Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 03:12:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prednosti monarhije za bezbednost zemlje!  (Pročitano 11095 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.60
U stvari je nesto trece -> Covek je rodjen u Londonu i do svoje 54. godine nije mogao da se vrati u zemlju, a uz to srpski nije bas lako nauciti. Nezainteresovan nije sigurno, ako pogledas broj humanitarnih akcija koje organizuju Karadjordjevici videces da su itekako zainteresovani. Samo o tome niko ne prica jer je aktuelno Kosovo, Ustav, sad ce i novi izbori, itd itd....
Aca nije rođen u Engleskoj jer da je rođen bilo gdje van Srbije ne bi mogao da bude kralj, pa su se praktični Englezi sjetili da onaj famozni apartman imenuju kao srpsku zemlju, tako da je čovjek rođen, ni kriv ni dužan, u Srbiji.
Što se tiče želje da bude kralj, pa daj i meni šansu da do kraja života ne radim ništa sem da se smijem na novinare i češkam jaja, a da budem debelo plaćen za to - i ja bih bio za.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
nije on kriv što mu je Petar I pradeda, ali nismo ni mi nizašta krivi
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Siemens mc60
@beovulf
Kandiduj se za predseednika pa ces ceskati jaja za vreme mandata, a ako nakrades dovoljno ceskaces jaja do kraja zivota. A onda ce doci drugi koji ce da ceska jaja i da krade da bi se obezbedio, a sve to po nasem dzepu. Cista matematika, zato ja mislim da je monarhija bolja opcija. Kralj ceska jaja i miran je do kraja zivota, a svaki predsednik krade iz pocetka da bi mogao da ceska jaja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
flat jel znaš koliko je travojed ukrao i kada će mu biti dosta...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
A ja opet postavljam pitanje zasto bi imali tog "nekog" na toj "nekoj" funkciji koji bi ceskao jaja...?
Najjeftinije je da nemamo ni kralja ni predsednika, pa ni jedan ni drugi se onda nece ceskati!
Cemu sluzi kralj/predsednik jel rade nesto korisno, jel doprinose ovoj zemlji, jel se bez njih ne moze?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.60
A ja opet postavljam pitanje zasto bi imali tog "nekog" na toj "nekoj" funkciji koji bi ceskao jaja...?
Najjeftinije je da nemamo ni kralja ni predsednika, pa ni jedan ni drugi se onda nece ceskati!
Cemu sluzi kralj/predsednik jel rade nesto korisno, jel doprinose ovoj zemlji, jel se bez njih ne moze?
Ma šta ja mislio o našem (vašem, ja sam iz RS-a) predsjedniku Tadiću, on je dobro rekao: Predsjednik treba da bude menadžer i portparol zemlje, ništa više.

Flat, ima i tvoja teorija veze, ne kažem, samo mislim da on nije dobra varijanta. Možda ponovo vratiti Obrenoviće, oni su bili poznate demokrate Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Problem je u tome sto ni on ni bilo ko drugi nece biti menadzer i portparol zemlje, vec ce biti menadzer i portparol sebe i svoje stranke pre svega! Da se na predsednickim izborima bira najpametniji, najmudriji, najlepsi, najzgodniji znaci u bilo kom pogledu naj Srbin ili Srpkinja, pa ajd da znamo ko ce da nas predstavlja, manekenise se i ostalo, al posto se za predsednika biraju iskljucivo lideri trenutno najjacih stranaka koji sa tog mesta onda promovisu sebe i stranku i napadaju ili brane premijera u zavisnosti jel njihov ili ne, apsolutno ne vidim svrhu predsednicke funkcije, koja kosta a ne doprinosi vec naprotiv komplikuje situaciju!
A za kralja se slazem sa svima onima koji ne prihvataju da neko svojim rodjenjem bude privilegovan, mozda mu je otac, deda ili ko zna ko mnogo ucinio za Srbiju i na tome mu hvala, ali ko kaze da to novorodjence nece biti potpuni kreten, ko kaze da se braca zbog prestola nece pobiti, ma ima hiljadu i jedna komplikacija, i opet kad sve stavimo na sto, to nas mnogo vise kosta nego sto realno vredi i doprinosi, ja necu da finansiram nikog ko to ne zasluzuje, a predsednik i kralj su definitivno promasene investicije!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Siemens mc60
Srbija je zaista bila demokratska drzava jedino u periodu od kraja I svetskog rata do ubistva Aleksandra Karadjoprdjevica. Najbolji primer toga je sudski spor izmedju kralja i seljaka oko nekog poseda na Oplencu koji je vodjen, cini mi se 1920, mozda gresim za godinu, ali u svakom slucaju seljak je taj spor dobio. Kapiram teoriju po kojoj ne treba imati ni kralja i predsednika, ali ako vec imamo bolje kralj. On ne moze biti portparol svoje stranke jer u ustavnoj monarhiji on ne moze imati svoju stranku. To je upravo razlog zbog cega ti se ne moze desiti Milosevic, i istovremeno razlog koji blokira svako destruktivno delovanje "nekog kretena" koji mozda dobije funkciju na osnovu svog rodjenja. A sto se tice borbe oko prestola, i svaki kandidat se bori za to mesto a njihovu borbu placamo mi. Kad sve saberes i oduzmes kralj je jeftiniji od predsednika na duze staze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Go-sin Bogoljub bi mogao bito kralj. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne vidim prednosti monarhije sto se tice bezbednosti zemlje.

U stvari je nesto trece -> Covek je rodjen u Londonu i do svoje 54. godine nije mogao da se vrati u zemlju, a uz to srpski nije bas lako nauciti. Nezainteresovan nije sigurno, ako pogledas broj humanitarnih akcija koje organizuju Karadjordjevici videces da su itekako zainteresovani. Samo o tome niko ne prica jer je aktuelno Kosovo, Ustav, sad ce i novi izbori, itd itd....

Vidim da pitanje prednosti monarhije nije shvaceno uopsteno....Ako cemo vec o Karadjordjevicima-to sto im je deda bio kralj-e,pa prednosti toga i polaganje kao nekakvog prava na presto su izgubili onda kada im je predak *slavno* pobegao.
I zaista mislim,ko god da je u pitanju-zaista je glupo uopste razmisljati o tome da neko bude kralj i da njegovi potomci budu a priori naslednici,a ne postavlja se pitanje pameti,obrazovanja,zasluga...To su samo nepotrebni troskovi.
A,to sto se bave humanitarnim radom je bas lepo,ali nije ni blizu dovoljno da bi se,samo na osnovu toga,razmisljalo o tome da neko od njih bude na celu drzave...Ako cemo vrednovati po tome-pa,i pevaljka Sneki se bavi humanitarnim radom  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 03:12:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.