Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 342656 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
Zato sto si ti narkoman. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Mi se svi kompletno ne razumemo u ovo..stanje stvari.
Mi smo narod veselja,zurke i dobrog zezanja Smile
Pazi,mi jednu fudbalsku utakmicu ,recimo...ne mozemo da namestimo da to izgleda kao "slucajno"(kao sto inace ceo vaskoliki svet radi,jer svi namestaju) nego je to kod nas,toliko providno da nase prvenstvene utakmice nijedna svetska kladionica nema u ponudi.
Slusam juce onu moroncinu na RTS-u :"Izvolite gosn.Djelicu...Imate rec Gosn.Djelicu..Hvala Vam Gosn.Djelicu"..
dok sve ostale ne zeli ni da oslovi Smile

Pa... Smile Smile
ja ne znam zasto se buni taj Tijanic zasto mu ne placamo pretplatu?
Nije mi jasno Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
DS održao miting u Nišu

Nis ima 250-270 hiljada stanovnika......a ljude na mitingu mozete i rucno da prebrojite  Smile

Jeste da je vreme mitinga proslo i da su oni jedno veliko rasipanje para i energije nizasta, ali ovaj broj je komican uzevsi u obzir da je Tadic govorio!

Izvor: Juzne vesti
« Poslednja izmena: 28. Apr 2012, 01:57:14 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia krntija

Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
синоћ радим проширени састав за изборе (она шабанија што седи на бирачким местима испред странака Smile за 2К динара)
да не верујеш...муфтија зукорлић на сваком од 31 бирачког места има по два човека Smile Smile а у мојој општини је бројно стање бошњака 0 (словима: нула Smile )
све љуте србенде чувају гласове препоштеног муфтије Smile

е да...интересантна рачуница Smile у мојој општини ће на 31 бирачком месту бити укупно 1302 човека...у динарима то је 2.635.000 динара   а то је само факинг општина са 20.000 становника Smile   замислите колики ће бити цех за целу србију Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2012, 07:56:47 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0

Ma kakvi, opšte je poznato da se svaki Srbin razume u politiku, svaki ima ekspertsko mišljenje, sve sami vrsni politički analitičari. I svi drugi su budale i glupaci, nemaju pojma. Sve je to jedno navijanje, ljudi navijaju za stranke kao što se navija za fudbalske klubove. A da ih pitaš malo o ploitičkom programu stranke, nemaju blage veze.
90% glasa iz nekog neracionalnog ubeđenja i interesa, možda je 10% onih koji malo razmišljaju i znaju bar je li im stranka leve, ili desne orijentacije, ako ništa drugo.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung 
Slozio bih se sa tim...i uvek mi je ta iskljucivost smetala a ne stranka za koju ce neko da glasa...za te "vrsne analiticare" uvek je bilo ako nisi za njih onda si protiv njih i ti si izdajica, otpadnik, omalovazavan itd a sta mene boli paja za koga ce ko da glasa, ja cu za svoje, ti glasaj za svoje i to je to, postuj drugu stranu...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Избори у следећу недељу кад и моја слава.  Smile
Isti slučaj.  Smile

Citat
A da ih pitaš malo o ploitičkom programu stranke, nemaju blage veze.
Све странке предлажу исто! Чак су и Двери одустале од ''исмејавање демокрације'', промовисања Светосавског национализма, а у СРС више нико не помиње ''Велику Србију''!!!
Citat
90% glasa iz nekog neracionalnog ubeđenja i interesa, možda je 10% onih koji malo razmišljaju i znaju bar je li im stranka leve, ili desne orijentacije, ako ništa drugo.
А за кога ти гласаш?
Citat
да не верујеш...муфтија зукорлић на сваком од 31 бирачког места има по два човека Smile Smile а у мојој општини је бројно стање бошњака 0 (словима: нула Smile )
све љуте србенде чувају гласове препоштеног муфтије
Ако га изаберу. часни Муфтија ће бити Председник свих грађанки и грађана, и Срба све четири вере (четврта су твоји атеисти)!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 

Ma kakvi, opšte je poznato da se svaki Srbin razume u politiku, svaki ima ekspertsko mišljenje, sve sami vrsni politički analitičari. I svi drugi su budale i glupaci, nemaju pojma. Sve je to jedno navijanje, ljudi navijaju za stranke kao što se navija za fudbalske klubove. A da ih pitaš malo o ploitičkom programu stranke, nemaju blage veze.

Ajde da se kladimo da većina članova partija i to na visokim funkcijama ne znaju svoj program, jer jedini program su pare, pare, pare.........pare, pare.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
A da ih pitaš malo o ploitičkom programu stranke, nemaju blage veze.
90% glasa iz nekog neracionalnog ubeđenja i interesa
Ja prvi ne znam program niti jedne politcke partije. Realno, cim neko pristaje da udje u politcke vode, ne menjajuci sustinu, to danas znaci samo jedno. Politika danas ne moze da promeni nista!

Problemi medju ljudima nisu politicki, vec tehnicki.

Ima onaj jedan clanak o dvoje glumaca mladje generacije, koji su vecini politckih partija ponudili svoje clanstvo, ovi im rekli "moze, dajte doprinos u vasoj sferi delovanja". Oni urade sledece: Uzmu Gebelsov govor, umesto "Hitler" ubace alfa muzjaka partije ciji su clanovi, umesto "nacionalsocijalizam" ubace "demokratija" i sve stranke sa odusevljenjem prihvate. Cak je jedna stranka, cini mi se LDP postavio ovaj tekst na njihov sajt, pa su ga posle skunuli : ))) Pokusacu da nadjem ovaj clanak na netu! Mnogo se moze zakljuciti iz ovoga, zar ne?

Politika je prevazidjena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.