Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:02:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 222 223 225 226 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predlozi za gledanje  (Pročitano 1663322 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
  Preporučio bih Gruz 200 (2007) A.Balabanova.Ne znam da li je bila svesna namera A.Balabanova da snimi film koji će da šokira i koji u mnogo čemu ima elemente horora.Ali ako je to hteo uspeo je u potpunosti u tome.Ne bih mnogo o filmu jer se nadam da će neko ipak videti ovaj film koji je toliko različit od filmova istog a takođe i drugih reditelja.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Nokia 
РТС 2., среда, 24. мар 2010, 14:00

Дан када је земља стала

Цео Вашингтон је у паници када летећи тањир слети на Белу кућу.

Из њега излази Клату, згодан и слаткоречив интерпланетарни путник, чији је телохранитељ Горт (Лок Мартин), огромни робот који испаљује смртоносне ласерске зраке кад год осети опасност.

Када га рани један преамбициозни војник, Клату саопштава да има поруку која је од великог значаја за људску расу, коју ће пренети онда када лидери свих нација пристану да се састану са њим.

С обзиром на стање на политичкој сцени, Клатуови захтеви су одбијени и наређено му је да остане у болници, како би се на прави начин постарали о његовим повредама. Међутим, Клату бежи скривајући се у пансиону, где се представља као господин Карпентер.

Тамо ће овај добронамерни ванземаљац добити поверење и љубав љупке удовице (Патриша Нил) и њеног сина Бобија (Били Греј), који уопште не маре за његово порекло.

Клату, међутим, није завршио своју мисију.

Филм је режирао Роберт Вајз.
---------------
Више о филму
------------------------------------------------------
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 21. Mar 2010, 01:52:15
Preporučio bih film Car (Tsar 2009)  Pavela Lungina koji snima sve bolje i bolje filmove.Priznajem da me je pozitivno iznenadio svojim filmovima koje sam imao prilike da vidim.Nisam ni slutio u kakvog će autora izrasti reditelj filma Taksi Bluz koji sam dosta davno gledao i koji mi se onda nije dopao.
 Film Car je podeljen u više delova i u svakom se vidi kako ludilo u Ivanu Groznom,koga glumi malo je reći sjajni P.Mamonov,raste zajedno sa njegovom apsolutnom vlašću.Jedini koji je smogao snage da mu kaže istinu u lice bio je Mitropolit Filip.Film prvenstveno govori o sukobu između njih dvojice.Reditelj se dosta trudio da verno vizuelno prikaže to doba.U tom je potpuno uspeo i to sam video u sitnim detaljima stvari,odeće i oružja.
  Svi oni koji vole i poštuju  film Ostrvo zavoleće sigurno i ovaj film.
http://forum.burek.com/vesti-iz-oblasti-religije-filosofije-sociologije-et-t444954.msg8039257.html#msg8039257
 Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 15:26:13 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
  Ni slutio nisam da je ovaj film izazvao toliko polemika.Koliko sam shvatio iz teksta protiv ovog filma su ljudi koji misle da je svali vladar (car) Bogom dan da sprovodi  svoju volju i da zbog toga ne sme biti kritikovan jer kritika vladara (tiranina) je kritika samog Boga i naroda kom se nametnuo.Dakle ako Lungin (ili bilo ko drugi) uspe da snimi film koji prikazuje I.Groznog kao verskog fanatika i duševno obolelog čoveka i događaje koje je on uzrokovao on je po pristalicama (ovog i ostalih) vladara kao zamenika Boga na zemlji protiv svog naroda i religije.Istorija je dokazala te činjenice ali to nije važno.Važno je da se car posle svakog ubijanja koje je uzrokovao iskreno pokajao i tu svaka kritika mora da prestane da ne bi slučajno pala senka na njegov svetao lik.
  Možda grešim ali ja sam tako shvatio tekst koji sam pročitao.Hvala na linku i prilici da saznam nešto više.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nista ne vredi NOVAC, zivot tezak k'o PELINKOVAC.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2456
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Samsung 
bekstvo iz alkatraza
star je ali perfektan 9/10 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ko voli psiho-mazohizam  Smile i filmove da mu se smuči tih 1h 30min na foru Synedoche,New York nek pogleda Cold Souls sa Paul Giamatti-jem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2456
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Samsung 
the hangover  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
 Film  Kopilad (Svolochi 2006) je još jedan od ruskih filmova koji me je doslovno oborio sa nogu.Baziran na istinitom događaju koji se desio 1943. u tadašnjem SSSR-u.Na ulici se uglavnom zbog ratnih zbivanja našlo preko 600.000 dece od kojih su mnoga silom prilika postala kriminalci.Jedan od načina da se reši problem maloletne delikvencije bio je za SSSR stvaranje posebne ratne jedinice od te dece.Toplo preporučujem ovaj film.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N97
Upravo sam odgledao Crazy Heart da vidim za shta je Jeff Bridges dobio oskara i bash ga je dobro odigrao. Odushevila me je scena koju su on i Colin Farrel snimil na pravom koncertu iz cuga. I sasvim dobro pevaju. Film nije spektakularan ali vredi pogledati svakako.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2456
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
Samsung 

Film mi se zaista svideo. Inace film je radjen po istinitom dogadjaju i dosta fora iz njega ukradeno je u nekim filmovima koje danas imamo prilike da vidimo a u kojima je glavna tema zatvor, ili neko bezanje iz istog. Dosta je iz zanimljivih scena uzeto za seriju "Bekstvo iz zatvora" iz ovog filma i to je izmedju ostalog razlog zasto vam toplo preporucujem ovaj film. Inace, film ima pricu i siguran sam da se onaj ko se bude odlucio da ga odgleda  nece pokajati.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 20:11:16 od MIKA kv »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2456
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
Samsung 
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 23. Mar 2010, 20:59:55
Film  Kopilad (Svolochi 2006) je još jedan od ruskih filmova koji me je doslovno oborio sa nogu.Baziran na istinitom događaju koji se desio 1943. u tadašnjem SSSR-u.Na ulici se uglavnom zbog ratnih zbivanja našlo preko 600.000 dece od kojih su mnoga silom prilika postala kriminalci.Jedan od načina da se reši problem maloletne delikvencije bio je za SSSR stvaranje posebne ratne jedinice od te dece.Toplo preporučujem ovaj film.
Odgledao sam ga davno i ja vam ga preporucujem mada sad si me podsetio za taj film jer sam skroz zaboravio na njega. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 222 223 225 226 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:02:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.