Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Предстојећа фебруарска снс фарса  (Pročitano 39512 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Шкорпионе немој да причамо ко би шта волео него шта је реално. И ја би највише волео да се уведе строга диктатура и да се сви који су украли макар један динар пострељају али то није реално за очекивати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Шкорпионе немој да причамо ко би шта волео него шта је реално. И ја би највише волео да се уведе строга диктатура и да се сви који су украли макар један динар пострељају али то није реално за очекивати.
Pa to je bre realno. Jel vidis kako su Tunizani izasli? Bez lidera, bez vatrenih govora, bez preusmeravanja; silazi skote, dosta je.
Onda vlada pokusala svasta, te cemo ovog za usi, te cemo onog aaaaaaaaa jebacemo mu majku ali su bili svi do jednog: skidaj skotove.
Isto ti je sda Egipat. Covek nudi sve, cak i da se ne kandiduje vise. Nema bato, sjasi i to odmah da posle tebe izjebemo sta je za jebanje.
Sta je to tako tesko napraviti u Srbiji: sjasite skotovi.
Jedini razlog sto ce odmah da propadne je ovaj: svaka skotina ce da nadje svoj interes. Niko nece hteti da menja, vec da drpa.I to je lako usmeriti.
Rumuni nisu nikada imali bolju priliku za lustraciju. Ali bato drparosi svi od reda. Komunjare se dosetile, hajde bato ovako, hajde viskic sa hledom i napne se govedo i iskenja sve sto je pricao za zvaku o prosperitetu ako drpimo ovo ono. I lepo se crveni vratili i jebu mater strucno.
Jednom recju: nema narodne volje.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 17:21:23 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
PISMO SRPSKOG TURISTE IZ TUNISA

Ovde nam je super i osećamo se kao kod kuće. Doduše, suzavac bi mogao biti jači a paljevine vidljivije iz svih delova grada. Policija bije, naravno ne tako kao kod kuće, ali se zaista svi trude da nas maksimalno ispoštuju. Ovde smo glavni jer znamo cake da udjemo preko reda kad se čekaju namirnice a imamo i svoje ljude ako treba da se nabavi nešto „preko veze”.

Ako izadju tenkovi, uplatićemo još dve nedelje.

Pozdrav iz Tunisa, 14. januar 2011

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米

Velja hermetičar Smile Smile..pa da ponovi postavi Jocića i Šarančića, da se očerupa u Železnici i Putevima Srbije ono što nisu proteklih godina...
Velja je prvi srpski Android. Njemu je Maric ugradio pc u glavi, kad se sam raspalio po tintari i sada razmislja brzo.
Kaze Velja ovako: vreme je da se ovi stari skinu s vlasti. A kad ga novinarka pitala: a vi niste od starih? Velja joj odgovorio: jesam, ali sam bio dobar ministar.

Jel ce velja ovu da opali  Smile
To jeдна од најомиљенијих Шкорпијевих политичарки, на првом месту је госпођа Пампас.  Smile

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230

Velja hermetičar Smile Smile..pa da ponovi postavi Jocića i Šarančića, da se očerupa u Železnici i Putevima Srbije ono što nisu proteklih godina...
Velja je prvi srpski Android. Njemu je Maric ugradio pc u glavi, kad se sam raspalio po tintari i sada razmislja brzo.
Kaze Velja ovako: vreme je da se ovi stari skinu s vlasti. A kad ga novinarka pitala: a vi niste od starih? Velja joj odgovorio: jesam, ali sam bio dobar ministar.

Jel ce velja ovu da opali  Smile
To jeдна од најомиљенијих Шкорпијевих политичарки, на првом месту је госпођа Пампас.  Smile

Za moje godine Dubravka je ono najbolje sto Velja ima. Kad je vidim kako se ophodi servilno prema sefu, pomislim da sam joj ja sef, imao bi najstrastvenije pushenje i lizanje jaja. A to bi bila najstratvenija ljubav.
Ne znam ko ti je g-dja Pampas, ali recimo najbolja ti je komunjarka Olivera na upitniku RTS-a. Mogu ceo sat da gledam to dupe i noge, bez obzira sta truche.Ni ne cujem.

Evo Toma veceras nagovestio celu farsu. Kaze, mi i policija cemo obezbediti fantastican skup, pa posle toga svako da stigne mirno kuci. Dakle kraj se zna: mirno kuci. A sada svi na radne zadatke. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 22:35:17 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米

Која од ове две је г-ђа Пампас питање је сад ?  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230

Која од ове две је г-ђа Пампас питање је сад ?  Smile
Gambi, mislio si na Jorgovanku Pampas? E izvini zaboravio sam. Tamo necu da se mesam, jer nju krese, uvazeni profesor Zec. Coveka cenim a kontam bosanski medjed moze da zadovolji takvu kravetinu. Vidis da se presvlaci tri puta dnevno da mu digne libido. Smile Smile Smile
A ni Trivanki ne bi dao pushenje, jer bi me srcka udarila od silikona.
Ja imam bre ukusa. Dubravcica je fina zenska, a Olivera prava rasna kobila.
Nego sta kazes ti na ovo Tomino: i da se razidjemo svak svojoj kuci? Apostrofirao sam ono: sad svi na radne zadatke. Ti si jos mali kad je Sloba to rekao radnicima Rakovice.
Kad su stigli od Skupstine u Rakovicu, cekali ih stolovi puni para pa su ko magarsci rikali Uuuuuuuu, a kad su izasli iz fabrike cekali ih cenovnici sve 100% skuplje pa su isto ko magarci njakali Aaaaaaaaa. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Đilas spasao vlast blamaže

Beograd - Železnice Srbije, uz pomoć Grada Beograda, obezbedile su vanredni voz na relaciji Novi Sad - Beograd za potrebe prevoza simpatizera Srpske napredne stranke na miting koji je zakazan za subotu, 5. februar.

U jučerašnjem saopštenju Železnica navodi se da su generalni direktor tog javnog preduzeća Milovan Marković i gradonačelnik Dragan Đilas dogovorili da se za te potrebe iskoristi jedna garnitura "BG voza", koja inače služi za gradski prevoz u Beogradu.

Ovaj dogovor usledio je nakon što je dan ranije iz Železnica saopšteno da će pristalice naprednjaka iz Novog Sada praktično biti sprečene da vozom otputuju na miting, iako su uredno platili sve troškove, i to zbog dotrajalosti vagona, koji ne mogu da saobraćaju po izuzetno niskim temperaturama. SNS je odmah ustvrdila da je reč o političkoj odluci i opstrukciji uredno prijavljenog skupa najjače opozicione partije.

- Nema potrebe praviti od svega političku priču. S jedne strane, činjenica je da Železnice Srbije zbog vremenskih uslova nemaju kapacitet da ispune obaveze iz ugovora (sa SNS). S druge, čitavog života borio sam se za to da svako može na mirnom protestu da iznese svoje mišljenje i kritikuje vlast i da niko nijednim postupkom nema pravo da ga u tome ometa. Zbog toga sam prihvatio molbu Železnica Srbije da rezervnu garnituru Beovoza iskoriste kako bi ispunile svoje preuzete obaveze - izjavio je tim povodom Dragan Đilas.

Zoran Anđelković, predsednik Upravnog odbora Železnica Srbije, kaže za Danas da ga nadležni u tom preduzeću uopšte nisu obaveštavali o ovim dešavanjima. "Bez obzira što sam predsednik UO, niti sam znao da je SNS rezervisala voz za prevoz svojih pristalica, niti da je voz otkazan. Nisam upoznat ni da je prevoz ipak naknadno obezbeđen. O tome šta se dešavalo najbolje znaju odgovorni u Železnici Novog Sada", rekao nam je Anđelković, inače dugogodišnji funkcioner SPS.

Zoran Stojiljković, profesor Fakulteta političkih nauka, smatra da je dobra vest to što su Železnice na kraju obezbedile prevoz pristalica Tomislava Nikolića na subotnji miting. "Da je odluka o otkazivanju ostala na snazi, bez obzira što su razlozi možda i bili opravdani zbog dotrajalosti naših vagona, ostala bi i sumnja da je neko iz vlasti to naredio. Na primer, kao razlog za opravdanu sumnju SNS je mogla da navede činjenicu da su na čelu javnih preduzeća stranački kadrovi, a u ovom slučaju to su SPS i DS", upozorava Stojiljković.

Kreću i s juga

Vranje - Na miting SNS u Beogradu iz sedam opština Pčinjskog okruga prisustvovaće oko 800 članova i simpatizera te stranke, rekao je za Danas poverenik Okružnog odbora naprednjaka Dragan Nikolić i precizirao da je to oko deset odsto ukupnog broja članova SNS u ovom delu Srbije. "Mnogi članovi, iako bi želeli, zbog lošeg materijalnog stanja ne mogu sebi da priušte put za Beograd", kaže Nikolić. V. R.

Izvor: Danas
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 08:09:33 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
ali recimo najbolja ti je komunjarka Olivera na upitniku RTS-a. Mogu ceo sat da gledam to dupe i noge, bez obzira sta truche.Ni ne cujem.

uh Jovićevićka... pocepao bih je kao svinja masan džak
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
... сироче наполитанку  Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 10:35:24 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.