Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:18:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori u Crnoj Gori!  (Pročitano 50898 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
INTERVJU Srđan Milić, predsednički kandidat Crne Gore
Umorni od mržnje
Crna Gora ne treba mnogo da razmišlja oko priznavanja Kosmeta: treba to da uradi jedan dan posle Srbije, to znači posle nikad. Moja deca i moja unučad će govoriti srpski jezik i nijedan ustav ne može poništiti ono što su tradicija i tradicionalne vrednosti. Za Crnu Goru je Srbija partner bez premca

Crna Gora ne treba mnogo da razmišlja oko priznavanja Kosmeta: treba to da uradi jedan dan posle Srbije, to znači posle nikad. Moja deca i moja unučad će govoriti srpski jezik i nijedan ustav ne može poništiti ono što su tradicija i tradicionalne vrednosti. Za Crnu Goru je Srbija partner bez premca
- Smatram da je u Crnoj Gori ostala samo još jedna velika podela, podela na elitu i na narod. Radim sa živim ljudima čije smo probleme bacali u zapećak, a bavili se problemima čiji je povod bio samo stvaranje pogrešne slike o tome šta se zaista zbiva u Crnoj Gori. Kampanja za predsedničke izbore nije usmerena protiv bilo kog predsedničkog kandidata, već protiv problema sa kojima se susreće crnogorsko društvo. To je pre svega siromaštvo, pa tek onda organizovani kriminal i korupcija. Crna Gora je podeljena zemlja, čiji je narod umoran od mržnje i koji traži mir, stabilnost i napredak.To je osnovni motiv mog kandidovanja za predsednika Crne Gore. Borim se da Crna Gora bude država socijalne pravde koja će s njenim građanima omogućiti jednake šanse za uspeh. Kandidat sam koji je prvi prikupio potreban broj glasova podrške i na takav način jasno pokazao koje ideje zastupam, superiorne u odnosu na svoje kolege. Moje protivkandidate namerno nazivam kolegama jer oni nisu predmet mog interesovanja, kaže za Glas Srđan Milić, kandidat za predsednika Crne Gore.

Kakav je vaš stav povodom nedavne okupacije Kosova i Metohije?
Smatram da su neozbiljni oni političari koji koriste svaki svoj odlazak van granica Crne Gore da bi svojim kazivanjima isticali ono što ne valja u svojoj državi. Ja nemam potrebu da iz Beograda šaljem bilo kakve poruke Crnoj Gori, jer sve što imam da kažem, kažem ili iza skupštinske govornice, ili kao poslednji put na velikom narodnom mitingu organizovanom povodom proglašenja nezavisnog Kosova u Podgorici, 21. februara 2008. Tada sam istakao da Crna Gora ne treba mnogo da razmišlja oko priznavanja Kosmeta od strane Crne Gore, već da to urade jedan dan posle Srbije, to znači posle nikad. Ja sam sedamnaestog februara bio u Kosovskoj Mitrovici sa kompletnim rukovodstvom i klubom poslanika. Sedmog marta sam ponovo otišao na Kosmet sa šest gradonačelnika i predsednika opština iz Crne Gore kako bi dogovorili konkretne projekte saradnje sa Zajednicom srpskih opština i naselja na Kosovu i Metohiji. Tom prilikom posetili smo selo Osojane u Pećkom okrugu, gde smo uplatili pet hiljada evra za obnovu školske zgrade .

Kako glasi vaša poruka kada je u pitanju naše dalje postupanje?
Ne mogu protesti i mitinzi sami od sebe sačuvati Kosovo u Srbiji, već se treba brinuti o onima koji su ostali da žive na Kosmetu, a koji su srpske nacionalnosti i koji su poslednja brana da Kosmet ostane u sastavu Srbije. Borim se da moj narod ima svoju viziju koja će u centar staviti svakog našeg sunarodnika, njegove brige i probleme, a ne kao do sada frustraciju.

REFERENDUM O EU I NATO

Šta kao predsednički kandidat mislite o evropskim integracijama?
- Proces evropskih integracija ne radimo da bi se dokazivali drugima, zbog Evrope, već zbog sebe i svojih građana. U Crnoj Gori je formiran Savet za evropske integracije kao strateško savetodavno telo na čijem čelu bi trebalo da bude čelni čovek opozicije. Nažalost, naše društvo je i dalje opterećeno predrasudama i nepoverenjem. Uvek spremni da od kompromisa napravimo izdaju, a od želje za dijalogom-prevaru. U Crnoj Gori će se i po jednom i po drugom pitanju - ulazak u EU i NATO - organizovati referendum gde bi se građani slobodnom voljom izjasnili. Danas je podrška ulasku u NATO u Crnoj Gori manja od trideset odsto. U isto vreme za evropske integracije štogod da se podrazumeva pod tim terminom podrška ne pada ispod sedamdeset odsto. I za jedno i za drugo istina je da nisu obezbeđene adekvatne komunikacione strategije, te je svako odlučivanje po istom u ovom trenutku invalidno.

Đaci prvaci će od septembra učiti iz udžbenika napisanih na crnogorskom jeziku..
SNP Crne Gore se u delu rasprave oko Ustava Crne Gore opredelio jasno zalažući se za srpski jezik kao službeni jezik i to je bio jedan od razloga što nismo glasali za novi ustav Crne Gore. Dokle god u Crnoj Gori jedna glava bude pričala srpskim jezikom on će postojati. Moja deca i moja unučad će govoriti srpski jezik i nijedan ustav ne može poništiti ono što su tradicija i tradicionalne vrednosti u Crnoj Gori. Sve te informacije oko standardizacije tzv. crnogorskog jezika mene ne interesuju jer se radi još o jednom instrumentu podela u Crnoj Gori. Srpski jezik je stariji i od države i od svake partije u Crnoj Gori i snažniji i pametniji su na njega nasrtali vekovima ali, narod ga je sačuvao.

Osim nasrtaja na jezik, u Crnoj Gori se nasrće i na Srpsku pravoslavnu crkvu. Šta mislite o tome?
Jasno je da gospodin Ranko Krivokapić ima samo jednu političku filozofiju, a to je stvaranje ekstremnih situacija, ne prezajući ni od toga da udari na temelje duhovnosti u Crnoj Gori. Jasno je ko ima najznačajniju podršku među građanima. To je Srpska pravoslavna crkva, odnosno Mitropolija crnogorsko-primorska. Iako izgleda da se radi o nasrtaju na imovinu crkve, radi se o sitnokalkulantskim pokušajima jedne istrošene političke ličnosti u cilju nastavka podela u Crnoj Gori. Kako u prošlim slučajevima , tako i danas i ja i SNP Crne Gore spremni smo da se stavimo u zaštitu imovinskih prava svih onih koji su tu bili vekovima. S druge strane sloboda veroispovesti je jedno od osnovnih ustavnih načela i zagarantovana je svima, ali se ne smije dirati u imovinu! Danas je to potpuno nepobitna činjenica: država mora biti odvojena od crkve i crkva od države, ali nemaju šta da traže u tumačenju kanonskog prava.

Kako će se toj višegodišnjoj agresiji stati na put? Ima li joj kraja?
Sve dok je vernika biće i crkve, tako da će svi pokušaji državnog uplitanja u crkvena pitanja biti samo jedna mrlja u istoriji Crne Gore.

Kako vidite buduće odnose Crne Gore i Srbije?
SNP je bila na čelu bloka za zajedničku državu koja se borila za očuvanje zajedničke države. Jasno je da ona treba da postoji na drugačijim osnovama, ustanovljena perspektivno na nivou čitavog područja jugoistočne Evrope. Ne samo u delu ekonomske, već i u delu kulturnih i bratskih odnosa. Za Crnu Goru je Srbija partner bez premca. Očekujemo da će se intenzivirati saradnja između državnih institucija, a s druge strane mi smo u Skupštini pokrenuli inicijativu i predložili međudržavni sporazum o dvojnom državljanstvu između Srbije i Crne Gore.

Kako biste ukratko odgovorili za šta se vi kao predsednički kandidat borite?
Borim se da moj narod ima svoju viziju koja će u centar staviti svakog našeg sunarodnika, njegove brige i probleme, a ne kao do sada frustraciju što drugi narodi svoje vizije ostvaruju korak po korak.
Autor:
Petar Pašić
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U CG ce na zalost "pobediti" F Vujanovic. Kazem "pobediti" jer prave trke i nema. DPS koristeci medijsku, finansijsku i policijksu kontrolu nad birackim telom pod anestezijom moze da bira rezultat. Izbori bez cenzusa, bez sansi, bez publiciteta, beznadezni i jalovi(bajkovite medijske fraze) samo ce potvrditi da u CG nema neizvesnosti ni u cemu. Kod izbora vlasti-narocito. CGci majstorski podeljeni na CGce-Srbe i CG-neSrbe cine uzitak neprijateljima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Znaci da ce se nastaviti oduzimane zemlje SPC i ne samo zemlje nego i crkava i manastira a kako citma i sam ruski patrijarh je poslao jedno krajnje neprijatno pismo ''Mili i druzini '' a  paznju su mu skrenuli Rusi koji zive  i rade u CG
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo mi moramo da prestanemo da se stidimo bastine,pa da odlucno i jednoglasno kaezmo sta hocemo(tj da je jedini nacin drzava Srbija u punom teritorijalom i ljudskom kapacitetu) , da prestanemo da se dodvoramo svakom "viskom predstavniku" koji dodje na Balkan, ignorisemo nas kukolj i pocenemo da resavamo probleme unasu korist. Tada SPC nece imati problema ma svojoj i u svojoj zemlji/drzavi.
Inace ovo sa oduzimanjem zemlje SPC je toliko smesno da ni ludaci se toga ne bi dosetili - da ni pravno ni fizcko lice ne bude titular imovine no objekat, tj crkva ili manastir bude upisana kao vlasnik zemlje i sebe same. Cuda su moguca, kad su celjad besna i dodvorichki nasadjena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat: Теодора link=topic=310773.    msg4952806#msg4952806 date=1204194274
Служите за подсмех целом комшилуку са вашим Милом и његовом широм фамилијом.    

Bogami se meni cini da u zadnjih 20 godina (NA VELIKU ZALOST) vise za podsmijeh i nama i cijelom komsiluku sluzite vi sa vasim Kosovom (JOS JEDNOM - NA VELIKU ZALOST) i svima koji su glavom bez obzira pobjegli od vas.     A i sa vasim Veljom, Kostunicom i ostalom ekipom.     Jer ako tebi iz Srbije za podsmijeh sluzi jedna zemlja koja je jos prosle godine potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju (o kome vi jos mastate - to skuzih gledajuci RTS i B92, tokom razgovora sa vasim politicarima i javnim poslenicima) a u kojoj je u zadnjih godinu dana prosjecna plata porasla za (NEZANEMARLJIVIH) 120 eura, onda mozda nesto nije u redu sa tobom.     Ali dobro, mozda nam se treba smijati a vi ste zemlja za primjer.    .    .     Ne zelim Srbiji zlo, ni bilo kome u regionu, ali je tvoja izjava u ovom trenutku apsurdna.    

Da se ne lazemo - DPS nisam nikada, niti cu ih glasati, ali se pomiri sa cinjenicom da vecina populacije voli da cuje to sto im oni sviraju vec 17 godina.     A za razliku od drugih primjera (isti ste glasali jednog, znatno goreg Milosevica 10 godina) ovi opet nesto crne i jade (doslovno tako - batrgaju se), pa ima i nekakvih rezultata.    .    .     Cinjenica je da je CG danas bliza Evropskoj uniji od vas (ali vi valjda sada imate onaj trip - 'sto ce nama EU kad imamo Rusiju?') i da je znatno sredjenija i cjelovitija od vas.     Zato ne znam zasto bi nam se bilo ko, a najvise vi, smijao.    .    .     Imamo takvu vlast, koja je dosta slaba, ali imamo opoziciju (cast izuzecima) koja je jedna tuga tuzna.    .    .    

Ne znam sto se to desava u Srbiji ali se u Boga nadam da ce srpska populacija u CG podrzati Milica koji je znatno umjereniji.     Jer, ako se zna da je Mandic buncao gluposti tipa 'cak i da Srbija prizna Kosovo, mi ga ne smijemo priznati' (Berane, ovog mjeseca), 'ako muz prebije zenu, ona ne smije ici u policiju' (Kolasin, ovog mjeseca), ali i najveci apsurd - da covjek ne priznaje 'drzavnu tvorevinu' Crnu Goru, a kandidovao se za njenog predsjednika (nonsens), onda ne vidim zasto Srbi ne bi glasali za svog drugog kandidata, koji se zalaze za evropske integracije, a istovremeno javno istice da zeli posebno dobre odnose sa Srbijom, koji se zalaze za srpski jezik, crkvu i sve ostalo cime jasno brani interese 30% Srba u Crnoj Gori, na pristojan, a ne onaj radikalan i vec zaostao nacin, sto cini Mandic.    .    .    

Kako god bilo i kako se god vama iz Srbije i odakle ste vec, cinilo - ipak trebate malo doci ovdje pa se naslusati gluposti koje pojedinci isticu (mada ih kod vas ima u znatno vecim kolicinama - valjda zato sto ste deset puta veci).    .    .     E onda bi, siguran sam, promijenili misljenje.    .    .    

Ali, do tada - citav nam se komsiluk smije zbog Mila, Medojevic je katastrofa, ali je Mandic spas za Srbe u Crnoj Gori.    .    .     E, pa zapitajte se zbog cega je vas ambasador (inace, Srbija je u CG otvorila ambasadu prije mjesec dana, cak i poslije Ekvatorijalne Gvineje - toliko o nekim stvarima, a vi ih ne mozete opravdati tezama tipa 'pa sto ce nama u toj zemlji ambasador', kad u toj zemlji 30% populacije cine Srbi) do sada imao sastanke sa sva tri kandidata, a zbog cega tog Mandica uopste nije zelio da primi.    .    .    

Ali - opet, komsiluk se smije nama.     Svi nam se smiju, a imaju razloga.     Jer, ako predjete mali, ali znacajan korak na putu ka EU, ako zelite gajiti dobrosusjedske odnose sa svima - pocev od Srbije, do Hrvatske i Albanije (e, kada je sa Srbijom, onda je OK, ali kada je sa ostalima - vasa retorika je na nivou 'Crnogorci se svima uvlace u dupe'), onda se treba grohotom smijati, zar ne? Pa, u civilizovanom svijetu, to bas i nije za podsmijeh.    .    .     Ali, bice da je bolje da kakvi pijani Crnogorci opet napadnu Dubrovnik, da klicu Milosevicu, Seselju i ostaloj ekipi, pa ce onda biti za ponos, a ne za smijanje.     E, ne ide vise to tako.    

Svidjalo se vama to ili ne, Crnoj Gori trenutno ne mozete da se smijete.    .    .     Uz sve probleme koje imate, dodacu i to da mi uspjesno kontrolisemo svaki pedalj svoje zemlje, da su sve konfesije ukljucene u drustveni zivot, da nemamo problema ni sa turizmom, ni sa snabdijevanjem - pocev od hrane do odjece, ali ni sa 'Siptarima i Balijama', sto vi - iskusni majstori - prognoziraste odmah posto se otcijepismo.     Gledajte malo svoje dvoriste i pustite vi smijeh na nas racun.    

Srdacan pozdrav svima
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 03:42:30 od novomjesto »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Cekaj cekaj jel ovo jedan od zivih ugrozenih predstavnika milogorac
Eto da upoznam jednog uzivo da vidim kako izgleda to stvorenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Cekaj cekaj jel ovo jedan od zivih ugrozenih predstavnika milogorac
Eto da upoznam jednog uzivo da vidim kako izgleda to stvorenje

Ako preko interneta mozes 'upoznati uzivo, da vidis kako izgleda', onda ti zavidim na mocima...

Ali - do tada - ipak nijesam milogorac Wink ... A vi opet vidite gdje ste vi, a gdje mi... Pa opet da vidimo kome se to vi smijete  Smile

... Za pocetak - kreni od izgubljenih teritorija, sve do standarda i predjenog puta ka clanstvu u EU (mada je, opet, bitnija Rusija, Bjelorusija i sl.?  Smile )
« Poslednja izmena: 21. Mar 2008, 02:57:50 od novomjesto »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Волим ову "храбру" браћу која умеју само да ликују над нашом тугом.
Свака част!  Smile

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Предсједнички кандидат Српске листе Андрија Мандић јуче је боравио у Косовској Митровици, поводом 17. марта, када је прије четири године албанска национална заједница извршила погром Срба на Косову и Метохији. Мандић је посјетио тај град на позив пријатеља ректора Приштинског универзитета са сједиштем у Косовској Митровици професора Здравка Витошевића и доктора Марка Јакшића и Милана Ивановића.
- И раније сам позиван од пријатеља из Косовске Митровице, који су жељели да обиљеже 17. март 2004. године, када је над Србима на Косову и Метохији алабанска национална заједница извршила погром. Пошто сам заједно са сународницима 17. марта 2005. године био тим поводом у Косовској Митровици, они су жељели да и ове године будемо сви заједно - казао је Мандић.
Истакао је да се рано јуче десила ужасна ствар и да је КФОР, односно УНМИК и међународне снаге које би требале да поштују Резолуцију 1244 злоупотријебили овлашћења и кренули у масовно хапшење српских судија и покушавајући да их депортују.
- То наравно нијесу дозволили грађани Косовске Митровице па је дошло до великих сукоба у којима је велики број људи повријеђен. Обишао сам повријеђење у митровачкој болници и окупљеним људима на тргу у том граду исказао потпуну солидарност црногорских Срба са њима, као и других грађана Црне Горе који поштују међународно право и слиједећи традицију својих предака да Косово једино виде у саставу Србије - истакао је Мандић.
Мандић је оцијенио да се пријатно осјећао када су стотине грађана Косовске Митровице исказујући своју захвалност због солидарности, преко њега упућивали поздраве традиционалној Црној Гори, коју представља у том граду и на другим мјестима.
- Заједно са министром за КиМ Слободаном Самарџићем радили смо на ослобађању једног броја судија које су покушали да киднапују из Косовске Митровице и имао ту привилегију да им пренесем након ослобађања први поздраве и добре жеље грађана Црне Горе који су са њима - нагласио је Мандић.
Предсједнички кандидат СЛ био је на парастосу у цркви Светог Димитрија, заједно са студентима Приштинског универзитета са сједиштем у Косовској Митровици, исказујући на тај начин солидарност са њима.
Ректор Здравко Витошевић саопштио је Мандићу одлуку њиховог универзитета, да су спремни да студентима из вишечланих породица из Црне Горе, које припадају српском народу обезбиједе бесплатно школовање, бесплатан смјештај у дому и исхрану те да на тај начин желе да помогну образовање традиционалне породице у Црној Гори.
М.М.К.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:18:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.