Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 00:35:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednica DSS-a : Sanda Rašković Ivić  (Pročitano 108488 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Vidi, mora žena nekako da se brani.
Mislim nemoj me pogrešno razumeti, meni je ona veoma smešna pojava, onako gurava, vodaju je tamo-amo.
Oko nje oni dveristi. Oni ono kao nešto namrgođeni. Kao neki desničari.
Ona kao sad izigrava Marin Lepen.
Mada mene više podseća na moju babu, al ajde.

Malo mi je i žao te Sande.
Imam dojam kao da je upala u neku priču u kojoj se ne snalazi baš najbolje. Realno ona je bliža žutima po stavovima nego desničarima. Ne sporim ja neki njen patriotizam, ali ta kombinacija Dveri + Dss...ono mislim...

I onda onaj Đole Vukadinović je podržava. Mislim zna se kada i za koliko $ on nekoga podržava.
Sve u svemu opozicija koja poukašava da se projektuje mene asocira na leteći cirkus Montija Pajtona.

Nego kako da te razumem? Smešna ti je... Šta to znači? Ona treba da stvara patriotski blok, a daje ovakve izjave! Čak je i izjavila da je Srebrenica bio genocid!!! To nije smešno, a ona ako je smešna treba da snosi političke posledice za to, odnosno ljudi treba da znaju da ona nikakav patriota nije, kao i ceo sadašnji DSS, pod uticajem su zapada.
I nemoj molim te da je žališ, osim ako ti nije u srodstvu. Bruka bi bilo da ona predstavlja bilo kakav sinonim za patriotizam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0

Nego kako da te razumem? Smešna ti je... Šta to znači? Ona treba da stvara patriotski blok, a daje ovakve izjave! Čak je i izjavila da je Srebrenica bio genocid!!! To nije smešno, a ona ako je smešna treba da snosi političke posledice za to, odnosno ljudi treba da znaju da ona nikakav patriota nije, kao i ceo sadašnji DSS, pod uticajem su zapada.
I nemoj molim te da je žališ, osim ako ti nije u srodstvu. Bruka bi bilo da ona predstavlja bilo kakav sinonim za patriotizam.

Žao mi je i imam pravo da je žalim kao čovek babu, jel.
Elem šta je po tebi bila Srebrenica ako nije bila genocid?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Motorola 
 Osim ispraznih kvalifikacija koje već viđah po radikalskim lokacijama,ili koje ovde ostavljaju ljubitelji gej-parade koji mrze DSS i/ili Dveri,teško da si išta činjenično i rekao.Članak koji ti smatraš inkriminišućim,ja smatram prilično normalnim (konzervativnim).
  Uzgred,jesi li iz tih krajeva,jesi li tamo služio JNA,ili bio na ratištu ? Možda si gledao rezultate poslednjeg popisa unutar SFRJ koji se tiču ´rvatske ? Ako nisi,voleo bih da svoje stavove potkrepiš dokazima.Naročito stavove oko Vukadinovića. "...Mislim zna se kada i za koliko $ on nekoga podržava..." za mene nije bilo kakav dokaz.
  "Znalo se" po beogradskoj čaršiji početkom devedesetih i da Šešelja neka od "službi" drži u šaci navodnim zatvorskim snimcima na kojima ga zatvorenici guze,pa ja to "zna se" nikada nisam prihvatio kao validan dokaz,sve dok se snimci ne pojave.

Čak je i izjavila da je Srebrenica bio genocid!!! To nije smešno, a ona ako je smešna treba da snosi političke posledice za to, odnosno ljudi treba da znaju da ona nikakav patriota nije, kao i ceo sadašnji DSS, pod uticajem su zapada.

Citat sa pomenute šibenske lokacije :

" Nije li neumjesno bilo koje žrtve staviti iznad stradavanja Bošnjaka u Bosni, gdje je u Srebrenici u samo nekoliko dana ubijeno oko osam tisuća ljudi?

Dobro, nisam sad govorila o BiH, koja je treće poglavlje. To što se dogodilo u Srebrenici je veliki i strašan zločin zbog čega se mi trebamo stidjeti. Mi smo u ostalom i kao parlament izglasali dekleraciju o srebreničkim žrtvama. Nama s druge strane ni jedan parlament nije uzvratio ni sličnom mjerom, a zna se da su i Srbi itekako stradavali. Ja naravno, bez želje da manipuliram srebreničkim žrtvama, moram kazati da je dobro poznato da je tih žrtava bilo manje. Ali, to je sad svejedno: je li ih bilo tri i pol, četiri ili osam tisuća. Ljudi su pobijeni i to je strašno. Međutim u Srebrenici ste imali, isto kao i u Krajini, međunarodne snage koje nisu učinile ništa."

Gde ti vidiš reč " genocid " ?
« Poslednja izmena: 04. Jan 2015, 22:57:52 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Osim ispraznih kvalifikacija koje već viđah po radikalskim lokacijama,ili koje ovde ostavljaju ljubitelji gej-parade koji mrze DSS i/ili Dveri,teško da si išta činjenično i rekao.Članak koji ti smatraš inkriminišućim,ja smatram prilično normalnim (konzervativnim).
  Uzgred,jesi li iz tih krajeva,jesi li tamo služio JNA,ili bio na ratištu ? Možda si gledao rezultate poslednjeg popisa unutar SFRJ koji se tiču ´rvatske ? Ako nisi,voleo bih da svoje stavove potkrepiš dokazima.Naročito stavove oko Vukadinovića. "...Mislim zna se kada i za koliko $ on nekoga podržava..." za mene nije bilo kakav dokaz.
  "Znalo se" po beogradskoj čaršiji početkom devedesetih i da Šešelja neka od "službi" drži u šaci navodnim zatvorskim snimcima na kojima ga zatvorenici guze,pa ja to "zna se" nikada nisam prihvatio kao validan dokaz,sve dok se snimci ne pojave.

Vidite časni sude, ja zaista i zbilja nemam tih dokaza, to je obična rekla-kazala među novinarima kojih po prilično znam.
Tako da ako sam svojom rekla-kazala pričom doveo nekoga u zabludu po pitanju Đoke, ja se izvinjavam.

Što se tiče Šešelja i tog rekla-kazala inkriminišućeg snimka zaista ne bih želeo da ga pogledam, ali ako si u mogućnosti da ga nabaviš možemo da se dogovorimo oko plasmana za određenu kintu.

« Poslednja izmena: 04. Jan 2015, 23:19:26 od Tekila Gerila »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95

Žao mi je i imam pravo da je žalim kao čovek babu, jel.
Elem šta je po tebi bila Srebrenica ako nije bila genocid?

Ako ćeš da je žališ idi kod nje lično i pruži joj podršku. Politički žaliti je nema smisla, to je neozbiljno, jer bi po priči ona trebala da bude neki od lidera srpskog nacionalizma, a takav lider je meni u najmanju ruku zabrinjavajući.
Ako pričaš o Srebrenici, bolje se malo informiši. Srebrenica nikako nije bila genocid! To bi značilo da smo pripremljeno, planski pobili sve što se moglo naći u Srebrenici. Prvo, Srebrenica je trebala da bude demilitarizovana zona i bili su dužni da predaju oružje, a predato je samo 2% onog najgoreg naoružanja gde su bile stare lovačne puške i pokvareni mitraljezi... Pored toga, muslimani nisu verovali da ih niko neće dirati zbog svih zločina koje su počinili nad Srbima u svim selima oko Srebrenice. Sve žene i deca koje su ostale u Srebrenici nisu pipnuti i preveženi su u krajeve koje su kontrolisali muslimani. Svi ostali koji su se bojali osvete vojnika Republike Srpske (jer je Naser Orić sa svojim vojnicima već napustio Srebrenicu) su pokušali u brdima oko Srebrenice da se probiju ka Tuzli (u kolonama je bio mix vojnika i civila) su poginuli pod naletom naše vojske koji su ih pri tom ‚‚povlačenju‚‚ usmrtili (jer oni sami nisu bili prijateljski nastrojeni, na svoju ruku su bežali oko Srebrenice i uzvraćali vatrom). Tom prilikom pobijeno je oko 5000 muslimana.
Prema tome, mi smo izvršili klasičnu vojnu operaciju u ovom slučaju, i ovo nikako nije mogao biti planiran genocid.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95

Čak je i izjavila da je Srebrenica bio genocid!!! To nije smešno, a ona ako je smešna treba da snosi političke posledice za to, odnosno ljudi treba da znaju da ona nikakav patriota nije, kao i ceo sadašnji DSS, pod uticajem su zapada.

Citat sa pomenute šibenske lokacije :

" Nije li neumjesno bilo koje žrtve staviti iznad stradavanja Bošnjaka u Bosni, gdje je u Srebrenici u samo nekoliko dana ubijeno oko osam tisuća ljudi?

Dobro, nisam sad govorila o BiH, koja je treće poglavlje. To što se dogodilo u Srebrenici je veliki i strašan zločin zbog čega se mi trebamo stidjeti. Mi smo u ostalom i kao parlament izglasali dekleraciju o srebreničkim žrtvama. Nama s druge strane ni jedan parlament nije uzvratio ni sličnom mjerom, a zna se da su i Srbi itekako stradavali. Ja naravno, bez želje da manipuliram srebreničkim žrtvama, moram kazati da je dobro poznato da je tih žrtava bilo manje. Ali, to je sad svejedno: je li ih bilo tri i pol, četiri ili osam tisuća. Ljudi su pobijeni i to je strašno. Međutim u Srebrenici ste imali, isto kao i u Krajini, međunarodne snage koje nisu učinile ništa."

Gde ti vidiš reč " genocid " ?

http://youtu.be/VpSgBGGWmBE?t=24m18s

24 min i 18 sec
Jel sad vidiš genocid?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Motorola 
  Pošto smo se složili da je sve rekla-kazala (,a nadam se da se i oko klimavosti novinarske časti ,poštenja i pravdoljubivosti takođe slažemo) , da ne tupimo više sa takvim stvarima.Uvek i jedino dokaze,molim.
  Što se navodnih snimaka na kojima je Šešelj tiče,čak i da nisu samo proizvod ogavnog laparanja beogradske čaršije,te da mi (u nekom paralelnom univerzumu) dopadnu ruku,išli bi (istoga trena i besplatno) Šešelju u ruke.Tačno je da ga smatram jednom od najcrnjih tačaka posleratne političke scene Srbije,ali to ne znači da bih posegao za njima izgovarajući se političkom borbom.

24 min i 18 sec
Jel sad vidiš genocid?

Hajde malo datiranja.Presuda Međunarodnog suda pravde je doneta krajem februara 2007.Takva je kakva je (bez obzira šta mi o njoj mislili).Skupština Srbije je 30.marta 2010. (većinom od 127 : 21) " ...usvojila Deklaraciju kojom osuđuje zločin nad bošnjačkim stanovništvom Srebrenice u julu 1995. godine, na način utvrđen presudom Međunarodnog suda pravde... (RTS) ". Radikali,SNS,LDP nisu glasali ,izigravali su fatamorganu.Taj 21 glas protivljenja došao je od DSS-a i Ilićeve NS. SPS je,iz cuga,glasao za rezoluciju.
  Kidišeš na ženu koja je ovo izgovorila 28.februara 2014. (ako je datiranje YT-snimka tačno),a skrivaš sve ono što izgovara od tog trena nadalje ? Ona je tada bila poslanik ,dakle za nju je skupštinska rezolucija na neki način obavezujuća,jer ona tu nije kao S.Rašković Ivić,već kao poslanik Narodne skupštine Republike Srbije,ispred DSS-a koji se predstavlja kao legalistička stranka.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2015, 23:55:46 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0

24 min i 18 sec
Jel sad vidiš genocid?

U jeee pa to nacionalisti priznali "genocidni zločin" ?!!

Srpska Marin lepen rekla: "Genocidni zločin"!!

Pa to je strašno ja sad ne znam kako će srpski patriotski blok posle ovoga moći mirno spavati kad zna da je Srebrenica bila genocidni zločin?

« Poslednja izmena: 04. Jan 2015, 23:59:17 od Tekila Gerila »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Motorola 
 Prethodna moja poruka,odgovoreno i tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Prethodna moja poruka,odgovoreno i tebi.

Prethodna poruka je slab pokušaj opravdavanja srpske Marin lepen za što bi patrijoti rekli "izdaju".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 00:35:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.