Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2026, 22:21:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 26 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predlozi za gledanje  (Pročitano 1849010 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja ne bih mogao da izdvojim ni jednu scenu. Ceo film je super. u stvari mozda ona u parlamentu kad ispadne da su se crnja i onaj drugi hm hm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Najjace je kad ga onaj lik pita da li je procitao materijal koji mu je prosledio i krece fleshback kako cepaju papire iz te knjige i zavijaju travu, pa mu kaze "Yes I is, it was very useful"  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
mislim,dakle postojim.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Smoke[1995] -hxxp:|| www. imdb. com/title/tt0114478/   odlicna drama uradjena u obliku malog omnibusa. film odusevljava pogledajte obavezno.

Broken Flowers[2005]-hxxp:|| www. imdb. com/title/tt0412019/  film nije ni nesto posebno snazan,nema ni neku sakrivenu pouku. ali je jednostavan,lagan i vise podseca na neki dokumentarac,ali ima smek Jarmushvski.  Wink
       Night on earth[1991]-hxxp:|| www. imdb. com/title/tt0102536/-odlican omnibus o situacijama u koijma se nalaze taksisti u vecim gradovima amerike i evrope,sa najboljom pricom od 20 min pri kraju filma. remek delo 7.  umetnosti.
IP sačuvana
social share
GGCŽ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Kratki film o ubijanju (Krótki film o zabijaniu 1988).Još jedan iz moje oronule VHS kolekcije i jedan od nekoliko koje je snimio ovaj poljski reditelj (čije ime ne mogu pravilno da reprodukujem) koji za temu imaju smrtne ljudske grehove.Preporučujem ga jer je ovaj Poljak bolje nego iko do sad prikazao psihičko stanje ubice,sam čin ubistva i egzekuciju ubice.Scene ubistvo i smaknuće su možda najbolje urađene scene u filmskom svetu (moje mišljenje).Kratki film o ubijanju više podseća na dokumentarni nego na igrani film.Spontan,edukativan,realan.Ovo je samo još jedan odličan film u nizu iz Istočne Evrope koji će ostati nepoznat ostatku sveta.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Dok pre neki dan nisam konacno odgledao Tri boje trilogiju, Kislovski (valjda je tako, al ne bih reko) mi je bio nepoznanica... sad mogu samo da kazem da je covek (nazalost bio) genije... al dzabe kad se na nasim televizijama poljski filmovi vidjaju jednom u nikad... inace sam video da je ovaj film i Tri boje cak i pisao isti covek (Pisevic, rekao bih ofrlja), i tematika je odlicna, tako da je sigurno rec o sjajnom filmu, ali opet kazem dzaba
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Nećeš mi verovati ali ja sam sve filmove ovog reditelja dok nije otišao u Francusku gledao na televizoru.Išao je ciklus njegovi filmova (1 film nedeljno) i zaista je imalo šta da se vidi.Sve sam ih snimio ali video kaseta nije nimalo puzdana pa sam morao da se oprostim od većine zbirke..Ono što je snimio u Poljskoj i ovo što je snimio van Poljske (po čemu je poznat) se ne da porediti.Pre par sati sam našao njegov film iz 1985 Bez kraja (Bez Konca) ali na žalost nema prevod.Možda ima engleski ali ja taj jezik ne razumem.
  Tema serijala iz kog je ovaj film su ljudski grehovi.I svi su ih filmovi više nego dobro predstavili.Ovaj reditelj izgleda nije imao ni jedan promašen film.Svekoje sam video,koje imam i kojih se sećam su dobri.Ali sve ja kao što si napisao džaba,Filmovi iz Istočne Evrope se ne prikazuju nigde osim u matičnim zemljama.A to je veliki gubitak za film jer se zaboravljaju ili ih slučajno zna mali broj ljudi.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Taj tzv. art-film je uvek davao najbolje reditelje, pocev od mog omiljenog Bergmana pa do Dzarmusa, i karakteristicno je za njih da su im svi filmovi vrhunski... Al taj zanr je kod nas zastupljen tek malo jace od istocnoevropskog filma... al eto ako je nekad isao ciklus na TV-u ima nade, mada ne pamtim kad je na TV-u zadnji put isao npr. Kolja koji je poznat film, a kamoli drugi...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Taj tzv. art-film je uvek davao najbolje reditelje, pocev od mog omiljenog Bergmana pa do Dzarmusa, i karakteristicno je za njih da su im svi filmovi vrhunski... Al taj zanr je kod nas zastupljen tek malo jace od istocnoevropskog filma... al eto ako je nekad isao ciklus na TV-u ima nade, mada ne pamtim kad je na TV-u zadnji put isao npr. Kolja koji je poznat film, a kamoli drugi...

Bitno je da pustaju Seagala i Van Dama  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Smart
Bitno je da pustaju Seagala i Van Dama  Smile
shta znam,ja volim neke od njihovih ranijih filmova (above the law,marked for death,time cop,hard target,itd.).
ove nove slabo gledam jer je 99% Smiley 1 Smile .onaj 1% je film jcvd Smile.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2009, 11:31:02 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2026, 22:21:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.