E vidis i Amelija nije los film... U medjuvremenu sam se setila jos jednog filma koji me je svojevremeno odusevio, jeste da je low budget ali je super filmic... Chaysing Amy ...gledao neko?!
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Ja bih predlozio i: American Beuty (Kevin Spejsi) Leaving Las Vegas (Nikols Cage) Frida (Selma Hajek) Glupan i Tupan (ovih dana se pojavljuje i nastavak, odnosno to je kao uvod u ovaj film, jer se radnja desava pre Glupana i Tupana). Man on the Moon (fenomenalna muzika)
Slazem se sa tim da nema bas dobrih filmova tj da sve od vecine filmova sto zapamtimop je advertajzing. Mada neki vole pojedine filmove koji nisu nesto. Sto se tice Pijaniste imam ga ali nisam stigao da ga odgledam, Chaysing Amy nemam a Jay i Boba sam gledao jedno 3 dnevno dok ga nisam nekom dao. Onako bas ima svojih trenutaka i nije nestro preterano tezak. American Beauty me nije odusevio ali Frida jeste jer je nacisto lud film. Man on the moon sam davno gledao ali imam Truman show koji ima do jaja pricu ( bar meni ). Amelija je po meni osrednji film!!! Ali dobar je ono sto kazeete da se pusti mozak na otavu!!! Ko voli Jay i Boba preporucili su mi movie sa Ali G-ijem kazu da je 10 puta bolja komedija i ne sumnjam ali nisam stigao da ga odgledam.
Poslednje sto sam u bioskopu gledao je Lajanje na zvezde pre 100 godina jer me mrzi da se mrznem po bioskopu za 150 dinara kad je divx 50!!! a i stize ranije negu u bioskope.
ljuidi, gledam nesto ove postove... razmisljam... ne secam se kad sam zadnji put izasla iz bioskopa i bila odusevljena filmom (mislim nekim novijim) a sticem utisak da je i sa vama isti slucaj... dobro, s vremena na vreme se pojavi po neki, al nije to to...
pa, da. poslednji koji mi se svideo, ali samo svideo je DAREDEVIL, ali ne zbog Afleka(deluje mi nekako brljivo).
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.