-nece-biti-nereda
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 12:15:22 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49991
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S24
Тома се јавио сада и каже да сви сутра изађу!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Na ulicama 4.000 policajaca

jure džordža  Smile

Citat
преузео један приватник који ваљда има средњу школу.
Citat
Ако се баш отворе за превоз. Smile

koliko ja znam obezbeđen je prevoz iz svih gradova,a dosta članova i aktivista iz unutrašnjosti je već u bg
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 13:47:21 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
Citat
dosta članova i aktivista iz unutrašnjosti je već u bg
А домаћи активисти?
Нису само интелектуалци гласали у Земуну и Вождовцу за њих. Smile
Citat
Тома се јавио сада и каже да сви сутра изађу!
Да изађу и протестују за њега!
Да он дође на власт.
Као лоше му у опозицији.
Нема са чим да храни децу и унуке.
А и швалерке постале све захтевније. Оће у амбасадорке,ни мање ни више него у  УНЕСКО. Кад може БоТа,што не може и ТоНи.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 14:36:46 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Jooooj bre sto jajare rade ovom narodu, meni ne dodje da verujem da su to Srbi. Jooooooj, pa ja citao u knigama da smo drugaciji. Jooooj, majko sto me opismeni, zajebase me knjige.
Hocu majko hocu, u gradsku cistocu. Ja sam svoju srecu nasao u smecu.
Trudnice, znam kako vam je majke im ga imperijalisticke sto rece Toma Grobar.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 15:28:56 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 72 60
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.