Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 342876 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
Ja nisam spominjao nato, ja sam pricao o sankcijama (koje su pogadjale vise narod nego elitu,politicare na vlasti i opoziciji)..

E sad ako na sankcije dodas i kasnije bombardovanje pa to je samo jos unistilo privredu, dakle evropa kao deo natoa je jos vise kriva za unistavanje privrede. Privredu ove zemlje i osiromasivanje su odradili tadasnji politicari i amerika sa evropskom unijom. Danasnji politicari (tu racunam i tebe) su samo nastavili unistavanje privrede i osiromasivanje naroda. Dakle narodu ce biti isto sa  svima njima ili bez njih. Jer mu u svakom slucaju niko ne zeli dobro, treba ih eliminisati .

Narod prvo treba da zna šta hoće i da svaka opcija ima svoju cenu.

Opcija glavom kroz zid i bacanje cveća na tenkove koji idu na Vukovar uz geslo "možda ne znamo da radimo, ali znamo da se bijemo" je dovela do uništavanja države, bombardovanja i sankcija.

Opcija "hoćemo promene" je dovela do promena ali i nastavka pljačke bez bombardovanja i sankcija jer režim jesmo promenili ali je sistem drpanja ostao isti.

Sledeći korak bi trebalo da bude hoćemo normalnu, sistemski uređenu državu. A to na žalost sa sadašnjom i bivšom političkom nomenklaturom nije moguće. Jer njih samo zanima kako će da napune svoje džepove i namire apetite svojih nezajažljivih partija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
Danilo, ko bi rekao, slažemo se , sem u onome da smo mi isključivi krivci za ratove u Jugoslaviji. kako vreme odmiče čini mi se da to nismo mogli skroz izbeći. Za mene je jedino problem što mi nemamo pravih političara i odgovorne političke, kulturne i naučne elite. Sve se svelo na jugodrp, samo što se sada zove srbodrp. Međutim gledajući našu istoriju poslednjih 200 godina, mnogo smo nacionalno neodgovorni. I drugi drpaju, ali vode računi i o naciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 
Mislim da je i jedan od problema sto nam se,unazad 20.godina,jedni te isti ljudi nalaze u politici.Svaka od danasnjih partija je barem u nekom trenutku bila na vlasti,a svi znaju da kenjaju kako bi oni ovo-ono.. Smile
Npr,Radikali su uveka za to da na Parlamentarnim izborima ostvare za njih povoljan rezultat a to je da imaju 20-50 poslanika,i njima nije u cilju da budu na vlasti.Ovako dobijaju plate,i to za danasnje uslove i vise nego odlicne,samo kenjaju,blate sve redom,ali nemaju nikakvu odgovornost sto njima i odgovara. Smile
Ne kazem,u Srbiji i pored toga sto je dosta mladih i pametnih ljudi napustilo zemlju,ima pametnih i mozda bi oni nesto dobro uradili za Srbiju,ali jednostavno od ovih sljamova sto su trenutno u politici ne mogu "na povrsinu". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Zato na prolecnim izborima precrtati listic i ne datii nikom legimitet da formira vlast.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Sony 
Te glasove naravno prijatelju moj uzima stranka koja je trenutno na vlasti za sebe... Pa zar stvarno mislite da na izborima bude između 1-1,5% ne važećih lističa ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Zato na prolecnim izborima precrtati listic i ne datii nikom legimitet da formira vlast.

Glupost, besmisleno...
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
Tiško je odlučiti za koga glasati, ako postoji ozbiljna opasnost da neko prisvoji nevažeće listiće, bolje je ne izaći na izbora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Tiško je odlučiti za koga glasati, ako postoji ozbiljna opasnost da neko prisvoji nevažeće listiće, bolje je ne izaći na izbora

opet ce stranka na vlasti glasati u tvoje ime.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Nije bolje ne izaci. Precrtavanjem se smanjuje mogucnost da stranke prodju cenzus, a i precrtavanje je vid protesta protiv vlasti. Kada bi bilo 40% ne vazecih listica, niko nema legitimitet da formira vlast.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.