Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:06:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 215473 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
Ne, LDP je prva stranka čiji sam član. Nadam se i poslednja. Kako to utiče na tvoje mišljenje o meni?

utice...i to dosta...imao bih mnogo gore misljenje o tebi da si bio clan ds-a...kao na primer sto imam misljenje o cedi Smile

Citat
Вања пошто си ти из лдп-а морам тебе да питам, вечерас сам видео на тв-у неки чедин спот или већ како га ви модерно зовете, и нешто ми је запало за ''ухо'', наиме реченица гласи нешто типа ''хоћу председника из мог београда''

sjajno zapazanje twice...krug dvojke je najvredniji...beograd je tu na istom nivou...resto-stoka radikalska koju treba streljati.....cedin program u kratkim crtama Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ne, to se odnosi na "naš Beograd, njihov (Delta) city". Shvataš? "Hoćemo predsednika iz našeg Beograda, a ne iz njihovog city-a".

Нешто ми се чини да ово твоје објашњење баш и не пије воду. Можда би ти прошло да та реченица звучи мало другачије, например ''хоћемо председника из наше Србије, а не из мишковићеве Србије'' или нешто слично. Овако како гласи само омаловажава остатак Србије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
@steelers
imam broj od te devojke Wink ali... kako da ti kažem... sumnjam da bi joj se svideo  Smile
Ti si mocan funkcioner?
Sto pa nisam zadrigao, bas naprotiv malkice sam anoreksican. Ne pravim kolut napred na lovackim proslavama.
A i cini mi se kao da sam malo mladji.

P.S. a pa da nisam iz "Vaseg Beograda"
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Primecujete da svi imaju slab odziv? Scenaristi i kamermani muku muce da prave neke efekte!!!
Izgleda da ce i ovi izbori proci kao Siptarski sa 40% izlaska!
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
u svakom slučaju, drago mi je, ako je to jedina poruka koja ti smeta, onda znači da je reklama mnogo dobra  Smile

Citat
utice...i to dosta...imao bih mnogo gore misljenje o tebi da si bio clan ds-a...kao na primer sto imam misljenje o cedi

nikada ne bih bio član DS. hteo sam da se učlanim u GSS kada sam se vratio iz Amerike, ali sam shvatio da GSS prestaje da funkcioniše, a da LDP preuzima njihovu politiku i još po nešto. drugim rečima, nisam ušao u LDP zbog Čede.

Citat
Ne pravim kolut napred na lovackim proslavama.

ali glasaš i razmišljaš kao oni čiji predstavnici i poslanici to rade  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
u svakom slučaju, drago mi je, ako je to jedina poruka koja ti smeta, onda znači da je reklama mnogo dobra

Уопште ми не смета само ми је нејасна и делује ми као нека нова подела народа као да их је мало па нам фали још по нека. Што се тиче осталих прилично су ми смешне. Нарочито она ''нећемо да нс-ом марширају нацисти'', то нам поручујете ви из ''вашег београда'', па мораћу да те разочарам али мојим Новим Садом не марширају нацисти, ја их не виђам на улицама као ни остали Новосађани. Можда их ви из вашег београда видите, ваљда имате око соколово па добацујете поглед довде.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@zemunac
Mislim da je najveći problem što naši potencijalni glasači, neće ni probati sa Čedom, jer ipak mi nemamo neko čvrsto glasačko telo koje bi po inerciji glasalo za nas kao npr. Tadić ili Nikolić. Iako bi sama stranka da su parlamentarni izbori mogla možda da računa i na više od 300 000, mislim da će Čedomir biti ispod te linije.

Velji si previše dao. Sumnjam da će imati 250 000.

Vanja, Velja Ilić će dobiti sigurnih 100-120 hiljada u svom "okrugu" (Čačak, Jagodina, centralno Pomoravlje), plus glasovi DSS glasačkog tela (150-200 hiljada).

Što se tiče same LDP, liberalna ideologija nigde u Evropi nije dominantna, kao što je u Americi. Znači, realno bi LDP mogao da ima čvrsto biračko telo od nekih 8-10 % glasačkog tela, jel je to standard za liberalne stranke u zapadnoj Evropi. I to bez Čede.

Sam si rekao da bi stranka mogla da osvoji više glasova na parlamentarnim izborima, nego lično Čeda na predsedničkim. Čeda je satanizovan u ovoj zemlji, ja mislim da ni Vuk Drašković
nije bio toliko satanizovan početkom 90-ih. Da sad ne ulazimo u priču o razlozima zbog kojih je Čeda "public enemy #1" u ovoj zemlji. To su činjenice.

Ovo ti govorim dobronamerno, da ne gajiš neke nerealne nade za budućnost, vezano za opciju kojoj pripadaš.  Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
hteo sam da se učlanim u GSS kada sam se vratio iz Amerike,
jesi bio u onom gradicu u Virdziniji?
ali glasaš i razmišljaš kao oni čiji predstavnici i poslanici to rade Smile
ja nisam clan sekte, jer samo sektasi rade ono sto im se kaze bez razmisljanja. ja razmisljam kako ja hocu, ne znam kako Vi  Smile
« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 01:42:10 od steelers »
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Oni ne znaju koliko bi poena dobili da uzmu Chedin moto: skinuti Kostunicu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
@twice

Hoćeš glasati na izborima?

Vanja, Velja Ilić će dobiti sigurnih 100-120 hiljada u svom "okrugu" (Čačak, Jagodina, centralno Pomoravlje), plus glasovi DSS glasačkog tela (150-200 hiljada).

Što se tiče same LDP, liberalna ideologija nigde u Evropi nije dominantna, kao što je u Americi. Znači, realno bi LDP mogao da ima čvrsto biračko telo od nekih 8-10 % glasačkog tela, jel je to standard za liberalne stranke u zapadnoj Evropi. I to bez Čede.

Sam si rekao da bi stranka mogla da osvoji više glasova na parlamentarnim izborima, nego lično Čeda na predsedničkim. Čeda je satanizovan u ovoj zemlji, ja mislim da ni Vuk Drašković
nije bio toliko satanizovan početkom 90-ih. Da sad ne ulazimo u priču o razlozima zbog kojih je Čeda "public enemy #1" u ovoj zemlji. To su činjenice.

Ovo ti govorim dobronamerno, da ne gajiš neke nerealne nade za budućnost, vezano za opciju kojoj pripadaš.  Smile

Sumnjam da će većina DSS glasati za Velju. Velju cenim na 200 000 hiljada Smiley

Što se tiče mojih nada, ja se nadam da LDP nikad neće imati preko 15% jer bi to značilo da ne vodi politiku kakvu treba da vodi  Smile tako da su moje "nade" sasvim realne. i treba videti samo primer DS koji je imao skoro 1 000 000 glasova na parl. izborima pa nema reformskog potencijala u ovoj Vladi. drugim rečima, pored broja glasova, mnogo je bitna i politička volja koja stoji iza te politike. s obzirom da za sada LDP vodi beskompromisnu politiku, sumnjam da će se mnogo promeniti kada prvi put budu ušli u neku Vladu u naredne 2-4 godine.

sama činjenica da sam hteo da postanem član GSS pre 2 i po godine ti govori koliko volim "popularnu politiku"  Smile

ali mi je mnogo drago što građansko-liberalna opcija konačno ima jakog i mladog lidera.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 01:49:44 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:06:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.