Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Okt 2026, 18:29:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predlozi za gledanje  (Pročitano 1851424 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Hoce li biti Bure baruta veceras na RTS2 ili dzabe cekam?

nebitno...
« Poslednja izmena: 01. Dec 2009, 22:03:25 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
http://www.imdb.com/title/tt0055031/   Judgment at Nuremberg

Posebna preporuka onima kojima su se svideli 12 Angry Men, Witness for the Prosecution, Anatomy of the Murder i ostali filmovi u sudnici.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 03:01:02 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Budi ljubazan pa napiši ime filma jer ne mogu da pristupim IMDB-u preko postavljenog linka.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Judgment at Nuremberg

napisao sam  Smile

ne znam zašto ne radi link, ubacio sam ga više puta ali uvek izbaci grešku  Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 03:06:20 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Izvinjavam se što nisam u prvi mah video.Moraću izgleda kod očnog lekara.Predlažem za gledanje jedan kratkometraani simpatičan film sa H.Kajtelom u glavnoj ulozi.Zove se Ko je ubio Ideju ? (Who Killed the Idea? 2003).Nema prevod ali može da se prati i gleda.Uživao sam u svakoj sekundi ovog filma od 15 minuta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ovo ... ?

Kad smo već kod kratkometražnih filmova, ovo je snimio momak sa jednog našeg filmskog foruma ...

« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 03:49:32 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Kad smo već kod kratkometražnih filmova, ovo je snimio momak sa jednog našeg filmskog foruma

malo Crne macke, malo Dece kukuruza, ali mu se ne moze osporiti ideja...

Predlazem Tod Brauningov (Lugosijev Drakula) Freaks iz 1932... film je 30 godina bio zabranjen za prikazivanje, a siguran sam da i danas ne ostavlja ravnodusnim... sirov i jeziv
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 04:10:57 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Baš sam to gledao pre neku godinu na TV-u a sada ću moći ovde.Da li je Korn-kukuruz snimila ekipa 15 minuta pictures iz Pančeva koja je uradila Čudovište iz Tamiša i Prokletstvo ikone Svetog Teodora ? Jedina mana ovog njihovog rada je što su ovaj svoj filmić snimili na njivi sa običnim a ne kukuruzom kokičarom.Kraj bi bio uverljiviji.
  Verovatno sam odgledao Drakulu kog prporučuješ ali nije zgoreg biti siguran i osvežiti memoriju.U svakom slučaju hvala na prilozima i predlozima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 03. Dec 2009, 06:07:32
  Baš sam to gledao pre neku godinu na TV-u a sada ću moći ovde.Da li je Korn-kukuruz snimila ekipa 15 minuta pictures iz Pančeva koja je uradila Čudovište iz Tamiša i Prokletstvo ikone Svetog Teodora ? Jedina mana ovog njihovog rada je što su ovaj svoj filmić snimili na njivi sa običnim a ne kukuruzom kokičarom.Kraj bi bio uverljiviji.

Nisu, ovaj je svež budući reditelj. Snimio je i odličnu parodiju Devojački bunar. Postaviću ovde rapidshare linkove pošto je on autor i sam je postavio linkove tako da nije piraterija...

http://rapidshare.com/files/172565524/MW.part1.rar
http://rapidshare.com/files/172567017/MW.part2.rar
http://rapidshare.com/files/172597654/MW.part3.rar

Ovo je tekst objavljen u hrvatskim nekim novinama ili na blogu, nisam siguran ...

"Srbija i Hrvatska su uveliko prestigle Bosnu i Hercegovinu što se tiče kinematografske borbe (osim Hrvatske sa svojim komedijama, ja ne znam kad sam se zadnji put nasmijao na neku scenu ili dijalog iz hrvatskog filma iz žanra komedije), a uveliko nas prestižu i na polju amaterskog filma. Nikad nije kasno da se uključimo u borbu, doduše, to je ipak jedna zabavna aktivnost.

Još jedan težak aperkat stiže u vidu dvanaestominutnog ostvarenja iz glave Marka Backovića i njegovih kompanjona. Radi se o dvanaest minuta urnebesno lude trash zabave koja vas tjera da držite glavu među koljenima i ruke na stomaku umirući od smijeha.

Kratko i jasno: pet djevojaka ide na odmor, skreću pogrešno i tu nabasaju na suludog ubicu sa sjekirom koji čeka kraj bunara, i to devojačkog. Šta se dešava, pogledat će te sami, ali ne jednom, nego najmanje desetak puta. Savršena montaža (uuu, jebo te, otkud lepardi, genijalna scena!!!), savršena muzika, savršena gluma, savršena cameo uloga Miroslava Lakobrije, srbijanskog vrhunskog FX majstora koji se pojavljuje u filmu u maniru Ralpha iz Petka 13tog, kao i očigledne, vulgarno eksponirane greške ovaj film čine remek-djelom srbijanskog, ali i regionalnog amaterskog filma.

Specijalni efekti su…specijalni! To je sve što imam da kažem.

Svaka čast Marku Backoviću i iskreno se nadam da ćemo vidjeti dugometražni film iz njegovih ruku. Iskreno se nadam, molim na koljenima Ministarstvo kulture Republike Srbije da mu odobri lovu za bilo koji budući projekt. Neće razočarati, ja garantujem za njega!"
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 13:45:45 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Za ovaj film i autora sam čuo a film "Pacijent 0" gore pomenutog M.Lakobrije sam gledao na Youtubu.Postavio sam link za ovaj film pa ko hoće može da ga gleda.U svakom slučaju prešišali smo po ko zna koji put filmom ovaj region.

http://www.youtube.com/watch?v=lndXd0-IUgM

http://www.youtube.com/watch?v=PNU0BvzX3sc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Okt 2026, 18:29:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.