Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 12:10:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prednosti i mane ulaska u EU  (Pročitano 49946 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Taj grad o kojem ti govoris opet nista nema sa Europskom Unijom nego o slobodi razmisljanja....u San Francisku u SADu je svaki treci gradjanin homoseksualac....

То је нормално?

Citat
I to o cemu ti pricas Feanore je izuzetak da u jednom gradu ima toliko homoseksualaca a taj grad koliko evo sam vidio lezi na jednom ostrvu u Spaniji koji je veoma poznat i tu absolutno nije svaki grad takav, nego eto kako sam rekao to je izuzezak.

Заправо град није на острву и није познат. Навео сам га као пример а не као правило. Нисам знао да постоје градови за и против хомосексуалаца.

Citat
I kako neces naci na istoku kada ti je u Thajlandu se mnogi mladi muskarci operiraju u zensko da bi mogli tako uzivati u svom eksebicijonozimu...sta je Thajland nego istok...a on je poznat i po trasvestitskom skupu...

Кад сам рекао исток мислио сам на источну Европу, Кину...

Citat
A ovo da su mladi izgubljeni to stvarno ne stoji ni u najmanju ruku, jeli ti znas kako je u Spaniji kako tamo ljudi uzivaju i kako Mladi se provode, ja sam bio u loret del mar, prijatelji mi idu na Ibicu da se provode a jer imaju lude disocteke i provode...
Ali dobro neka je to tvoje misljenje...

Био сам и ја тамо и супер је! Прелепо је место и волео бих да летујем опет тамо.
Наравно да свако има право на мишљење. Тако и ја имам право на мишљење да ми провод на Ибици не значи апсолутно ништа...
У ствари све је у угловима гледања на те ствари!

Citat
I to nije istina da ne zele da uce Engleski, svatko tko se skoluje i po Francuskoj a i Spaniji ima osnovni strani jezik Engleski a drugi moze sebi birati, a posto je Spanija slicno kao HR veoma jako ovisna o turizmu, vecina ljudi tamo sa kojim se covijek moze susreti znaju barem malo njemackog ili engleskom a veoma su prijatni!

Био сам месец дана по Француској и Шпанији. Веруј ми на реч, не бих слагао, они не воле стране језике. Можда 5 % људи на улици су знали енглески и то нешто траљаво док смо ми парлали у покушају да нађемо то и то место...
Вероватно знаш какво је стање рецимо у Београду што се тиче тога. Сваки други млад човек зна некако да се обраћа на енглеском. У Ници рецимо нисмо могли да нађемо човека који зна енглески!

Citat
I dobro ja kako vidim za neke je ovdje mana europske unije sto pruza ljudima koje zive u njoj slobodu da zive u skladu sa zakonom i da se mogu ispoljavati bilo to hetero ili homo ili bilo koje vjere.... to je znaci jedna mana koja se treba zabraniti....

Опет ти! Зашто би се неко испољавао предамном како воли С/М? Зашто би неко везивао некога као да је куче и то још у кожу и таквог га шетао улицом. Нек раде у својој кући оно што желе. Сваком је то право загарантовано! Али нека ме не провоцирају својим БОЛЕСНИМ понашањем парадама и промоцијом својих болести...

Већ сам рекао у првом посту, немам шта замерити осим тих филозофских питања о којим можемо данима. А то је у ствари расправа куда је кренула западна култура... Ја мислим да није кренула добрим путем и да полако залази у декаденцију и пропадање...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

И не подржавам то што људи не уче језике већ сам напоменуо да су они мало арогантни и не желе да уче енглески рецимо!

Netacno! U Francuskoj svaka osoba iznad 13 god poseduje zavidno znanje eng jezika. Tacno je to da oni sa strancima jako tesko hoce da komuniciraju na eng. , tj, prave se da ne razumeju sta pricas, tako su vaspitani. Sve americke serije i filmovi su sinhronizovani na francuski.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat

То је нормално?

Sta bi ti radio poubijao bi ih ili sta....ja znam sta da mislim o takvim ljudima, isto moja osobna stvar, ali nikome nemam pravo to zabranjivati...imam pravo samo moju djecu drugacije od toga odgajati...
Samo to nema nista sa Europom nego slobodom covijeka, a homoseksualnost nema tek od sad sa demokracijom nego je to bilo i u staroj grckoj pa eto svima je to poznato...

Citat
Заправо град није на острву и није познат. Навео сам га као пример а не као правило. Нисам знао да постоје градови за и против хомосексуалаца.

Ja sam ovdje pobrkao nesto sa Mallorcom...ali i to nije bitno jer nebitno je dali je na kopnu ili na jednom ostrvu. Samo to sto ti uzimas i pricas o jednom gradu koji ima eto od 3000 stanovnika vise od pola homoseksualaca nije uporedljivo sa drugim gradovima sirom europe...i ne shvatam tvoje izlaganje da ima gradova protiv i za homoseksualce, ima eto kako ti navodis gradova gdje ima dosta takvih ljudi ali nije tako u svim gradovima u europi nego je u vecini jos uvijek europsko stanovnistvo po tome pitanju jos hetero, nista manje nego sto je to i u drugim dijelovima svijeta samo sto je razlika u slobodi govora, sto se to u Srbiji zabranjiva u Hrvatskoj je malo tolerantnije a u Europi nije zabranjeno...tu je razlika.

A ostatku sto si napisao necemo se sloziti, jer ja imam drugo vidjenje od tebe....ja vidim da meni ovo drustvo i ova sloboda vise odgovara nego ta sloboda koja je tebi idealna....

Ja Feanore jos nikada u zivotu nisam vidio ovdje u Njemackoj neki homoseksualnu demonstraciju a daleko da sam vidio da netko se oblaci u S/M i da vuce nekoga kao psa...

To sam vidio jedino u Kini gdje roditelji svoju djecu zavezu tako da im djete nebi bjezalo , ali ne za vrat nego za ruku...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Suština je da mnogo više ima prednosti nego mana... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob

Jeste, upravo to....

I sustina je da svim novim clanicama je samo donjela jos veci naprijedak drustva...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70

Jeste, upravo to....

I sustina je da svim novim clanicama je samo donjela jos veci naprijedak drustva...

U Ekonomskom smislu,pogotovo... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Evo zanimljivog citata, bas malopre videh
Citat
Bez vize, sada možemo da putujemo u Belorusiju, Andoru, Argentinu, Bocvanu, Boliviju, Čile, Ekvador, Fidži, Jermeniju, Kubu, Zapadnu Samou, Zambiju, Tunis, Trinidad i Tobago, Singapur, Sejšelska Ostrva i Peru.
Pored ovih država, sa sada, bezvizni režim Srbija ima i s Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Makedonijom.
Kad smo vec kod prednosti i mana.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia ?
Prednosti su sto tamo teku med i mleko i sto samo nas cekaju!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Evo zanimljivog citata, bas malopre videh
Citat
Bez vize, sada možemo da putujemo u Belorusiju, Andoru, Argentinu, Bocvanu, Boliviju, Čile, Ekvador, Fidži, Jermeniju, Kubu, Zapadnu Samou, Zambiju, Tunis, Trinidad i Tobago, Singapur, Sejšelska Ostrva i Peru.
Pored ovih država, sa sada, bezvizni režim Srbija ima i s Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Makedonijom.
Kad smo vec kod prednosti i mana.....

Ekstra!! A da se do tih drzava dodje sa avionom, covijeku trebaju iz Srbije skoro dvije plate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Prednosti su sto tamo teku med i mleko i sto samo nas cekaju!!! Smile

A gde to teče?
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 12:10:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.