Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 15:51:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori u Crnoj Gori!  (Pročitano 50601 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Онај фрфљави.

Zasto se spdas covjeku koji ima manu?
Da nijesi mozda bolja od njega,ako pljujes odje i vrijedjas covjeka.?

Crna Gora se jos jednom opredjelila za Evropski put.
Ko ne zivi u CG nemoze da zna kakva je ova vlast.
Mislim na realne i pametne ljude..

То му је карактеристика.
Да је ћелав, рекла бих -  онај ћелави.
Пошто ја носим наочаре, немам ништа против да ме неко прозове - ћорава.
Да ли сам ја крива што не могу да се сетим ниједне друге његове особине?

I tebe to nevredja,da ti neko kaze corava? Smile

Ima on mnogo karekteristika,koje ti neces imati sa 70 godina.

Citat
Zasto se spdas covjeku koji ima manu?
Da nijesi mozda bolja od njega,ako pljujes odje i vrijedjas covjeka.?

Crna Gora se jos jednom opredjelila za Evropski put.
Ko ne zivi u CG nemoze da zna kakva je ova vlast.
Mislim na realne i pametne ljude..

Pa kad vam fali daska u glavi birajte Mila jos 100 godina......  Smile Samo nije u redu da pominjete Njegosa jer bi se on odrekao Crne Gore da zna koga biraju Crnogorci.......  Smile I na gazimestanu je podrzavala Slobu cela Srbija pa su ga posle 10 godina terali gov... motkama.Kad Crnogorci shvate ko je Milo i njegov sljam bice kasno za povratak.......  Smile

Daska u glavi,hahah.
Dali ti znas o cemu pricas?
Znas da je ovo govor usrane opozicije iz Crne Gore,koja nema pojma sa zivotom?

Da je to rezim dali bi jacao svake godine?
A sve opozicione stranke slabe od izbora do izbora,zasto?
Sigurno je ova vlast losa.. Smile

A ti znasa kakav je Milo?Spavas sa njim? Smile

Nemozes da uporedjujes Slobodna Milosevica i Mila Djukanovica.
Milo je mnogo dao Crnoj Gori,dok Slobodan nista Srbiji,vec je skratio koliko je mogao...

Zivi u CG pa ces znati kakva je ova vlast,i kakav je zivot posle nezavisnosti.
Niko nekaze da je idealna,aali nadji mi jednu vlast koja je 100% dobra?Naravno,neces je naci.

Ne vataj se za Njegosa on je istoriska licnost.
Nemoj da nabrajam srspke pisce,knjizevnike,vladare,koji bi se postidele Srbijom u ovom trenutku..Tj. hhocu da ti kazem da si ovo lupio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat

Искрено се надам да нећу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Borba srpskog naroda u Crnoj Gori je tek na pocetku. Momentom stvaranja nakaradne dukljanske drzave rezim DPS je dobio nova krila, tako da su oni za mene licno tek dve godine na vlasti. Posle dve godine Srpska lista belezi dobar rezultat sa tendencijom da dalje raste i zato hvala Andriji Mandicu sto je uspeo ovo da ostvari!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Citat

Искрено се надам да нећу.

E sad sto ti imas veliki problem,sto ne zelis da budes uspjesna i pametna osoba to je vec druga stvar. Smile

Borba srpskog naroda u Crnoj Gori je tek na pocetku. Momentom stvaranja nakaradne dukljanske drzave rezim DPS je dobio nova krila, tako da su oni za mene licno tek dve godine na vlasti. Posle dve godine Srpska lista belezi dobar rezultat sa tendencijom da dalje raste i zato hvala Andriji Mandicu sto je uspeo ovo da ostvari!

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam cemu smeh dragi Goranac? To sto sam napisao je zaista tako. Po prvi put od stvaranja takve nakaradne drzave Srbi su profilisali, prilicno snaznu, prosrpsku opciju. Ovo je odlican rezultat Andrije Mandica, ako se gleda dugorocno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Ne znam cemu smeh dragi Goranac? To sto sam napisao je zaista tako. Po prvi put od stvaranja takve nakaradne drzave Srbi su profilisali, prilicno snaznu, prosrpsku opciju. Ovo je odlican rezultat Andrije Mandica, ako se gleda dugorocno!

Smejem se tvom neznanju.
O kakvom rezlutatu pricas?
Pre 5-6 godina samo SNP je imao oko 45% glasova...
Sada je ta brojka nenormalno mala.
Andrija Mandic je sinoc osvojio onoliko glasova zahvaljujuci laprdanju gospodina Medojevica.
Koji je izgubio oko 7-8% svojijh glsaova posle kampanje.

I da,to nije nakaradna drzava.
Nakaradna drzava je Kosovo.
CG nikad nije bila u sastavu SRB,uvijek je bila republika,tj. nezavisna drzava jos pre 100 godina,priznata jos tada..
Zato mi je cudna ta prica ako si imalo pametan... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Goranac, od momenta kada CG dobila nezavisnost, sve je krenulo iz nova! DPS je bukvalno dobio mandat da vlada bar jos nekih deset godina, a Srbi su krenuli od nule! Ovo sto se juce dogodilo je profilisanje srpske opcije i ono ce trajati najmanje jos nekih pet ili sest godina da bi se stekla mogucnost da Srbin u CG pobedi. Zato smatram ovo odlicnim rezultatom za Andriju Mandicu i srpsku opciju.
A Crna Gora, ovakva kakva je danas nema nikakve veze sa ondasnjom Crnom Gorom i zato jeste nakaradna drzava. Pravu Crnu Goru su stvarali Srbi, a ovu stvorili Siptari i Milogorci, dok su Srbi potisnuti u zapecak!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Goranac, od momenta kada CG dobila nezavisnost, sve je krenulo iz nova! DPS je bukvalno dobio mandat da vlada bar jos nekih deset godina, a Srbi su krenuli od nule! Ovo sto se juce dogodilo je profilisanje srpske opcije i ono ce trajati najmanje jos nekih pet ili sest godina da bi se stekla mogucnost da Srbin u CG pobedi. Zato smatram ovo odlicnim rezultatom za Andriju Mandicu i srpsku opciju.
A Crna Gora, ovakva kakva je danas nema nikakve veze sa ondasnjom Crnom Gorom i zato jeste nakaradna drzava. Pravu Crnu Goru su stvarali Srbi, a ovu stvorili Siptari i Milogorci, dok su Srbi potisnuti u zapecak!

Ni da su te ucili Popovic,Mandic i ostala kompanija kako da pricas... Smile

Pravis neku veoma glupu podjelu tj. konstataciju.
Srbin da pobjedi u CG,aj molim te kako ti ovo zvuci? Smile meni idiotski,svi ti ljudi su stanovnici Crne Gore.

Pa kad su je stvarali Srbi,zasto joj nijesu dali ime Srbija Smile
Zasto su se jos tada zalagali za nezavisnu Crnu Goru?

Ti ljudi Milogorci,Siptari,i ostali su stanovnici Crne Gore,momentalno su po teritorijalnoj pripadnosti Crnogorci,kao i Srbi koji zive u CG.

Srbi nijesu potisnuti u zapecak,to je samo jedna velika medijska propaganda....
Mnogo je Srba promjenilo misljenje,posle nezavisnosti glasalo za DPS,mozda zato sto je potpuno rasulo? Ne,ne..vidjeli su da mnogo bolje sve funkcionise,nego u zajednici.

Necu da me pogresno svatis,kao da ja imam nesto protiv Srba i Srbije,daleko od toga,ja sam porijeklom iz Srbije i volim Srbiju.
Za nezavsnu Crnu Goru sam bio zbog mira u kuci,zbog toga sto je bolje i SRbiji i Crnoj Gori da vode svoju brigu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Goranac, to sto si izneo je totalna neistina!
Ustav koji je donet je klasican primer diskriminatorskog akta u kome je ukinut srpski jezik, SPC je poistovecena sa Mirasovom sektom, a Srbi su izbrisani kao narod. Sasvim dovoljno da se Srbi bore za svoje prava. Zato ja izrazavam zadovoljstvo Mandicevim rezultatom, jer od pre dve godine je krenuo sa 14 odsto, a sada je dosao na 21 odsto. Prema tome, uspeh je vise nego ocigledan.
Pitanje koje si postavio oko naziva drzave je klasican idiotizam, kada se dobro zna da su se u Srednjem veku drzave nazivale po teritorijalnim odrednicama. Srpske drzave kao sto su Zeta (pre toga Duklja), Travunija, Zahumlje i Raska po tome su dobijale nazive, ali su naravno od Srba stvarane.
Nemam ja nista protiv sto Siptari sebe danas smatraju crnogorcima, ali onda neka se kaze da su po teritorijalnom principu to sto kazu da jesu, a ne po nacionalnom. Crnogorska nacija istorijski gledano ne postoji i nikada nije postojala. Danas, ako i Siptari kazu da su Crnogorci,  e pa onda moramo da se razgranicimo, jer moji preci su bili Srbi iz Crne Gore!!!
Bas to odvajanje je dovelo do nemira u kuci, ali nema veze. Mi profilisemo dole nasu opciju i boricemo se za nju. Trenutno smo na pocetku, a ovo je maraton i dugo ce trajati borba za nasa prava!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 365
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Ima i dobra vest.Srbi su sacuvali Herceg Novi.U Andrijevici je sinoc eksplodiralo auto nekog lika iz DPS.Bitno je da je Mandic 2.PZP postoji samo da Srpskim strankama uzima glasove.Smrt Duklji i Dukljanima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 15:51:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.