Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:27:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prednosti i mane ulaska u EU  (Pročitano 50725 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Бомбардовао нас је пакт од 700 милиона људи, и тај напад је проузроковала иста Српска радикална странка коју би багра сада да врати на власт.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Haloooooooooooooooooooooooooo sto skrece te sa teme, nije ovdje ni ti NATO a ni bombardovanje u pitanju...

Nego prosto pitanje kakve su mane i kakve prednosti jedne EU!!!!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
EU nas nije bombardovala i to je cinjenica

molim  Smile

Citat
Бомбардовао нас је пакт од 700 милиона људи, и тај напад је проузроковала иста Српска радикална странка коју би багра сада да врати на власт.
Smile Smile Smile
dookkttoorreeeee  Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 20:20:49 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Србија ће уласком у ЕУ постати још беднија и пониженија. Топовско месо за ратове у Ираку и Авганистану и извор јефтине радне снаге и место за одлагање отпада и прљавих технологија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
mane eu?

ne mišljenja o tome šta će se desiti ako, kada uđemo u eu.
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Па предност је евидентно то да ако се прикључимо заједници од 500 милиона људи,
онда "мала, мала, мала група радикала" више никада неће моћи да нам прави проблеме.

Од момента приступа ЕУ, за нас важе стандарди остатка Запада. Те ако целом човечанству нестане фосилног горива, нек нестане и нама.
А не да нам Мирчић заврће воду и уводи рестрикције струје, док остали на Западу имају за бацање.

Да ли хоћете да ваша деца гледају афроамеричке атлетичаре како на Ем-ти-ви Крибсу приказују своје куће од 150 соба
док код вас нема грејања на температури од -3 у оквиру мудре политике Александра Вучића? Не.

Србија ће уласком у ЕУ постати још беднија и пониженија.
извор јефтине радне снаге и место за одлагање отпада и прљавих технологија.
Што волим ове економске анализе радикала  Smile Ти никакав посао ниси у обавези да прихватиш: бићеш онаква радна снага колико заиста вредиш, и то ће одредити тржиште а не Томислав Николић.
У вашем случају уопште не сумњам да ћете бити јефтина радна снага, јер коме је Николић лидер - тај тешко да истим мозгом може да бележи бриљантне привредне резултате.

Што се одлагања радиоактивног отпада тиче, већ нам је одложено 100 тона на главу и у ланац исхране за време ваше мудре политике 1999,
када су радикали тражили да се бомбардовање "још издржи."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@tiger2005

Zaboravljaš da Bugarima,Poljacima,Rumunima i ostalima raste dug,sve više se zadužuju.Niko im ne daje te pare na lepe oči.Njihov spoljni dug raste vrtoglavom brzinom,pa kamate na to...niko ti ne daje ni centa ako neće na njemu da 10 puta zaradi,a šta posle? Misliš da je to moguće vratiti...nema šanse...eto dužničkog ropstva!
Što se tiče njihove emigracije...čak i da je tako kao što kažeš,EU ima nemilosrdni priliv emigranata iz muslimanskog sveta i oni su im i više nego dovoljni...demografska slika evrope se rapidno menja u korist muslimana,koje je nemoguće prilagoditi i kulturno asimilovati tako da će(do 50 godina najviše),evropa imati sasvim drugačiju sliku(a poznata je stvar da evropski narodi umiru).Fenomen Evropske unije je kratkoročan plan(jer je neprirodan...Nemci žrtvovali svoju realno jaku marku i stavili u isti rang sa bezvrednom lirom...gde to ima?!) ma kako se sad činio stabilan i moćan...na to ukazuju svi mogući objektivni socijalni,ekonomski i društveno-kulturni parametri nepristrasnih i nedoktriniranih analitičara koji,naravno kod vas,ne postoje ili ako postoje njihov glas je "glas vapijućeg u pustinji".

Ne zaboravljam ja da se te drzave zaduzivaju na novo ali evo ti primjer poljske druze moj...

Inflacija od Poljske :

Godina    2003    2004    2005    2006    
 0,7    3,6    2,2    0,9

Evo ti zaduzivanje Poljske:

godina    2003    2004    2005
    −4,7    −3,9    −2,5

Znaci konstantno se smanjiva!

A evo BDP :

1998    1999    2000    2001    2002    2003    2004    2005    2006    2007
 4,8     4,1    4,0    1,0    1,4    3,8    5,3    3,3     5,0 ~4,5

Tako da vidis Bulajka da jedna zemlja koja je veoma siromasna ide dobrim putem...ako ti u to ne vjerujes onda nije to moj problem ali ja ti zelim realno pokazati kako idu stvari. Izvoz i Uvoz im je se skoro izjednacio da i to spomenem....

A Srbija je se samo prosle godine zaduzila sa 6 miliardi $. I ona se zaduzuje kod svijetske Banke i tu su mnogo vece kamate kao kada ti jedna EU daje....
I absolutno je netocno da su Njemci bilo sta zrtvovali i da je ovo neprirodan tok desavanja, EU je prirodni tok koji je zapoceo jos 1950 i nije dosao preko noci, a ovo sve je napravljeno uz namjerom da se kontinent Europa ojaca i da bude konkurent i SADu i Istoku....danas je Europa jedna od globalnih playera koji ima najveci izvoz...a ekonomija ove ekomoske zajednice raste....
Nitko u Njemackoj ti nece reci da su njemci zrtvovali tek tako svoju Deutsche Mark, nego upravo da imaju jos jacu ekonomiju i da jos vise mogu eksportirati, zato i jesu jos do ove godine bili prvaci u svijetu u eksportu i prije Kine...tek prosle godine je uspijela Kina vise da eksportira....

Vise lici na to da ovakve drzave kao sto su Hrvatska,Srbija imaju veci rizik da padnu u zaduzenje iz koje je se tesko izvuci...
Pogledaj ranije zaduženje npr.Rumunije(čak u vreme Čaušeskua,na stranu bedan život to je druga priča,Rumunija je imala spolnji dug nula!)a pogledaj sad.Žive kako ti kažeš sve bolje i bolje a šta će kad dodje vreme naplate? Nemac je oduševljen prilivom Rumuna,Poljaka,Bugara,Čeha,Slovaka,Vijetnamaca,Kineza...Čoveče,čitav svet se sjatio u Nemačku! Šta misliš koliko nemačka pleća mogu to da izdrže i da li je to pravedno na kraju krajeva? Naravno,ti citiraš neke "druge analitičare"...ok,tvoje pravo,nisam ni očekivao nešto drugo,neću licitirati i prikazivati neke druge ekonomske skale i pokazatelje! Ti si Švabiji,tamo živiš i ne sumnjam da neke stvari znaš ali i ja sam tamo rodjen,živeo(10 godina),radio(3 godine) i razgovarao sa ljudima o ovim i sličnim pitanjima i dobio neke druge odgovore.Inače plan o ujedinjenju evropskih zemalja je mnogo ranije začet od 1950 godine(tačnije krajem 19 veka,verovao ili ne!)Što se tiče poslednje rečenice ima velike istine u njoj i to je baš pokazatelj da sam u pravu kada kažem da ništa džabe nema! EU daje pare...ali na zajam! Kako ćemo to vratiti? Jedino rasprodajom sve ga postjećeg! Stari i uhodani princip dužničkog ropstva.Pročitaj,ne bilo ti zapovedjeno,knjigu Johna Perkinsa "Priznanje jednog ekonomskog ubice",pa ćeš videti čudovišni sistem delovanja najmoćnijih transnacionalnih kompanija.Pominjem stalno njih jer su oni pravi političko-ekonomski suvereni EU i Amerike.Ne postoje države više!!! Postoje "svetski korporacijski despoti"koje sve diktiraju i po potrebi stvaraju i uništavaju države i narode i to je poznato skoro svima(koji žele da vide i čuju).Oni ne žele dobro ni evropskim narodima i oni će to uskoro(10,20,50 godina,nebitno) osetiti na svojoj koži.Budjenje će biti surovo! Pogotovo zbog još nekih urgentnih problema kao što sam već pomenuo(a taj problem zaobilaziš u odgovoru)Moje mišljenje.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 20:44:17 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
jel vi znate ko je najzaduženija zemlja na svetu, proguglajte spisak, iznenadićete se.

Što reče jedna moj prijatelj, uvek radi u blagom minusu...
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
@Bulajka
evo ovako Poljsku sam ti pokazao! Znaci ide im dobro, ako ti to osporavas to je tvoje pravo ali nije cinjenica!

Ruminija:

drzavni BDP:

Godina    2004    2005    2006    2007    2008    2009    2010
           8,6         6        8,3     8      ~8      ~8        ~9  (2008,09,10 su procijene koje se mogu ovako i realno gledati ako se uzme u obzir veliki rast njihove ekonomije!)

Drzavni prihod:

Godina                           2005    2006    2007    2008    2009    2010
BDP u Mrd. US$     217,5    248,9    ~289,9    ~328,9    ~359,2    ~418,7
(konstantno raste)

BDP po stanovniku

Godine                       2005    2006    2007                       2008                   2009         2010
u dolarima                    13.900    16.800    ~18.800    ~21.400    ~23.600    ~26.500

Import (2006): 54 407 Mio. €
Export (2006): 45.320 Mio. €
nezaposljenost (2007): 4,1 %
Inflacija : 4,1%

Toliko o tome da im lose ide....

Evo Bugarska:

BDP rast (2001 4,1%, 2002 4,9%, 2003 4,5% ,2004 5,7%, 2005 5,8%,  2006 6,1%)

Bugarska je cak uspijela da svoj vanjski dug koji je 22% od BDPa drzavnog, reducira u godini 2007.

Nezaposljenost je se takodje mogla smanjiti i sada u godini 2007 je bila 7%.

A i inflacija im je se smanjila na 12%.

I ta drzava ide na boljem i ova drzava nema novih zaduzivanja, a samo prosle godine je dobila 500 miliona € od EU za razne projekte!

Mogu ja tebi citirati i njemacke i nase i americke izvore svi ce pricati o ovim podatcima koje ja pokazivam a to je da u svakom pogledu ovim tri drzavama ide bolje, a gdje je i Slovenija kojoj odlicno ide...Cuj to Bulajka ti si zivio i radio a jos si rodjen i pricao sa nekim ljudima o ovome....pa kada si ti izasao iz Njemacke ja cijeli zivot skoro ovdje zivim, i zavrsio sam skoro faks i radim sa strane povremeno pokraj faksa, i to sve u firmama skoro koje nisu njemackom vlasnistvu i koji imaju ljude iz cijele Europe....ja pricam i dan danas sa takvim ljudima...ali jos vise vjerujem izvjestaje koje sama Rumunija i ostale drzave govore pa i sama EU taj trend potvrdjuje....

Europska Unija je zapocela sa prvim dogovorom 1950 koje su podpisala upravo Njemacka i Francuska...naravno da to nije doslo iz nebesa nego je to proces koji je bio duze pracen.

EU ne daje novac samo na zajam jer programi koje podsticu kandidate za EU i clanice same u njoj ne moraju da vracaju novac jer je to za naprijedak tih zemalja a ne da se vise zaduvizaju.....ali to je totalno suludo pricati o tome jer i zemlje izvan EU se zaduzivaju samo razlika je sto zelje izvan EU ne rastu u tom postotku kao ove u EU i sto nemaju tolike povlastice.

To sto ti pises istina je jer neke kompanije su narasle ili imaju toliki profit da mogu operirati kao drzava u drzavi, ali Bulajka sta radi Miskovic u Srbiji sta je on onda, ili Todoric u Hrvatskoj takvih super bogatih i mocnih ljudi ima svugdje samo razlika je u tome sto monopol i koristenje toga je u Europi zabranjeno...to se vidi na zadnjoj presudi gdje je Microsoft kaznjen sa 1,4 miliarde €...naravno da Microsoft mora sada da cuva glavu...takvo sto za Drzave izvan EU ne POSTOJI!

Srbija Hrvatska i ostale zemlje koje zele da udju u EU, nisu morale da vracaju novac koje im daje EU za programe obnove sudstva i reformi....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Bulajka
evo ovako Poljsku sam ti pokazao! Znaci ide im dobro, ako ti to osporavas to je tvoje pravo ali nije cinjenica!

Ruminija:

drzavni BDP:

Godina    2004    2005    2006    2007    2008    2009    2010
 8,6     6    8,3     8     ~8     ~8     ~9 (2008,09,10 su procijene koje se mogu ovako i realno gledati ako se uzme u obzir veliki rast njihove ekonomije!)

Drzavni prihod:

Godina     2005    2006    2007    2008    2009    2010
BDP u Mrd. US$    217,5    248,9    ~289,9    ~328,9    ~359,2    ~418,7
(konstantno raste)

BDP po stanovniku

Godine 2005    2006    2007     2008    2009    2010
u dolarima 13.900    16.800    ~18.800    ~21.400    ~23.600    ~26.500

Import (2006): 54 407 Mio. €
Export (2006): 45.320 Mio. €
nezaposljenost (2007): 4,1 %
Inflacija : 4,1%

Toliko o tome da im lose ide....

Evo Bugarska:

BDP rast (2001 4,1%, 2002 4,9%, 2003 4,5% ,2004 5,7%, 2005 5,8%, 2006 6,1%)

Bugarska je cak uspijela da svoj vanjski dug koji je 22% od BDPa drzavnog, reducira u godini 2007.

Nezaposljenost je se takodje mogla smanjiti i sada u godini 2007 je bila 7%.

A i inflacija im je se smanjila na 12%.

I ta drzava ide na boljem i ova drzava nema novih zaduzivanja, a samo prosle godine je dobila 500 miliona € od EU za razne projekte!

Mogu ja tebi citirati i njemacke i nase i americke izvore svi ce pricati o ovim podatcima koje ja pokazivam a to je da u svakom pogledu ovim tri drzavama ide bolje, a gdje je i Slovenija kojoj odlicno ide...Cuj to Bulajka ti si zivio i radio a jos si rodjen i pricao sa nekim ljudima o ovome....pa kada si ti izasao iz Njemacke ja cijeli zivot skoro ovdje zivim, i zavrsio sam skoro faks i radim sa strane povremeno pokraj faksa, i to sve u firmama skoro koje nisu njemackom vlasnistvu i koji imaju ljude iz cijele Europe....ja pricam i dan danas sa takvim ljudima...ali jos vise vjerujem izvjestaje koje sama Rumunija i ostale drzave govore pa i sama EU taj trend potvrdjuje....

Europska Unija je zapocela sa prvim dogovorom 1950 koje su podpisala upravo Njemacka i Francuska...naravno da to nije doslo iz nebesa nego je to proces koji je bio duze pracen.

EU ne daje novac samo na zajam jer programi koje podsticu kandidate za EU i clanice same u njoj ne moraju da vracaju novac jer je to za naprijedak tih zemalja a ne da se vise zaduvizaju.....ali to je totalno suludo pricati o tome jer i zemlje izvan EU se zaduzivaju samo razlika je sto zelje izvan EU ne rastu u tom postotku kao ove u EU i sto nemaju tolike povlastice.

To sto ti pises istina je jer neke kompanije su narasle ili imaju toliki profit da mogu operirati kao drzava u drzavi, ali Bulajka sta radi Miskovic u Srbiji sta je on onda, ili Todoric u Hrvatskoj takvih super bogatih i mocnih ljudi ima svugdje samo razlika je u tome sto monopol i koristenje toga je u Europi zabranjeno...to se vidi na zadnjoj presudi gdje je Microsoft kaznjen sa 1,4 miliarde €...naravno da Microsoft mora sada da cuva glavu...takvo sto za Drzave izvan EU ne POSTOJI!

Srbija Hrvatska i ostale zemlje koje zele da udju u EU, nisu morale da vracaju novac koje im daje EU za programe obnove sudstva i reformi....
Jaoj,nemoj molim te više! Smile Kažem ti ponovo,ti citiraš jedne čije izveštaje smatram fabrikovanim i netačnim,ali...nema veze! Samo još jedna stvar...Mišković i ostali,odakle god da su i ko god da su,samo su eksponenti mnogo krupnijih riba! Ništa nema bez dozvole dinastije Rotšild,Rokfeler,Morganovih,Leb i Kunovih,Varburga i još nekih "savremenih bankarskih vampira".Postoji,momče(izvini što te oslovljavam tako,imam 38 godina pa sam verovatno malo stariji Smile)Transnacionalna država koja svima upravlja i to je činjenica kao i to da da ovaj svet zahvaljujući njima ide u planetarni ambis,osim ako im se neka moćna sila ne ispreči na putu.Živi bili pa videli(mada ne bih u suštini voleo to da doživim! Smile)
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:27:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.