Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:35:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 222201 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E
Dzaba twice pricas niko te ne cuje, ili ne zeli da te cuje lakse judima kad okrecu glavu!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Фали им Слоба, док је био жив кукали су на њега како нам је увезао 40.000 кинеза, зато су ови после Слобе увезли једно 400 хиљада да нам покажу да су јачи од њега.
Хоће господа у Европу, а сва кинеска говна која нигде у ЕУ не могу да увезу ови наши довлаче у Србију.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Zato sto takvi kao ti zdusno sprecavate otvaranje zemlje ka svetu.
Vidim da volis onu izolaciju i da bi rado po ovom vremenu dzedzio i prodavao cigarete.
Ali to su radili ljudi koji su morali da prehrane decu i da ih poslaju u skolu.
Kineza imas zbog zakona trzista. Ljudi nemaju pa kupuju od njih. Dao si i Miskovicu megacentre gde prodaje evropski skart, sto mi nazivamo firmirano.
Kupuje je pola funte u engleskoj i prodaje za funtu i po ovde. Zaradi 200% a ti koji nikada nisi video sta je garderoba (kao nekada Rumuni), divis se da si za jeftine parekupio djubre.
Otvaranje bi znacilo da se za sto funti obuces na rasprodaji veoma kvalitetno za tri godine, a da onda od Miskovica ne kupis nista.
Pitaj srpske jastrebove sa sahovnicom u dzepu, oni to znaju dobro.Jer bar idu pa vide. Najveca vecina Srba to ne vidi i ne zna.
Otvaranje prema evropi je kamen spoticanja, a ne Kosovo.
Zato su ti i stvorili propagandu da brane nesto sto nema.
Zato imas vladu u kojoj premijer cetiri godine ponavlja tri reci a ostalo nije vazno.
Zato i nece sporazum, jer ono sto ti pricas o kradjama koje neminovno postoje, moraces da institucionalno kaznjavas.
da stvoris sitem i institucije kontrole, da uvedes lokalnu samoupravu, da ljudi mogu da zive. Sta ces kad bi ti voleo, a ne samo ti da prodajes po ovom vremenu benzin na flase?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Zato sto takvi kao ti zdusno sprecavate otvaranje zemlje ka svetu.
Vidim da volis onu izolaciju i da bi rado po ovom vremenu dzedzio i prodavao cigarete.
Ali to su radili ljudi koji su morali da prehrane decu i da ih poslaju u skolu.
Kineza imas zbog zakona trzista. Ljudi nemaju pa kupuju od njih. Dao si i Miskovicu megacentre gde prodaje evropski skart, sto mi nazivamo firmirano.
Kupuje je pola funte u engleskoj i prodaje za funtu i po ovde. Zaradi 200% a ti koji nikada nisi video sta je garderoba (kao nekada Rumuni), divis se da si za jeftine parekupio djubre.
Otvaranje bi znacilo da se za sto funti obuces na rasprodaji veoma kvalitetno za tri godine, a da onda od Miskovica ne kupis nista.
Pitaj srpske jastrebove sa sahovnicom u dzepu, oni to znaju dobro.Jer bar idu pa vide. Najveca vecina Srba to ne vidi i ne zna.
Otvaranje prema evropi je kamen spoticanja, a ne Kosovo.
Zato su ti i stvorili propagandu da brane nesto sto nema.
Zato imas vladu u kojoj premijer cetiri godine ponavlja tri reci a ostalo nije vazno.
Zato i nece sporazum, jer ono sto ti pricas o kradjama koje neminovno postoje, moraces da institucionalno kaznjavas.
da stvoris sitem i institucije kontrole, da uvedes lokalnu samoupravu, da ljudi mogu da zive. Sta ces kad bi ti voleo, a ne samo ti da prodajes po ovom vremenu benzin na flase?

Овакви као ја су били против режима режима Слободана Милошевића али смо нажалост на власт довели такве као ти.
Људи купују од кинеза јер немају, а немају због тога што земљом владају такви као ти којима су пуна уста слаткоречивих срања која кад дођу на власт наравно по правилу не спроводе у дело.
Нисам ја дао Мишковићу ништа, него сте му ви који сте дошли после Слобе дали све. Продали сте му више од пола Србије на вашим ''тендерима''.
Дали сте највећем екстрапрофитеру да купи преко 20.000 хектара земље у Војводини.
И на крају мене није срамота ако треба и бензин да продајем и цигарете и шта год да бих преживео, мене су васпитавали да је срамота украсти а да није срамота радити.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Malo izgleda da ne citas moje postove. Video si da sam na cigancetovu stranu i stavio u bin sa knarkosima, pederima i ostalim kvalifikacijama sto dajete mladim ljudima koji hoce stvarne promene.
Ne svidja se ni meni Cheda, ali drugog nema. o tome se radi.
I mene nemoj svrstavati u 'one nase', jer ja sam se licno povukao skroz posle 5-og oktobra i ne pripadam vise nikome, ako ne racunas pasivno pripadanje dss-u.Ja to vise ne racunam, isto kao sto ne racunam da cu se ikada svrstati na neciju stranu.

Ja se samo zgrazavam cinjenici da vec 20 godina ljudi nece da stvore drzavu (bilo da se prikljucimo ili ne).
To bi islo na referendumu kao sto znas. Dakle anarhija i zamlacivanje balvanijen se isplati i ne vidim ni jednog na politickoj sceni da obecava.
Covek od znanja je Djelic, ali kao sto vidis nije za politicara. Niti za drzavnicke aktivnosti.
Ali niko od svih njih nema drzavnu strategiju i nema drzavni moral.
Srpstvo je vec 20 godina tezga i prodaje se na kilo. Za to su odgovorni svi ama bas svi.

Dajle ponavljam se. prvi koji je hteo da udari zmiju u glavu je bio Cheda. Udruzenje tajkuna, politicara i medija.
Necete da ga podrzite, ako neka vam.
ja gledam svoje dupe, jer se ne bavim politikom, pa stoga mogu da piem sta hocu a da ne moram imati odgovornosti ni prema sebi.
jednostavno jedan nebitan forum gde ljudi pricaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Srpstvo je vec 20 godina tezga i prodaje se na kilo. Za to su odgovorni svi ama bas svi.

Наравно да су сви одговорни, али између осталог и њему су пуна уста одговорности. Само одговорност није кењање о одговорности као што између осталог и он ради. Док је био власт онда му је било лепо са свима по којима сад сере, а кад су га шутнули из дс-а онда ајмо ожежи оплети. Па што није преузео одговорност па се против тих тајкуна, медија, мита корупције и осталих гована борио док је био власт него је шуровао са њима и пишао у исту тикву да би данас народу просипао муда за бубреге причама ''ја сам диван сјајан бајан ја сам хтео све њих у затвор, ја сам хтео промене али ето они су зле чике па ми нису дали да то све обавим''.
Њему је увек неко други крив за неуспех, да ли слоба, да ли коштуница, да ли радикали, да ли тадић, на крају ћемо и ти и ја бити криви само његове одговорности нигде нема.

Сви су исти и сви су говна, да су хтели да поштено живе од свог рада не би се бавили политиком. И те форе како он ово или оно ради не због власти него због својих бирача и одговорности према њима... код кога то пролази ко има иоле мозга? Па бирачи су му указали поверење и приликом првог доласка на власт па како га је оправдао? Исто као и сваки други олош, личним богаћењем.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 04:48:03 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Nije se on uopste obogatio, niti ima tog putera na glavi. To su price za malu decu.
Ali ima stvar koja onda mozes samo da ostavis sadasnje stanje.
Ja se slazem da su svi losi, ali ipak razlika je izmedju Tome koji je 17 godina na sceni i koji je za dva dana male funkcije vec pokazao pravo lice Pol Pota i njega koji nije imao sansu.
Na kraju krajeva on je bio jedini koji je mogao i imao muda da obavi prljave poslove kod Djindjica.
Pusti te obavestajne fore: kako se kresala Merilinka 40 goddina se svi pitaju, a Kenedi nije ni poznavao zenu.
To ti je to. Vec razradjene stvari. Ubi Djikija a sa njim i dva nebitna narkomana i konstruisi legende.
Napravi od govneta kao sto je Arkan medijsku mafijasku zvezdu.
Leba i igara pa vladaj. Ja  samo zalim, sto se ne pojavljuju drugi smeli ljudi, koji da ukazuju na to sto kaze Cheda pa da se krene protiv kohabitanata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Dajle ponavljam se. prvi koji je hteo da udari zmiju u glavu je bio Cheda. Udruzenje tajkuna, politicara i medija.

nema oću kakim neću kakim  Smile

Citat
Nije se on uopste obogatio, niti ima tog putera na glavi. To su price za malu decu

nemoj niko da te laže   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Uzivaj Gale do popodne imas Kurir da brstis.
Nauci ga napamet kao i svaki dan, pa se posle skiciraj sa novim idejama na forumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uzivaj Gale do popodne imas Kurir da brstis.
Nauci ga napamet kao i svaki dan, pa se posle skiciraj sa novim idejama na forumu.

evo baš

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:35:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.