Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:25:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 435 436 438 439 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 215333 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Људи су паметни, не желе да се замерају због политике.

ali da nemaju politicki stav po odredjenim pitanjima, a studiraju drustvene nauke!!!????

Sta da ti kazem, moj dobar drug, studira teologiju-zavrsava. Zamisli kada nije znao da je  severna Kosovska Mitrovica u okruzenju Siptara. Inace ide u manastir Crna Rjeka kod Pazara (kod duhovnika), koji pripada toj eparhiji.

Da ti ne pisem kako mi je preko telefona rekao da nije nista gadno sto su nastradali oni radikali u Beogradu, niti je strasno sto su nastradali one demokrate u NS-u.
Inace on ce da glasa za Borisa.

moja koleginica hoce da se bavi bracnim pravom. ja je pitam, pa dobro kakav je tvoj stav prema brakovima homoseksualaca, a ona mi kaze:  ``ne znam ja nista o tome``  Smile

IP sačuvana
social share
Podrzavam Simijon kao kandidata na predsednickim izborima 20.1.2008.

i zato Tomislav N. preventivno objašnjava kako, časna reč, nikoga ne mrzi – zna, vragolan, da mu to nemrzilaštvo do sada nije bilo ni među prvih hiljadu prepoznatljivih karakternih osobina, ni njemu, a kamoli stranci mu, u čijem vrhu ima pregršt takvih vedeta za kakve bi Džeri Springer Šou platio suvim zlatom. - Teofil Pancic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows XP
Browser
Citat
ma i vise od 80 %, evo ova "proevropska vlada" ima nikad bolju saradnju sa rusima.
a opet nije odbacila eu, stavovi ds i dss su se toliko priblizili da je jedina razlika ko je u kojoj stranci.
srs se isto priblizio jer jednostavno situacija te tera da se prilagodjavas.

sto ce uskoro imati za rezultat ukrupnjavanje politicke scene!
IP sačuvana
social share

i zato Tomislav N. preventivno objašnjava kako, časna reč, nikoga ne mrzi – zna, vragolan, da mu to nemrzilaštvo do sada nije bilo ni među prvih hiljadu prepoznatljivih karakternih osobina, ni njemu, a kamoli stranci mu, u čijem vrhu ima pregršt takvih vedeta za kakve bi Džeri Springer Šou platio suvim zlatom. - Teofil Pancic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6120
Citat
ma i vise od 80 %, evo ova "proevropska vlada" ima nikad bolju saradnju sa rusima.
a opet nije odbacila eu, stavovi ds i dss su se toliko priblizili da je jedina razlika ko je u kojoj stranci.

ostace samo DS i radikali nesto kao hdz i oni socijalisti u hrvatskoj.
a ostali ce ili nestati i biti jako mali.
mozda jos neka treca stranka i to je to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Позиција ДСС постаје све више неморална.
Бити језичак на ваги није политика.
Само тактика опстанка.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2008, 02:50:36 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Људи су паметни, не желе да се замерају због политике.

ali da nemaju politicki stav po odredjenim pitanjima, a studiraju drustvene nauke!!!????

Sta da ti kazem, moj dobar drug, studira teologiju-zavrsava. Zamisli kada nije znao da je  severna Kosovska Mitrovica u okruzenju Siptara. Inace ide u manastir Crna Rjeka kod Pazara (kod duhovnika), koji pripada toj eparhiji.

Da ti ne pisem kako mi je preko telefona rekao da nije nista gadno sto su nastradali oni radikali u Beogradu, niti je strasno sto su nastradali one demokrate u NS-u.
Inace on ce da glasa za Borisa.

moja koleginica hoce da se bavi bracnim pravom. ja je pitam, pa dobro kakav je tvoj stav prema brakovima homoseksualaca, a ona mi kaze:  ``ne znam ja nista o tome``  Smile

Reci ce joj mentori, kada dodje vreme za to.  Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E
Citat

ostace samo DS i radikali nesto kao hdz i oni socijalisti u hrvatskoj.
a ostali ce ili nestati i biti jako mali.
mozda jos neka treca stranka i to je to
To i nije losa opcija kao demokrate i republikanci mada ja vise volim da ima jos par opcija cisto da se ne osiljuju ni jedni ni drugi, mada Srbija je velika tajna!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ja npr ne poznajem ni jednu osobu koja je normalna a da glasa za Nikolica. Poznajem jednog i on je u Cikagu al nije bas sasvim cist narkoman zesci.
Obicno te patriote koje glasaju za Nikolica prve zapale iz zemlje i najvise se drogiraju.

LDP - Zivot je zakon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows XP
Browser
Citat
To i nije losa opcija kao demokrate i republikanci mada ja vise volim da ima jos par opcija cisto da se ne osiljuju ni jedni ni drugi, mada Srbija je velika tajna!

ja trecu, manju, opciju vidim na mestu LDP-a, samo steta sto ceda unistava liberalnu opciju u srbiji, mada ko je kriv sto se neko drugi nije ranije setio. on se predstavlja kao liberal, a nema stvari na koje se iz te stranke ne gleda ostrasceno.

naravno sada ne ulazim u to da li je nesto dobro ili lose, vec samo konstatujem...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ja npr ne poznajem ni jednu osobu koja je normalna a da glasa za Nikolica. Poznajem jednog i on je u Cikagu al nije bas sasvim cist narkoman zesci.
Obicno te patriote koje glasaju za Nikolica prve zapale iz zemlje i najvise se drogiraju.

LDP - Zivot je zakon.

Mora da ste zajedno rokali crte sa Cedom.   Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6

LDP - Zivot je zakon.

Е на овакве сам мислила кад сам рекла да имам лоша искуства.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 435 436 438 439 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:25:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.