Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:33:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prednosti i mane braka...nasim ocima  (Pročitano 37966 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Samo jedna konstatacija, po meni ključna. Koliko vas poznaje nekog muškarca, koji je rekao "U braku mi je fantastično...divno, predivno bajno-sjajno..."?

Ja poznajem mnogo ljudi koji su u braku, niko ali apsolutno niko od njih nije rekao da im je lepo u braku i da im brak prija. Ni muško, ni žensko. Ako ne kukaju kako im je očajno, ne govore ni da im je lepo.

Što se mene tiče, pre svega, brak je savršeno protivprirodan. Najveća glupost koja je bilo kome ikada pala na pamet.

Treba napraviti decu, imati porodicu dok ti prija, na prvi nagoveštaj gluposti, pedala. Život je suviše kratak da bi se davili sa glupostima, trpeli pretrpeli itd... a za 100 god. Sve će nas odneti vetar, niko nas se neće ni sećati kao da nikada nismo ni postojali.

I tako, šta da Vam kažem... Srećno budućim mladama i mladoženjama, što se mene tiče, no thanks Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
pa sa takvim stavom "na prvi nagovestaj gluposti", ne moras da brines.. sigurno ces vecinu zivota provesti sam i slobodan bez ikoga da te davi i smara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Samo jedna konstatacija, po meni ključna. Koliko vas poznaje nekog muškarca, koji je rekao "U braku mi je fantastično...divno, predivno bajno-sjajno..."?

Drugar se ozenio pre jedno dve godine. Kaze i dan-danas kada ga pitaju kako je u braku "Ej, kad biste vi znali koliko je to lepo svi biste se pozenili i poudavali".  Smile

A njemu bas prija, nasao finu zenu, oboje rade i nalaze vremena i za jedno drugo i za drustvo. Evo, bebica im je na putu.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2012, 16:23:51 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
E moj Bobi.
- Srednja škola pola decenije. Mnogi su mislili da je to ceo život.
- Jurenje riba/frajera jedna decenija. Opet mnogi hoće da se izduvaju za ceo život.

E sad... ovi manji periodi ti nisu bili super, nego je bilo "Čaša meda ište čašu grči".
Brak traje pet decenija, ne moguće je da ti većina života bude super odlična. Jednostavno, predug je to period.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ja poznajem mnogo ljudi koji su u braku, niko ali apsolutno niko od njih nije rekao da im je lepo u braku i da im brak prija. Ni muško, ni žensko. Ako ne kukaju kako im je očajno, ne govore ni da im je lepo.
Ljudi generalno nemaju običaj da govore kad im je lepo u životu jer tako ispada da se hvališu i onima koji nisu te sreće svoje blagostanje natrljavaju na nos. To ne znači da oni nisu srećni, samo da ćute o tome.

Što se mene tiče, pre svega, brak je savršeno protivprirodan. Najveća glupost koja je bilo kome ikada pala na pamet.
Protivprirodni su i automobili, zgrade, najlon čarape... pa ih ljudi koriste. Smile

Ali obzirom da je u pitanju tvoj lični stav, nemam ništa protiv. Sve dok ga ne naturaš drugima kao jedini ispravan, a ko ne misli tako, on je peder, kreten, sotona i skot. Ne kažem da to sada radiš, ali to je sad jaako moderno.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 534.56.5
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00

Ljudi generalno nemaju običaj da govore kad im je lepo u životu jer tako ispada da se hvališu i onima koji nisu te sreće svoje blagostanje natrljavaju na nos. To ne znači da oni nisu srećni, samo da ćute o tome.

Pa sad, generalno je OK, samo sto je isticati svoju realnu srecu takodje OK stvar. Pored toliko ljudi koji vole samo da komentarisu druge i kako je neciji zivot los zaista je lepo videti da neko ume i da se fokusira na sebe i da to poneki put podeli sa drugima oko sebe. Naravno, treba razlikovati neku normalnu dozu toga od preterivanja jer postoji razlika izmedju toga da se pohvalis za nesto sto je realno odlicno postignuce od toga da ti krenes da sve ljude smaras o tome sa ili bez ikakve doze realnosti...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
***********-Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno!
Brak nije cokolada pa kad ga pojedes ili ti prija ili ne.Prosto brak ne moze da bude lep ili ruzan.
To je kao kad bi pitao studenta jel mu lepo da ide na fakultet ? Sigurno bi ti reko ne,pitaj ga kad zavrsi faks jel mu lepo...odgovorice ti potvrdno.
Ptosto mora da prodje neko vreme..da sklopis neke kockice.

« Poslednja izmena: 31. Jul 2012, 16:39:13 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Pa za njega jeste.
On se vodi pricom koju je kod nas lansirao onaj psihijatar na T makedonskog prezimena da je prirodno da muskarac ima vise zena.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
'Brak je kao opkoljeni dvorac; oni koji su unutra bi da izadju napolje a oni koji su napolju bi da udju unutra..'
- francuska izreka

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:33:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.