Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:09:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 440 441 443 444 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 215272 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Narod treba sa uzme usranu motku i da ih tako namlati da im nec3 pasti da vise glasaju.
Glasam za Radikale zbog ideologija ali kada bi toma dosao na vlast nebi on nas vodio u rat jer bi tako izgubio stolicu a stolica je za svakog politicara zlato
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Tadićevi aktivisti  telefonom upravo sada zovu i podsećaju birače da treba da izađu na izbore. To mogu da shvatim samo kao deo pritiska na biračko telo.veliki je strah u narodu.

To je normalna stranačka aktivnost u DS. Taj princip se primenjuje već dugo na svakim izborima, pozivaju se članovi i simpatizeri da izađu na glasanje.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Tadićevi aktivisti  telefonom upravo sada zovu i podsećaju birače da treba da izađu na izbore. To mogu da shvatim samo kao deo pritiska na biračko telo.veliki je strah u narodu.

To je normalna stranačka aktivnost u DS. Taj princip se primenjuje već dugo na svakim izborima, pozivaju se članovi i simpatizeri da izađu na glasanje.

Ja im uvek kažem da ću glasati za njih Smiley

Zvali su i moju mamu juče i kaže da će glasati za njih Smiley

Prošle godine me zvali iz G17 (jer sam potpisao peticiju za ukidanje SRS) i rekao sam da ću glasati za njih Smiley

Došli mi radikali na kuću (prošle godine), pa su me 10 minuta ubeđivali da glasam za njih, a ne za DSS što je bila moja opcija  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel 
Narod treba sa uzme usranu motku i da ih tako namlati da im nec3 pasti da vise glasaju.
Glasam za Radikale zbog ideologija ali kada bi toma dosao na vlast nebi on nas vodio u rat jer bi tako izgubio stolicu a stolica je za svakog politicara zlato

To je naizgled tako. Jer on izgubi stolicu , bude u opoziciji, sačekaju par godina zaboravi se šta su radili i šta nisu radili, pa se ponovo vrate na vlast. A neki se toliko namlate para za 4 godine , da posle za te pare mogu da kupe druge političare da rade za njih i tako u nedogled. Oni umiru deca njihova nastavljaju i tako u nedogled.
demokratija je definitivno nepravedan sistem pun laži i obmana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Siguran sam da danas započinju promene

Predsednički kandidat Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je nakon glasanja da je siguran da danas započinju promene kojim će se Srbija vratiti na put na kojem se nalazila od 5. oktobra do 12. marta 2003. godine
"To je put koji simbolizuje političku viziju Zorana Djindjića i put na koji ovo drustvo ima pravo u 21. veku. Sve druge politike i drugi predsednički kandidati tokom kampanje govorili o svojoj nesposobnosti i to je poražavajuće".

"Siguran da smo tokom kampanje uspeli da vratimo suštinu politici naše zemlje, hrabro smo govorili o problemima i predložili načine na koji će se oni rešavati", izjavio je Jovanović.

Jovanović je u društvu supruge Jelene glasao na biračkom mestu u Petoj beogradskoj gimnaziji.

Izvor: LDP

vidite kako Čeda poštuje proceduru!

IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

U Kanadi si i iz ideoloških razloga glasaš za Tomu? To je apsurd brale.

Fascinantni su ljudi iz dijaspore koji rade za evre ili dolare, dolaze ovamo turistički i nama preporučuju radikale da ostanemo banana republika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Ako hocete Hrvatsku do Terazija, glasajte za Tomu.
Srbija je ionako na izdisaju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Ja im uvek kažem da ću glasati za njih Smiley

Zvali su i moju mamu juče i kaže da će glasati za njih Smiley

Prošle godine me zvali iz G17 (jer sam potpisao peticiju za ukidanje SRS) i rekao sam da ću glasati za njih Smiley

Došli mi radikali na kuću (prošle godine), pa su me 10 minuta ubeđivali da glasam za njih, a ne za DSS što je bila moja opcija  Smile

Sve je to u redu. Znači, ako si ikada potpisao neku peticiju ili si imao bilo kakve kontakte sa strankom (DS) tvoje ime je u kompjuteru i takvi ljudi se pozivaju na glasanje. Smatra se da si ti bar simpatizer.  Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Ako hocete Hrvatsku do Terazija, glasajte za Tomu.
Srbija je ionako na izdisaju.

Zar se Toma ne bori za Srbiju to Ilice?! Kako me sad tako zbunjuješ, a još nisam ni glasao Smiley

Citat
Sve je to u redu. Znači, ako si ikada potpisao neku peticiju ili si imao bilo kakve kontakte sa strankom (DS) tvoje ime je u kompjuteru i takvi ljudi se pozivaju na glasanje. Smatra se da si ti bar simpatizer.

Ja vam nisam u kompjuteru, bar ne na tom hardu Smile moram da vas pohvalim. Kad sam potpisao peticiju za bulevar ZĐ, mislio sam da će me staviti na taj spisak simpatizera, ali nisu, to je bilo fino od vas. Zaista bih nekom mamu maminu da su iskoristili te potpise za kampanju.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel 
Zvanje teleonom i dolazak na vrata radi agitacije tumačim kao vid pritiska. Znam neke ljude koji su se dvoumili da izađu na izbore pa su iz straha nakon telefonskog poziva ipak izašli. Pored toga odakle pravo članovima neke partije da dođu na moja vrata i da me pitaju za koga ću glasati. Mogu ja da slažem, ali i dalje ne vidim odakle njima pravo da to uopšte pitaju. Ovakvo ponašanje ipak smatram pritiskom na biračko telo. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 440 441 443 444 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:09:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.