Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:15:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 426 427 429 430 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 215332 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Čim je Marija podržala Tomu, on će se za uzvrat zalagati za prava seksualnih manjina, kako bi se revanširao.

То сигурно, нагузиће бориса и чеду у првом кругу.

Citat
Sto se mene tice.. Nisam nikakvom direktnom metodom utvrdio.. Recimo, posmatranje "predizbornih konvencija" je moglo dati neku sliku.. Slozices se da je razlika u godinama prilicno ocigledna na skupovima te vrste.. Drugo, manje relevantno sto se mene tice je posmatranje ljudi iz mog okruzenja.. Jednostavno, ja ne znam nijednu osobu koja je u skorije vreme postala punoletna, ili mladju od 30-tak godina, a da ce glasati za Tomu.. To naravno nema nikakve veze, ali posto celo moje drustvo, ekipa ljudi sa kojom sam u kontaktu glasa za LDP ili DS, nekako na tu generaciju pomislim kada pricam o raspodeli glasova na osnovu starosti biraca. Opet, na tribinama LDPa se ne moze videti mnogo starijih ljudi, uglavnom su to mladji ili ljudi srednjih godina.. Kod radikala je situacija dijametralno suprotna. Takodje, mladjim ljudima je mnogo manje bitno KiM, a mnogo vise zivot u budunosti. Plitko je znam. Nepouzdano znam. Ali moje misljenje je takvo..

Мислим да то није много релевантно, јер по том принципу гледано лдп не би имао ни један глас ако би ја посматрао људе које ја познајем. Доста мојих другара се бакће политиком у смислу страначких активности, има их баш у свим партијама али нико у лдп-у. А сви су млађи од 30 година.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 449
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung X 160

A Латинка, млада партизанка.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile  aaaaaaaaaaaahahahahahhahahahahhahahah!!!!!!!!!!!!!

Jao ljudi nemojte vise boli me stomak od smeha
IP sačuvana
social share
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

A Латинка, млада партизанка.
ne bih joj dao ni trideset leta....mislim...ako se racuna vreme otkad je u penziji Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
А најсмешније ми је кад почну да паламуде у фазону гласачи те и те партије су маторци они не мисле о будућности ја сам млад ја сам за например лдп. Па ваљда и тај ко гласа за неку другу партију има децу и размишља о будућности своје деце. Толико је апсурдно... например о чијој онда будућности размишљају весна пешић и коштуница? Нит су млади нит имају деце (исправите ме ако сам погрешио за весну али колико знам ни она нема деце).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
Citat
Jednostavno, ja ne znam nijednu osobu koja je u skorije vreme postala punoletna, ili mladju od 30-tak godina, a da ce glasati za Tomu..
Одмах да Вршац промени име у Чединград.
 Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 3Gs
Čim je Marija podržala Tomu, on će se za uzvrat zalagati za prava seksualnih manjina, kako bi se revanširao.

То сигурно, нагузиће бориса и чеду у првом кругу.

Citat
Sto se mene tice.. Nisam nikakvom direktnom metodom utvrdio.. Recimo, posmatranje "predizbornih konvencija" je moglo dati neku sliku.. Slozices se da je razlika u godinama prilicno ocigledna na skupovima te vrste.. Drugo, manje relevantno sto se mene tice je posmatranje ljudi iz mog okruzenja.. Jednostavno, ja ne znam nijednu osobu koja je u skorije vreme postala punoletna, ili mladju od 30-tak godina, a da ce glasati za Tomu.. To naravno nema nikakve veze, ali posto celo moje drustvo, ekipa ljudi sa kojom sam u kontaktu glasa za LDP ili DS, nekako na tu generaciju pomislim kada pricam o raspodeli glasova na osnovu starosti biraca. Opet, na tribinama LDPa se ne moze videti mnogo starijih ljudi, uglavnom su to mladji ili ljudi srednjih godina.. Kod radikala je situacija dijametralno suprotna. Takodje, mladjim ljudima je mnogo manje bitno KiM, a mnogo vise zivot u budunosti. Plitko je znam. Nepouzdano znam. Ali moje misljenje je takvo..

Мислим да то није много релевантно, јер по том принципу гледано лдп не би имао ни један глас ако би ја посматрао људе које ја познајем. Доста мојих другара се бакће политиком у смислу страначких активности, има их баш у свим партијама али нико у лдп-у. А сви су млађи од 30 година.

Ma slazem se... Mislim.. svi smo mi robovi predrasuda koje poticu iz naseg najblizeg okruzenja.. Sasvim normalna stvar.. Ovde u Vrscu su radikali veoma slabi, na prethodnim lokalnim uzeli nekih 12%.. Tako da ni "deca", odnosno neki krug ljudi kome i ja pripadam nije imao priliku da od svojih roditelja cuje da su SRS prava stranka za njih, tako da jednostavno ne razmisljaju tako.. Pa samim tim je ovde takva situacija.. Kapiram da je u BGu slicna prica, dok je u Srbiji sve to vec prilicno drugacije, pa se ne bih usudio da pricam o tome..

Citat
Jednostavno, ja ne znam nijednu osobu koja je u skorije vreme postala punoletna, ili mladju od 30-tak godina, a da ce glasati za Tomu..
Одмах да Вршац промени име у Чединград.
 Smile

Nece u Cedingrad, ali ovaj grad nikada nije bio leglo radikala... jeste da smo prepuni svakojakih shabana, ali radikale jos nemamo u tolikoj meri..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 449
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung X 160
Nagradno pitanje - Koliko ,,ovo" ima godina ?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

za obrisati.jpg
(9.09 KB, 171x114)
IP sačuvana
social share
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
sad si sve rekao....gde li nas je ono inat odneo...........pa da....u tri lepe Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 426 427 429 430 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:15:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.