Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 01:51:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 397 398 400 401 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 216659 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Лепо се изражавај, Џими!
A lepo izražavanje je kada nekoga nazoveš idiotom?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Вања,

У противном гласаш за Тому?

Ne za Tomu i SRS nikad Wink nikad - nikad - nikad. Ja živim u Zemunu.

U protivnom nemam ama baš nijedan razlog da podržim BoTu, sem zbog toga što nije Toma.

@simijon

Ima još vremena do 2. kruga, nije ni prvi prošao, stvarno ne znam, ali sumnjam da ću glasati za BoTu. Voleo bih da on pobedi, ali ne bih mogao sebe u ogledalu da pogledam, znajući da sam ja tome doprineo. Moraće bar nečim da pokaže da mu je stalo i do nas, a ne samo do Koštunice.

Pa, ako ti je na umu boljitak Srbije, glasaćeš za Borisa u drugom krugu.
Ako ćeš da se ponašaš tipično srpski, tj. da teraš inat bez obzira na posledice, onda ćeš i sebi i nama ostalima natovariti zlo na grbaču. Izbor je samo tvoj.

btw. poznajem dosta Čedinih simpatizera, svi su mi rekli da su svesni da će Boris sa Tomom u drugi krug i da će njega podržati bez obzira kako se Čeda izjasni posle prvog kruga.

Sve ostalo je teranje vode na Nikolićevu vodenicu.

o kakvom zlu ti pričaš  Smile
i za koga bi ti glasao da su u drugom krugu velja i mrki  Smile
ko je manje zlo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米

Сада више ни један политичар није већи од идеологије, мада се и даље гласа за мање зло т.ј. против некога.

Tako je. I kada si opozicionar, jedva čekaš izbore da što pre glasaš protiv režima. Tako sam i ja razmišljao u devedesetim.

Zato kažem da je logično da među apstinentima ima više onih koji bi glasali za režim, nego za opoziciju.
Али проблем је што ДС и још неке странке својатају нешто што није само њихово, као што је 5.октобар, а СРС не жели и нема потребу да призна да је покупила скоро све националисте који пре тога нису гласали никада за СРС.
Citat
Јесте 1997. године када је шешељ развалио лилића у првом кругу, поцепао га је ко свиња мастан џак. Продали су гласове својих бирача и ушли у други круг у коме су наводно изгубили.
Не верујем да је Шешељ растурио Лилића, јер ''преци'' данашњег ЛДП-а и леви екстремисти из ДС нису хтели да гласају за мање зло, т.ј. против Милошевића.
Тако су га спасили и продужили његову владавину.
Не кажем да није било крађе, него крадуцкања, јер да га је Шешељ развалио морали би да прихвате пораз.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Лепо се изражавај, Џими!
A lepo izražavanje je kada nekoga nazoveš idiotom?  Smile

Идиот је сваки одрасли, писмени човек који толико опште културе нема да не зна чак ни три политичара да наброји, а да су притом живи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Вања,

У противном гласаш за Тому?

Ne za Tomu i SRS nikad Wink nikad - nikad - nikad. Ja živim u Zemunu.

U protivnom nemam ama baš nijedan razlog da podržim BoTu, sem zbog toga što nije Toma.

@simijon

Ima još vremena do 2. kruga, nije ni prvi prošao, stvarno ne znam, ali sumnjam da ću glasati za BoTu. Voleo bih da on pobedi, ali ne bih mogao sebe u ogledalu da pogledam, znajući da sam ja tome doprineo. Moraće bar nečim da pokaže da mu je stalo i do nas, a ne samo do Koštunice.

Pa, ako ti je na umu boljitak Srbije, glasaćeš za Borisa u drugom krugu.
Ako ćeš da se ponašaš tipično srpski, tj. da teraš inat bez obzira na posledice, onda ćeš i sebi i nama ostalima natovariti zlo na grbaču. Izbor je samo tvoj.

btw. poznajem dosta Čedinih simpatizera, svi su mi rekli da su svesni da će Boris sa Tomom u drugi krug i da će njega podržati bez obzira kako se Čeda izjasni posle prvog kruga.

Sve ostalo je teranje vode na Nikolićevu vodenicu.

Kao što rekoh ima mnogo vremena. Ja teško mogu da se ponašam tipično srpski, ali moraš razumeti i stvari iz mog ugla. Meni se tokom ove kampanje Tadić nijednom nije obratio, a pažljivo sam pratio njegovu kampanju. Pratiću je i u 2. krugu i apsolutno me ne zanima Čedin stav, niti će on moći (i hteti (što je još bitnije)) da odluči u moje ime. siguran sam da neće biti neke jake podrške Tadiću i skoro sam siguran da će Čeda 3.2. u 19i45 otići da glasa.

Kao što sam rekao. 2 nedelje je dosta vremena, dosta bitnih odluka treba da se donese i neću mu davati blanko podršku već ću pažljivo pratiti šta bude radio. Konkretne stvari će me najviše motivisati da izađem i nekako zaokružim njega. Ali znajući kakva mu je dosadašnja politika skoro sam siguran da će konkretne stvari izostati. Nada se našoj podršci samo zato što nije Toma. Teško Borise, jako teško.

Biće jako zanimljivih odluka u sledeće 2 nedelje: NIS, SSP i sl. stvari. Tu Boris i DS mogu da me osvoje.

Mada je neviđen govnar što nije dao ostavku na mesto predsednika DS. Mislim da to takođe mora da uradi pre 2. kruga izbora. Ako pobedi biće predsednik, ako izgubi ionako bi morao da da ostavku zbog poraza.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
@ Teodora

Super razmišljaš...

Totalno je nebitno koliko ko ume da ih nabroji i uopšte nije to merilo da li je neko idiot ili nije.
Ono što je bitno je da i onaj koji ne zna ni jednog i ja koji znam 101, slažemo se u jednoj stvari: ne zanima nas politika, jer smatramo da su svi lažovi  i lopovi...
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 20:03:15 od AlenNS »
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
vi iz ldp u drugom krugu kada glasate za borisa,nemoj posle da kenjate po kostunici,jerbo to je ta ekipa,ta vlada.Ta ista na koju vi osudjujete Borisa zbog Miskovica a Kostunicu kao ubicu.prema tome vodite racuna sta radite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
@ Teodora

Super razmišljaš...

Totalno je nebitno koliko ko ume da ih nabroji i uopšte nije to merilo da li je neko idiot ili nije.
Ono što je bitno je da i onaj koji ne zna ni jednog i ja koji znam 101, slažemo se u jednoj stvari: ne zanima nas politika, jer smatramo da su svi lažovi  i lopovi...

Не занима те, а седиш на овом форуму.
Реци друкчије - разочаран сам, згађен сам...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Лепо се изражавај, Џими!
A lepo izražavanje je kada nekoga nazoveš idiotom?  Smile

Идиот је сваки одрасли, писмени човек који толико опште културе нема да не зна чак ни три политичара да наброји, а да су притом живи.

A, sta je tu lose?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 5
vi iz ldp u drugom krugu kada glasate za borisa,nemoj posle da kenjate po kostunici,jerbo to je ta ekipa,ta vlada.Ta ista na koju vi osudjujete Borisa zbog Miskovica a Kostunicu kao ubicu.prema tome vodite racuna sta radite
Najbolje neka LDP-ovci u drugom krugu ostanu kod kuce. Njihovi glasovi nikome ne trebaju.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 397 398 400 401 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 01:51:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.216 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.