Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 12:27:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 221041 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Život je zakon!

Јесте зато убили шиптара и кума?

Žao ti ih?

Nego, ko se predomislio i hoće da glasa za Čedomira?

Жао ми је што нису изведени пред суд јер би сигурно имали пуно тога да кажу, а и огроман број ових данашњих политичара би готово сигурно данас седео са њима у истој бувари.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 280
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung d600
Citat
Žao ti ih?
Znači odobravaš ubistva neistomišljenika  Smile
IP sačuvana
social share
Vodi me majka u cirkus Kolorado...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
@twice

a njih dvojica su znala nešto, što niko drugi nije? ma dajte bre ljudi.

sutra smo po Vojvodini, nisam tačno siguran gde  Smile ja ne mogu sutra, ali možda će se ići i u NS.

ne odobravam nikakva ubistva, samo mi ih nije žao.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Иначе шефови мафије не знају баш ништа.

То су људи тотално неупућени у сва збивања.

Шта је теби? Smile

Па такви све знају. Зна се колико је мафија у овој држави била јака. Знају прљавштине о свакоме. О Чеди, Вељи, Зорану, затим о Звезди и Партизану, па о Цеци и Јеци. О свакоме, ко овде нешто представља.

Њихова сфера интереса је широка. Све што доноси новац им је занимљиво, па су и упетљани у толико ствари.
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 03:12:49 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Жао ми је што нису изведени пред суд јер би сигурно имали пуно тога да кажу....

Ne verujem da bi to što oni imaju da kažu bila istina. A, ne bi bilo ni previše pametno. Ipak, ta dvojica zajedno imaju nesvršenu osnovnu školu... Čini mi se da je Spasojević-Šiptar stigao čak do 6. razreda u Kuršumliji.  Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
@twice

a njih dvojica su znala nešto, što niko drugi nije? ma dajte bre ljudi.

sutra smo po Vojvodini, nisam tačno siguran gde  Smile ja ne mogu sutra, ali možda će se ići i u NS.

ne odobravam nikakva ubistva, samo mi ih nije žao.

Није мени жао што су убијена два криминалца одговорна за ко зна колико убистава, али ми је жао што нису стигли да испричају оно што би свакако било у интересу правде. А да су знали ''много'' то стоји. Ако ништа друго знали су са којим су политичарима имали талове, какве талове, ко им је кад чувао леђа, ко им је и због чега укинуо потернице, зашто нису осуђени... Много тога нису стигли да кажу.  Smile

Жао ми је што нису изведени пред суд јер би сигурно имали пуно тога да кажу....

Ne verujem da bi to što oni imaju da kažu bila istina. A, ne bi bilo ni previše pametno. Ipak, ta dvojica zajedno imaju nesvršenu osnovnu školu... Čini mi se da je Spasojević-Šiptar stigao čak do 6. razreda u Kuršumliji.  Smile

Па ако су били баш толико глупи како ти тврдиш, онда нас просветли ко је паметан био иза њих, ко је организовао сва та убиста, отмице, широку дилерску мрежу по Србији, ко је био организатор свих њихових акција и ко је на крају организовао атентат на Ђинђића? То све глуп човек не може да одради зар не?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Па ако су били баш толико глупи како ти тврдиш, онда нас просветли ко је паметан био иза њих, ко је организовао сва та убиста, отмице, широку дилерску мрежу по Србији, ко је био организатор свих њихових акција и ко је на крају организовао атентат на Ђинђића? То све глуп човек не може да одради зар не?

Ma, nemoj da si smešan. Svaki idiot može da se bavi kriminalom. Ne treba ti nikakva pamet da obiješ trafiku ili kola  Smile, dovoljno je da imaš odgovarajući alat pri sebi.

Ista stvar za dilovanje droge ili ubistvo. Na kraju, poznati vođa sicilijanske mafije, Salvatore Toto Rina je potpuno nepismen čovek, nije znao da potpiše izjavu u policiji.  Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
A један од његових наследника Пиетро Аљиери је важио за врло образованог и начитаног човека. Нађоше му лњиге из разних области (историје, филозофије и религије), кад су га 'апсили. Smile

Шалу на страну, небитно је како би они успели да то што знају сроче полицији. Битно је то да би ипак успели срочити пре или касније. За истинитост тих тврдњи би се требало побринути електро-шокови, пендреци и мало дрмања бубрега.

Тото Рина, као и његови претходници су знали много о политичарима. Неке су уцењивали, неке су куповали. Служили су се њима, а то да ли знају да се потпишу или не, није битно за њихов посао. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Jebo te, dakle ja se sada pitam, koji je nivo ovih ljudi sto na ovom topicu podrzavaju Tomu?
Dakle ljudi pismeni, verujem da sem kucanja mogu jos po nesto, pretpostavljam bar srednju zavrsenu(izuzev mladjih).
Dakle hocu da kazem, sve je tu ok!
I onda odjednom bum: Toma.
Covek ne samo da ima srednju strucnu spremu, ali ne poznaje neke elementarne stvari, sa kojima ne bi mogao da radi kod jednog omanjeg tajkuna kao nabavljac recimo!
Ne zna sta je cv, zna sta je lobby!
Izuzev dizanja zastava nista ama bas nista iz njegovih usta nisi cuo u 17 godina bavljenja politikom!
Ja ne znam kako vi vidite buducnost, vasu licnu?
U daljoj partizanstini?Oni svi obecevaju gluposti, kad uzmes sta nama treba u stvari, a od cega vesto beze!
Nama treba drzava. Oni nude samo odbranu, necega sto nema. Srbi nemaju drzavu.
Hrvatska je do Brankovog mosta, Siptari do Raske. Srbi u Vojvodini kolonizirani i sada nisu kulaci, nego autonomasi.
Od ove lude kuce, niko o tome ne prica, vec jednostavno zastave i odbrane.
I na sve to, hajde da nam dodju Rusi.
Pa vi ljudi ne shvatate da je cigance marka, akademija nauka, da covek govori prave pravcate stvari.
Sta meni vredi sto Toma i Boris nisu narkomani, kad su zlonamerni i ne osecaju nista ama bas nista za ovu zemlju.
Toma agentura Hrvatske a Boris agentura Crne Gore! Pa vi stvarno niste normalni.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta to ima Boris Tadic? Osrednji predavac u srednjoj skoli koji je na racun mame i tate u komunistickom periodu ziveo u svili i kadifi. Tomislav Nikolic je imao jezivu porodocnu tragediju, jer su mu istog dana poginuli majka i brat, a vrlo brzo umro mu je i otac. Sam se probijao kroz zivot i to je jedini razlog zasto nije zavrsio fakultet. U odnosu na manekena Borisa Tadica znao je da ceni radnicki hleb i da se sam probija kroz zivot.
Pismeniji je od Tadica (koji je inace bio moj gimnazijski profesor), veci je covek, privatno je lafcina i nikada nista nazao ne bi uradio drzavi. Evo ja kao Tadicev ucenik pre bih se ubio nego za njega da glasam.
A ako vec gledas skolovanost, pa jedan od najuspesnijih premijera na svetu, Lula da Silva, ima samo osnovnu skolu. Ali Bog mu je dao sposobnost da upravlja Brazilom i to veoma uspesno. Ja imam fakultet, uskoro cu magistrirati, ali nikada nisam ljude delio po tome ko je koju skolu zavrsio. Nikolic je u politickom smislu Bizmark za Tadica.
SVIM SRCEM za Tomislava Nikolica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 12:27:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.395 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.