Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 07:44:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 216860 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Људе који не излазе на изборе, тј. чак ни да би поништили листић, делим у три групе:

1. Тешки губитници, који притиснути властитом несрећом не знају ни који је дан у недељи а камоли да треба за неког гласати. Не осуђујем их уопште због тога.

2. Добитници, којима је живот ионако добар, и који малтене ни новине не читају.

3. Сујетни људи, који мисле да им је испод части да било коме дају свој цењени глас, и својим неизласком дају себи на значају.

Не слажем се са овим. Пре свега већина људи која излази и гласа за неку странку везе нема са програмом те странке нити га је икад прочитала. Гласају по разноразним основама само не по основу програма странке. Почев од онога ''јао овај ми је баш симпатичан'' па до разноразних других глупости.
Са друге стране има људи које једноставно политика не занима па чак до те мере да не знају ни да ти наброје више од 3 политичара, а и ако ти наброје 3 два су већ одавно међу покојницима.
Не видим ни да ту неко даје себи на значају, не видим ни да је губитник , а не видим ни да је добитник.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Čeda je uspeo da privuče jedan značajan broj mladih koji su apstinirali do sada. Međutim koji je Čedin cilj videćemo pred drugi krug. Ako pozove svoje birače da podrže Borisa onda će imati na lokalnim izborima veliki skok zastupljenosti što bi za njegovu stranku koja ima relativno slabu infrastrukturu bilo odlično. Ako ne podrži Borisa indirektno će podržati Nikolića. U tom slučaju pašće mu rejting a pitanje i kakvi će lokalni izbori biti i kada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
ja posle 24.9.2000. uvek izlazim na izbore ali uvek precrtam glasacki listic...neka mi kazu da sam sujetan ili sta god,ali jednostavno nemam za koga da glasam...nije moj glas suvise bitan,ali necu da ga dam nekome ko ce ga procerdati Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
Са друге стране има људи које једноставно политика не занима па чак до те мере да не знају ни да ти наброје више од 3 политичара, а и ако ти наброје 3 два су већ одавно међу покојницима.

Ја за такве имам један израз - идиоти.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Čeda je uspeo da privuče jedan značajan broj mladih koji su apstinirali do sada. Međutim koji je Čedin cilj videćemo pred drugi krug. Ako pozove svoje birače da podrže Borisa onda će imati na lokalnim izborima veliki skok zastupljenosti što bi za njegovu stranku koja ima relativno slabu infrastrukturu bilo odlično. Ako ne podrži Borisa indirektno će podržati Nikolića. U tom slučaju pašće mu rejting a pitanje i kakvi će lokalni izbori biti i kada.

Теорија дс-а. Лепо реци треба нам чедина подршка без ње ће тома победити бориса.

Citat

Далко су већи идиоти они који су своје животне идоле пронашли међу српским политичарима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Citat

To uopste nije uvreda...
Takvi ljudi su nekada zaista bili nazivani tim imenom... doduse... u antickoj Grckoj....

Ja bih volela da u ovoj zemlji bude vise politickih idiota... i da... svi politicari su lopovi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w200i
ja posle 24.9.2000. uvek izlazim na izbore ali uvek precrtam glasacki listic...neka mi kazu da sam sujetan ili sta god,ali jednostavno nemam za koga da glasam...nije moj glas suvise bitan,ali necu da ga dam nekome ko ce ga procerdati Smile

Taj glas si jedino ti proćerdao, ali to je tvoje pravo.
IP sačuvana
social share
Partizan Šampion

Meðunarodna zajednica je kao klima- ne možete da je priznate ili ne, veæ da se adaptirate.
Živeti pod nebeskim pravilima možeš na nebu, ali na zemlji moraš da rešavaš konkretne stvari
Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami!
Reforme su uvek plivanje uz vodu. Reforme su uvek sukobi sa mentalitetom, nasleđem, interesima, entropijom i inercijom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
Далко су већи идиоти они који су своје животне идоле пронашли међу српским политичарима.

Ја говорим о незаинтересованости као о идиотизму.
Не личим ти ваљда на партијског војника?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
Citat

Nenazivaj ljude koji nemaju pojma o politici ili ih neinteresuje idiotima,veci su idoti oni koji glasaju pa ih ispale pa opet posle za iste glasaju(slepi i pored ociju)
2.Ne prdi mnogo o izlazeju na izbore jer ovde ima ljudi koji su izlazili mnogo puta i na ulice i borili se zza neke ideale za koje tada nisu verovali da ginu budale,da bi ti danas mogla da prdis o tome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Znaš twice kad bih imala 20 godina i ne bih imala dvoje dece na školovanju ja bih preko grane, a Toma nek se pokaže kad ode KiM. Onda kad se pokaže koliko je šuplje ..... i koliko ništa od svih njegovih priča ne može da se obistini slala bih simpatične mailiće iz inostranstva kao moju podršku 6. oktobru 2012.Ovako moram da mislim kako da preživim do 2012.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 07:44:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.