Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 343185 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 2610
Sasvim je logično da se most nazove po najzaslužnijem Srbinu koji leži tu odmah ispod njega Čiča Dražin

Tog predloga se tako lagano odrekao Bota u sekundi i ......mislim da ce se na kraju zvati RETRDICEV  most-zbog svega sto nam je ucinio
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 2610
Koalicija oko Tome Nikolića ne mora da brine za budućnost

Naprednjaci teraju ovčice!

Koalicija okupljena oko Tomislava Nikolića ne mora da brine ako izgubi na predstojećim izborima! Umesto ministrovanja, mogli bi da budu vrlo uspešni čobani jer neki od Nikolićevih saradnika već imaju ozbiljnog iskustva u uzgajanju ovaca.

Naprednjak Borislav Pelević u stočare je otišao pre dve godine. U selu Sokolina, na obroncima Tare, ima 23 ovce!
- Imam 23 ovce, koje uzgajam zajedno sa komšijom Milovanom Jovičevićem. Naše zajedničko stado broji više od pedeset grla. Da znate samo kako je ukusno to planinsko jagnje sa 1.200 metara - hvali nam se Pelević, koji pred kraj leta obično zakolje neko jagnje.
- Onda to meso odnesem u Beograd. Čobani sa Tare imaju običaj i da ga osuše, oni to zovu stelja, ali ja to nešto ne volim. Doduše, za moje prijatelje uvek ponesem i sušenu ovčetinu - priča Pelević i dodaje da je ponosan i na konja Pegaza.
- Za njega sam napravio i štalu! Iako je to vrhunski konj, znam u šali da kažem da je glupi Amerikanac jer mu je otac iz SAD, ali ga zato vadi majčina linija, koja je čistokrvna Srpkinja - hvali se Borislav.
Malo posle Pelevića i njegov stranački kolega Goran Radosavljević Guri u rodnom kraju krenuo je sa uzgojem ovaca.
- Uh, ja sam tek krenuo. Imam tridesetak brava. Sagradio sam farmu u mojoj Šumadiji, nadomak Aranđelovca, u kraju gde sam rođen. Eto, to mi je sada novi hobi. Pravo da vam kažem, odem tamo da razbistrim glavu, da se odmorim, a bogami, često drugari i ja obrnemo neko jagnje. Ma nema ukusnije jagnjetine od šumadijske - priča Radosavljević, inače bivši komandant Žandarmerije.
Ipak, lider Nove Srbije Velimir ilić svakako je bez premca među političkim „čobanima“, i to ne samo u okviru naprednjačke koalicije, već i šire! Sa prosečno 300 ovaca u selu Kačulice, ali i nešto koza, koje je nedavno nabavio, Iliću mogu da pozavide i najveći farmeri u Srbiji.
- Već 15 godina imam manju farmu. Volim te životinje, rad oko njih me smiruje, a evo sad sam nabavio i koze. Ponekad imam i po 600 jaganjaca zavisi od godine, ali mnogo i poklonim. Svojevremeno sam poklonio ovce i mojoj prijateljici Vesni Zmijanac - darežljiv je Ilić. Na šaljivu konstataciju da su Guri i Pelević amateri za njega kada je reč o stočarstvu, lider NS-a se zadovoljno nasmejao.
- Ma polako! Zarazno je to… Ja evo imam modernu mini farmu, jeftinu, a lepu. Imam i skladište za hranu, kolibu za ovčara i sve što je potrebno da za stado od 300 ovaca - pohvalio se naš sagovornik.
Iako ima pomoć oko stada, kaže da najviše voli da se lično posveti ovcama.
- Meni niko ne veruje kad kažem da je ova farma koštala 12.000 evra. Ali, sam sve sam pravio s komšijama i prijateljima. Ovce, znate, vole drvo i zemlju. Ako ih stavite na beton, razbole se i uginu - dao je i praktičan savet Ilić.

Toma ima 800 sadnica voća
Istina, lider SNS-a Tomislav Nikolić ne može da se pohvali kao čobanin, ali zato može kao uspešan voćar u rodnoj Bajčetini, gde redovno pravi rakiju.
- Koliko znam, Toma nema stoku, ali zato ima čak 800 stabala voća, šljiva, jabuka... I nas dvojica često razmenjujemo iskustva jer ja u mom voćnjaku imam 165 stabala voća. Često ga pitam za savet - priča Borislav Pelević.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung SGH-E590
I koja je svrha ovog teksta?
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia krntija
Da kaže da su nazadnjaci čobani
« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 13:08:50 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50100
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Da kaže da su nazadnjaci čobani

... i pored toga da jos pokaze kako su "novinari" koji su to napisali ocigledno placenici rezima. Pa da su im i pored tolikog kriminala i lopovluka u zemlji, udrane vijesti ovčice tamo nekog nebitnog naprednjaka za kojeg niko nije čuo.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 13:40:52 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia krntija
Ma jasno, da... sadašnji režim uopšte nema svoje pristalice koje ih i dalje podržavaju, tako da oni koji tu podršku iskazuju moraju biti plaćenici, dok dabome zvanje novinara zavređuje samo onaj ko piše protiv njih.

Da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50100
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Niko ne misli da je ova vijest zanimljiva. Pa cak ni onaj ko ju je napisao. A zasto se onda o tome pise a ne o stvarnim egzistencijalnim problemima? Pa ne treba biti puno pametan pa skapirati zasto. Prosto, tjeraju vodu na svoju vodenicu. I niko taj posao ne radi dzaba. 
« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 13:54:57 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia krntija
A ne piše se o stvarnim egzistencijalnim problemima? Vidiš nisam znao... doduše svake nedelje negde pročitam o skupljim cenama, o padu standarda, o stagnaciji plata i penzija, o korupciji u javnom sektoru, o borbi protiv (ubaciti prefiks) mafije, al sad kad malo bolje razmislim, o stvarnim egzistencijalnim problemima ni traga ni glasa po novinama.  Smile

Dete im jebem diktatorsku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50100
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Nista oni o tome ne izvjestavaju kako treba.  Smile Citajuci nase novine covjek bi rekao da zivimo u savrsenom sistemu u kojem se problemi tek tako nekim cudom desavaju. A ne zbog milion razloga o kojima niko nece da pise.  Smile

« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 14:04:04 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia krntija
Izveštava se sasvim zadovoljavajuće. Skoro svakog dana neki od medija se bavi tim pitanjem. Uostalom, svaki građanin je i sam svestan i upoznat sa prilikama.

Nego je problem, kao i uvek, selektivnost i licemerje. Kad se na ovom forumu pojavi vest "egzistencijalnim problemima", onda se pljuje vlast što je uzrokovala iste.

Kada se na forumu pojavi tema koja se ne bavi "egzistencijalnim pitanjima", onda se pljuje vlast jer pokušava da zamaskira i skrene pažnju sa istih.

I tako u nedogled...

Po vama, novine ne bi trebalo da pišu ni o čemu drugom osim o pljuvanju režima i "egzistencijalnim problemima". Kontam da bi tad bili najsrećniji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.