A, koji ce nam to.. mislim. meni nije sve u zivotu da imam model telefona u profilu..
Pa niko ne kaze da je to sve u zivotu, ali ako gledamo po toj logici onda ni meni nije sve u zivotu da imam koji OS korisitim, i koji browser u profilu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
nije sve u zivotu, ali OS i browser dobro dodje za statistiku foruma.. a za mob se slazem sa Aneom.. mene lichno ne inteseruje ko ima koji tel.. za to postoje teme u mobilnoj telefoniji..
Well i telefoni bi dobro dosli za statistiku Uglavnom bice zanimljivo videti koje telefone koriste burekdzije jer se telefoni cesto menjaju, pored OS i browsera.
meni je to takodje bespotrebno .... ako tako krenemo sutra ce neko reci : aj da stavimo koliki je monitor aj da stavimo koji auto vozimo aj da stavimo ..... i tako u nedogled
ali kako hocete
po meni bilo korisnije da svi tachno popune lokaciju pa da se tu vidi ko je odakle i da svima stoji datum rodjenja tu npr .....