Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:39:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 222059 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
@zemunac2
smiri malo strasti.
Mnogo ti bre uzavru kada ti se spomene SRS i Vucic.
Idi malo u banu i izleci zivce da bi lakse mogao da prihvatis skidanje zutih govana sa vlasti u Beogradu.
Neverovatno kolio mislis da su zuce bogovi a u stvari lopine vece no Milosevic.
pa pokojni Bogdanovic  je najveca loipina koja je isplivala u Beogradu.
kazi mi ko je smeo i za njegova zivota i sada da nesto gradi bez licne njegove dozvole. Najveci gradjevinski mafijoza . I mnogo toga lepoga u epitetima za Bogdanovica. Hrustanoviicku,...
Neverovatno da vas je i jedan Vuk provalio pa pobegao iz koalicije sa zucama kada su sovojili vlast u Beogradu - za vreme Milosevica.
I nemoj da mi seres o izgradnji Beograda jer sva lova stize bas u prestonicu pa se Srbija ven Beograda malo ili nimalo ne grdai.
Ne prosviravaj se sa zucama i njihovim postenjem.

Jedno potanje za LJDP: kao to da vasi pederi i, lezbejke osuse paljbu po Serifovicki??
Pa vi se bar zalazete za jednakost seksualnih opredeljenja iako ste nakaradni u tom pogledu.
Znate li da su TAdic i Ceda na vrhu liste pedera i lezbejki.
Stvarno dva kandidata koja ce imati dosta glaosva nakaradnog soja ljudi i mali zajeb od Serifovicke sto je pevala za Tomu.
Koliko vam je ikona uzela glasova???
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ab aeterno ZEMUN ad infinitum

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k800i

Jedno potanje za LJDP: kao to da vasi pederi i, lezbejke osuse paljbu po Serifovicki??
Pa vi se bar zalazete za jednakost seksualnih opredeljenja iako ste nakaradni u tom pogledu.

Ako ne razumeš, nije problem to što je gej nego to što peva radikalima.

Citat
Nema tolerancije za netoleranciju.

e bas ste zato isti kao i netolerantni...cak ste gori i od radikala Smile

Pa ne, tu je razlika između fašizma i antifašizma. Ja neću da ćutim kad mi prete, čak ni pod uslovom da će me mediokriteti svrstati u istu grupu sa onima koji mi prete.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 14:05:10 od nikolla90 »
IP sačuvana
social share
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.

Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera;
Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete;
Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.

Premijer je Koštunica.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Nema tolerancije za netoleranciju.

e bas ste zato isti kao i netolerantni...cak ste gori i od radikala Smile

Они су још гори од радикала. Радикали су само букачи, а ови недај боже кад би дошли на власт побили би пола Србије. Толерантно и проевропски.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 449
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung X 160

Eto sta nam je jedino donela ta ,,demokratija" - pobudila je tu marginu društva koju oličava ljdp , pa eto i o tim pederima pričate kao da su oni neki bitan faktor , strasno

IP sačuvana
social share
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
Pa ne, tu je razlika između fašizma i antifašizma. Ja neću da ćutim kad mi prete, čak ni pod uslovom da će me mediokriteti svrstati u istu grupu sa onima koji mi prete.

a kad je tebi bilo ko pretio?...ti si jos balavac,pa si se mozda nasikirao kad ti je neki vrsnjak siledzija oteo pare za uzinu pa si umislio da je on radikal Smile....trebao si taj slucaj da prijavis tatici a ne da vices okolo"prete mi radikali,prete mi radikali" Smile Smile Smile Smile Smile Smile

suvise si ti beznacajan da bi ti bilo ko pretio...nego ti lepo u teretanu da malo nabacis misicnu masu i da se suprotstavis tom siledziji sledeci put Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
A vi LDP-ovec ste bogom dani da vam gej ikona peva i nikome drugome.
Ako je nastrana u jednom pogledu nij joj mozak popijen od strane svraka pa ne zna da misli .
kakvu to ravnopravnost vi to nudite kada se ljutite zbog pevanja??
Sta bi bilo da je javno rekla Ceda narkoman nema moje postovanje i ostali iz LJDP???
Pa vi bi ste je ubili kao Djindjica sto je Ceda izrucio zemuncima i ostalima-ko je protiv njega -nema mu zivota.
Stvarno ste dno dna!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Kao što nisu svi npr. Rusi loši, tako nisu ni svi gejevi dobri.

А који гејеви су добри, само они који хоће да дају буљу теби и чеди?

oni koji se bore za svoja prava, a ne protiv sebe. baš kao što izbeglice glasaju za radikale, tako i neki homoseksualci glasaju za desničarske opcije. totalno šizofreno.

Citat

nikad ne bih voleo da mi peva neko ko tako nonšalantno sme da uvredi jednu celu naciju.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 449
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung X 160
Ako je nastrana u jednom pogledu nij joj mozak popijen od strane svraka pa ne zna da misli .
kakvu to ravnopravnost vi to nudite kada se ljutite zbog pevanja??
Sta bi bilo da je javno rekla Ceda narkoman nema moje postovanje i ostali iz LJDP???
Pa vi bi ste je ubili kao Djindjica sto je Ceda izrucio zemuncima i ostalima-ko je protiv njega -nema mu zivota.
Stvarno ste dno dna!

Brate , veruj mi , nema svrhe sa njima razumno polemisati kad su oni , blago receno , nerazumni , zato ih ja jedino oslovljavam onako kako zasluzuju ( kao ustase i šiptare )

IP sačuvana
social share
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
vanja
cime vas je Serifovicka uvredila??
Time sto je kao gej osova osvojila evroviziju ili time sto je izabrala svoju politicku opciju??
Stvarno pocinjes da me zabrinjavas koliko malo tolerancije imas sto se priblizava dan izbora i dan kada ce vas narkoman nestati sa politicke scene Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
oni koji se bore za svoja prava, a ne protiv sebe. baš kao što izbeglice glasaju za radikale, tako i neki homoseksualci glasaju za desničarske opcije. totalno šizofreno.

А ти си тај који ће њој да каже шта су њена права и за чега треба да се бори? Значи свако ко не мисли главом твоје партије тај не зна која су му права и за чега треба да се бори?
Ма најбоље да вас 250.000 узмете власт и побијете остатак народа јер сте само ви паметни и знате за чега треба ко да се бори.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:39:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.