Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 21:50:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 431 432 434 435 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predlozi za gledanje  (Pročitano 1658841 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung Wave II
Ma то сам поскидао још синоћ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
HTC Smart
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung Wave II
Хвала пуно! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia E71
Taken (2008)

Blow (2001)

Dva odlična filma večeras od 21h prvi na RTS 1 a drugi na B92.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Motorola ROKR E1

A evo i za tebe, s' tim da je i komedija http://www.imdb.com/title/tt0092610/

Smile
Pa dobro, rekoh predložio si filmove za bebe. Zavisi i koliko imaš godina. Većinu filmova koju su naveo je za tinejdžere i ne da nemaju neku posebnu radnju, nego su klasični američki trash filmovi. Zavisi ko šta voli, meni su koljačine približne realnim situacijama. 7ce kao ocene na imdb-u so jako visoke sobzirom na oštru kritiku tog sajta što dovoljno govori o kvalitetu. Dok tvoji da ih sve sabereš ne mogu da skupe za tu ocenu  Smile Može isterivanje đavola iz emili rouz, koji je na osnovu istinitih događaja. Grudge 1, 13 duhova mi je eto kao iz tvoje branše ali mi je zanimljiv. Jeepers creepers 1 je jako dobar.... the collector je odličan i izuzetno hvaljen.
Nije tačno da nakon prvih 3 testere ne valjaju. Čak šta više 2ka je jako loše prošla i važi za najgori deo...ne znam kako se sada kotira 3d zadnji deo. Inače je VI fenomenalna i ima dobru podlogu, pogotovu za nas sa lošim iskustvima sa raznim službama ovog ili onog tipa.
Imam i ja preporuku za tebe, sobzirom da ti je ukus filmova sličan tome!
http://www.imdb.com/title/tt0362120/
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Imate Taken na RTS u 9 sati.  Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Apple 5
Ma kakav Taken ima Siti i Livrepul u isto vreme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
 Smile

Slatko si me nasmejao Smile

Ajd' sad...prilicno sam siguran da svaki koji sam predlozio ima ocenu vise od 6 na imdb-u.Grudge ako se dobro secam, je rimejk nekog Azijskog filma.Proverio sam sad, jeste.Nije los, moze da prodje, gledao sam ga.

Trinest Duhova moze da prodje, ali mi je prica skroz bzvz.Gledao sam ga mislim jedno 2-3 puta (na tv-u).Hvata duhove za neku tamo masinu, da bi doveo djavola, qrac palac, sta vec, aha oce to Smile

Citat
Zavisi ko šta voli,

Tacno tako.Kao sto sam rekao vec-meni dobri, ne tebi. Smile To sto ti ne volis filmove samo zato sto su Americki-to je tvoj problem.The Exorcism of Emily Rose?Pre bih gledao opet The Excorcist.Pogledao sam oba, i drugi mi je bolji.Slazem se za Jeepers Creepers, jeste dobar (snimaju i treci deo Smile ).

Za Saw, barem meni, posle treceg/cetvrtog dela, postaje malo dosadno, ista prica ponovo i ponovo, bolje da sam gledao prvi deo svaki put, nego ove posle...ali moram da priznam, ima par dobrih scena u 6-om cini mi se.7 je sranje, defenitivno najgori deo od svih delova.Pogledaj pa vidi sam.

Scary Movie sam odgledao (sve delove) pre 5/6 godina, tako da...

A i ne kazem da su nerealni ovi Francuzi, kazem da je prica sranje.Dok ove sto sam ja naveo, desavanja ne mozes da opises u 5/6 i vise recenica, ove Francuske realno mozes u jednoj/dve.Bas je jaka prica, nema sta, udarlia zena 1 zenu 2 sa kolima, zena 2 izgubila bebu, i onda zena 2 hoce da izvadi bebu iz ove prve...jaka prica, nema sta.A i bas je ono, realna. Smile Daj bre nemoj da se zajebavamo.

I opet pitanje, ok, odgledao si tih par filmova, i sta onda?Ti su ti "odlicni" a svi drugi su sranje, i neces da ih gledas? Smile

Kako ti ne postane dosadno, da gledas klanje, i klanje, i klanje, bez ikakve price?Stvarno ne shvatam...niti shvatam sta je tu strasno.Neko poludi i pobije celu (navedi po izboru), big deal, deasava se i stvarnosti, i sta, treba toga da se plasim? Smile

Nista mi smesnije nego kad vidim nekog da kaze "jao po ovo je tako strasan film, povracalo mi se koliko je grozan, bla bla bla", pa jbt, ja sam vecerao uz "Martyrs", nit' je ista toliko gadno, a jos manje je strasno.

Ali dobro, kao sto sam vec rekao, oguglao sam na horore, tako da trazim neke sa zanimljivom pricom, a ne samo klanjem do sutra, koje mogu da prespavam, tipa Petak 13.

A i ove sam naveo, kao malo manje poznatije, jer bi bilo malo glupo da navodim A Nightmare on Elm Street, The Shining, itd koje zna svako.A i ko ce da se seti svih, kad sam gledao na stotine horora.

Ajd da uzvratim, sa dva Francuska filma.

http://www.imdb.com/title/tt1433562/

http://www.imdb.com/title/tt0337961/

Drugi sam gledao, bas je ono, jaka prica, siguran sam da ce ti se svideti ako nisi gledao.Dosta sam pisao, bataljujem, smorio sam se Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2012, 20:20:34 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Taken (2008)

Blow (2001)

Dva odlična filma večeras od 21h prvi na RTS 1 a drugi na B92.

Ne videh da je čovek napiso već...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
HTC 
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 431 432 434 435 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 21:50:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.