Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 20:10:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 222671 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lepo je cuti kad te radikal optuzuje za rasizam  Smile Smile

Gambi, ja sam uvek za inat ... inat vrti tamo gde burgija nece  Smile Smile Dakle, radi ono sto ti "mozak" kaze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 4
Kostunica lupa gluposti i na kraju ce da budemo svi svedoci kako ce da unisti sve i ostane i bez Kosova, i bez EU, i kako izgleda i bez NIS-a Smile
Njemu stvarno nije jasno da je u interesu Srbije da udje u EU, a ne obratno, i ovima iz EU bas ih briga sto cemo mi biti jos 100 godina, sto rece Toma, rupa u skupocenom tepihu izolirani od sveta zbog pametnog premijera.
Oni nece da propadnu bez nas, ali mi bez njih, videli smo kod Slobe kako nam je bilo (5 DM mesecna plata)
Strasna mu je pretnja, ima da propadne EU bez nas  Smile Smile Smile
Covek misli da ce da odbrani Kosovo tako sto ce da unisti Srbiju, svaka mu cast. Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 22:53:27 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Njemu je savrseno jasno, o tome se radi.
Ali drugi nacin vladanja sem zamajavanja balvanije i stvaranja tenzija je nemoguc. Kako bi se kontrolisano stvorili crveni kapitalisti?
Otvaranje drzave i trzista bi ucinilo da za cas novokomponovani bogatasi izgube ono sto su opljackali.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 4
Otvaranje drzave i trzista bi ucinilo da za cas novokomponovani bogatasi izgube ono sto su opljackali.
I ja mislim da je ovo glavni razlog zbog cega sad pokusavaju Kosovo da zloupotrebe da ne bi usli u EU
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 22:59:43 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E, pa nemojte tako ... ipak Srbi ne zive od para i rada, vec od slave i junackog srca  Smile Zato je potrebno radikale dovesti na vlast, ali na sve nivoe  Smile Smile

Nemosh' ti Srbendi objasniti da se ne moze postovati zakon u Srbiji, a onda i sve ono sto je normalan sistem vrednosti u jednoj evrospkoj drzavi, ako si rupa u sistemu, tj u EU ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
meljecki siptare
dali ces da glasas za Cedu narkomana da bi vam jedna od dve privredne grane opstale na Kosovu???
ceda ce zasigurno pdrzati vas za onu stvar kada proglasavate nezavisnost -kao ste zacrtali 7. februara.
Nesto ste mi neodlucni i vi beli kecici i vas nalogodavac sto mu ukradoste sat pa ne mozete da se odlucite od bacuski kada da proglasite nezavisnost.
I nemate jaja iliti po srpski i patriJotski muda da proglasite nezavisnost.
Ne moze Ceda sve da vam garantuje tek tako u regionu?!?!?!?!?!?!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
E, pa nemojte tako ... ipak Srbi ne zive od para i rada, vec od slave i junackog srca  Smile Zato je potrebno radikale dovesti na vlast, ali na sve nivoe  Smile Smile

Nemosh' ti Srbendi objasniti da se ne moze postovati zakon u Srbiji, a onda i sve ono sto je normalan sistem vrednosti u jednoj evrospkoj drzavi, ako si rupa u sistemu, tj u EU ...
Ova balvanija nije svesna da ako im zapad i ameri oduzmu cuclu na kojoj zive vec 60 godina, korenje ce im biti poslastica.
Presece im ruska himna.
Rusi su sada interna fora. Evidentno je da Putin zaobilazi ludake.
Rusima je jasno kako se koristi ruska naklonjenost od strane srpkih pljackasa.
Rusi Boga mole za jednostrano proglasenje nezavisnosti, jer im je otvorena karta za nemire u zakavkazju.A lova je tamo ne na juznoj pruzi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
E, pa nemojte tako ... ipak Srbi ne zive od para i rada, vec od slave i junackog srca  Smile Zato je potrebno radikale dovesti na vlast, ali na sve nivoe  Smile Smile

Ova balvanija nije svesna da ako im zapad i ameri oduzmu cuclu na kojoj zive vec 60 godina, korenje ce im biti poslastica.
Presece im ruska himna.
Rusi su sada interna fora. Evidentno je da Putin zaobilazi ludake.
Rusima je jasno kako se koristi ruska naklonjenost od strane srpkih pljackasa.
Rusi Boga mole za jednostrano proglasenje nezavisnosti, jer im je otvorena karta za nemire u zakavkazju.A lova je tamo ne na juznoj pruzi.

А ууу Smile, па то је нека глобална теорија завере против Срба.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Demokratska stranka Srbije podržala juče kandidaturu predsednika Nove Srbije Velimira Ilića

Odluka DSS očekivana

Borba za drugi krug: Velimir Ilić

NASTAVAK S 1. STRANE
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić rekao je da nije razočaran odlukom DSS da na izborima podrži Velimira Ilića, ali je ocenio da bi bilo prirodno da je ta partija na izborima podržala njega. Nikolić je u izjavi novinarima ocenio da je DSS tom odlukom pokazala da ne želi da podrži predsednika DS Borisa Tadića. Zamenik predsednika SRS nije isključio mogućnost da u drugom krugu zatraži podršku premijera Koštunice, ali je izrazio očekivanje da će pobediti već posle prvog kruga.
Potpredsednica Nove Srbije (NS) Dubravka Filipovski izjavila je da je podrška DSS predsedničkom kandidatu NS Velimiru Iliću očekivana i da će Ilić ući u drugi krug izbora. Ona je navela da očekuje da premijer podrži Ilića i na predizbornim skupovima.
- Zaista je velika stvar da dobijemo podršku DSS, to su naši koalicioni partneri, mi smo dve stranke narodnog bloka, imamo sličan program i časne i iskrene namere da Srbija bude celovita, da bude zemlja u kojoj će se bolje živeti - naglasila je potpredsednica NS.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
meljecki siptare
dali ces da glasas za Cedu narkomana da bi vam jedna od dve privredne grane opstale na Kosovu???
ceda ce zasigurno pdrzati vas za onu stvar kada proglasavate nezavisnost -kao ste zacrtali 7. februara.
Nesto ste mi neodlucni i vi beli kecici i vas nalogodavac sto mu ukradoste sat pa ne mozete da se odlucite od bacuski kada da proglasite nezavisnost.
I nemate jaja iliti po srpski i patriJotski muda da proglasite nezavisnost.
Ne moze Ceda sve da vam garantuje tek tako u regionu?!?!?!?!?!?!
ti si STAMI4 očigledno klasičan idiot.
pa stvarno ne znam ko je razmenjivao oružje za drogu sa šiptarima 99. godine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 20:10:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.