Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: предрасуде & стереотипи  (Pročitano 7145 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
o boze... a i nasla sam s kim da polemisem  Smile
bice od tebe divan japi jednog dana, hoce to iz takvih stavova, nazovi to predrasudom ili prognozom, kako god  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
crnci nisu procentualno ni pametniji ni gluplji od nas kao sto nemaju ni vecu kitu kad se uzme prosek Smile
te nacisticke tvrdnje bi mogao da dokazes samo kad bi testirao sve ljude na planeti a do tada  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ovde opet iznosish jedan sterotip zasnovan na medijskoj propagnadi - young urban professional . Smile ne mora da znachi da je osoba egoista ako ima odredjene ambicije u zivotu . Smile

orfaneline ,jebi ga kume ali :

Although most experts still adhere to the findings in IQ and Wealth of Nations which show differences between ethnic groups of the same race. There is an IQ of 70 for the native African population in Africa. The African American IQ is usually 85 in U.S., Jamaica (IQ, 72).[5] The IQ's have been fairly consistent for decades and corresponds with the wealth and well-being of these groups which many historians have noted

Smile

izvor : http://en.wikipedia.org/wiki/Race_and_intelligence
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
pera kojot super genije ima inteligenciju 220
izvor:ja  Smile
to ne mora da znaci da je to istina ovo je samo nacisticka propaganda i nema veze sa istinom, to je isto kao sto kazu da su kosooki pametniji od nas  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
pera kojot super genije ima inteligenciju 220
izvor:ja  Smile
to ne mora da znaci da je to istina ovo je samo nacisticka propaganda i nema veze sa istinom, to je isto kao sto kazu da su kosooki pametniji od nas  Smile
pa teshko da cesh nacistichku propagandu na wikipediji  Smile ... inache japanci imaju neshto veci prosek od nas (110:104) ,mada kao shto rekoh nash prosek ukljuchuje rome,shiptare i.t.d.

ashkenazi jevreji imaju najbolji prosek 112-115 ,ali to placaju visokom stopom gadnih genetskih oboljenja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ja ne verujem u to  Smile
kad budes sproveo istrazivanje u kome ce ucestvovati svaki covek na planeti onda ces moci tako nesto da tvrdis ovako nema sanse Smile
a wikipedia moze da bude svacija propaganda mogu ja sad da odem na tu stranicu i da napisem ja sam kralj i onda je to moja propaganda.....
ne volim takvu vrstu predrasuda zbog koje dolazi do ratova i kojom se podize adrenalin odredjenih ciljnih grupa... po meni svaki covek koji drzi do sebe ne bi trebao tako nesto da prica  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Da, wikipedia je inace pouzdan izvor  Smile

Realno, sve je to politika; sta bi se desilo kada bi se doslo do zakljucka da su crnci inteligentniji ( a zaista me boli briga; te 'cinjenice' mogu tangirati samo kompleksase ) i kad bi to objavili ?

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Da, wikipedia je inace pouzdan izvor  Smile

nije ,ali ipak ...  Smile navode se i nauchni izvori ,a bogami ima to i po drugim mestima .  i onaj nobelovac je proshle godine potvrdio tu chinjenicu o crncima.

inache , vishe ne mogu da se menjaju tako lako stranice na wikipediji , pogotovo te gde se iznose nauchne chinjenice .

p.s. vas dvoje ste primer kako je stereotip teshko razbiti i podacima - vama su godinama ispirali mozak sa prichama o "rasnoj jednakosti" i sad vam je teshko da se suochite sa istinom .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@bf_109_g_6 ajde da podjemo od toga da je to mozda istina opet ima crnaca koji su pametniji od tebe ili mene  Smile
ne znam cemu potenciranje neceg tako glupog to moze samo dovesti do rata ili nekoh nemira Smile
i da ja ne mogu da prihvatim da je neki prosecan jevrejin pametniji od mene ili nekog prosecnog srbina Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ez aj sed; uopste me ne tangiraju te kvazi cinjenice, cinjenice, aksiome, sta god da su. 
Sad, to sto si ti toliko iskompleksiran time da svima pokazes da je tvoja bela rasa superiorna mi sasvim dovoljno govori o tvojoj inteligenciji.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.