Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predlog za forum o Putovanjima  (Pročitano 2397 puta)
02. Maj 2005, 18:31:08
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Imam jedan predlog, vidim na ne postoji forum o Putovanjima. Ne bi bilo lose napraviti u okviru toga podforume za svaki kontinent ponaosob.
Mislim da bi to bilo dosta poseceno .

Klika
« Poslednja izmena: 03. Maj 2005, 02:39:36 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Da, moglo bi tako nešto, ima ovde ljudi iz svih krajeva sveta...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Stvarno nije losa ideja... Posebno iskustva ljudi koji su putovali u sopstvenom aranzmanu... Znam, postoje razni sajtovi preko kojih se mogu prikupiti informacije o hostelima, apartmanima, privatnom smestaju, cenama karata,  ali razlicite standarde imaju stranci i nasi ljudi... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Ideja je odlicna. Ja sam takodjer hteo jednom postaviti temu o jezicima pa nisam se odlucio u koji forum. Ne bi bilo lose postaviti i forum o jezicima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pocite pricu u Buvljaku, ako bude interesovanja dobicete svoj forum. I naucite vise da necu nikad ni u jednoj poruci a jos manje u naslovu da vidi ALLCAPS bez obzira na to koliko vam je sta vazno.
Necu da otvaram forume koji su osudjeni da budu mrtvi i koje cu ja sam morati da odrzavam. Ideje nekih drugih foruma su bile daleko realnije pa oni nikad nisu zaziveli, i iako je ova tema donekle zanimljiva, od nekle je i meni i vama jasno da je ovo zemlja u kojoj je za poslednjih 20 godina 2% ljudi negde putovalo a i oni su najveca dostignuca imali u Budimpestama, Temisvarima, Bukurestima, Atinama...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Brate jazzeru (ja sam zapoceo onaj post o jazz/blues-u) , mislim da gresis sto se tice predloga o forumu o putovanjima. Baci samo malo pogled na forum Krstarice, tamo sam inece od skora aktivan jer sam dosta toga proputovao  a ako te zanima pogledaj moj sajt o Dominikani   http://www.ptt.yu/korisnici/p/j/pjevtic     , zatim neke slike i iskustva sa rada na brodu   http://members.virtualtourist.com/m/92407/   ,  [spam]   .  Veruj mi da u zadnjih pola godine dobijam gomile emailova u vezi Dominikane.

Taj Krstarica forum ne da je zaziveo nego radi prilicno dobro. OK, mozda ne moraju da se prave podforumi za svaki kontinent , kako sam bio predlozio. Ako je jedini put do postavke novog foruma prvo Buvljak forum onda evo ja cu prvi poceti, svi ovi koji su me podrzali, javite se ljudi sa idejama, iskustvima,..itd........ja cu nesto zapoceti.....post na Buvljaku je - "Putovanja, trazimo forum!"

Veliki pozdrav svim avanturistima i ljudima koji vole da putuju!!!
« Poslednja izmena: 03. Maj 2005, 11:01:03 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zaista nikad ne zelim da ovo mesto makar pocne i liciti i na krstaricin forum i na serbiancafe na bilo koji nacin, to bi bila uvreda za sve one koji na njega dolaze. Ako imate podeliti po neko putovanje to uradite u buvljaku, ako ima zaista o cemu da se prica, a nema, sto smo vise puta utvrdili jer je od par stotina aktivnih ljudi svega 10% ikad izaslo iz ove zemlje, a tih 10% obicno nemaju previse toga za reci. To sto si ti bio u dominikani i jos po negde je vrlo lepo, ali za to je i jedna tema eventualno dve vise nego dovoljno, ceo forum treba da zivi, ne da stoji sa 10 poruka unutra kao sto bi svakako bilo.
Probali smo svojevremeno sa regionima, nije islo. Nista se znacajno nije promenilo da bi se sad desilo da to ide. Cak ni na serbian cafe-u na kome ima masa ljudi, i na kome je moderisanje diskusija te postovanje pravila misaona imenica sem kanade i usa maltene nigde nema nikakvih postova, a ovde i nema previse ljudi iz tih zemalja, posebno medju onima koji pisu.

Takodje, nije poenta postaviti temu u kojoj ces kukumavciti da ti se otvori forum, to je besmisleno, pokreni temu o putovanjima, onakvui kakvu bi u tom forumu otvorio, kad vidis da nema znacajnijeg insteresovanja, ko sto ces videti, shvatices da srbija nije plodno tle za takve stvari, ovde je i put do CG misaona imenica. A vi koji ste imali sanse putovati previse ste mala zajednica da bi dobili forum na ovakvom mestu.
Ako gresim bice mi drago da otvorim forum, ali samo i jedno ako postoji realno kvalitetno interesovanje, dakle ne pet ljudi i 10 poruka nego barem 20ak ljudi par stotina smislenih i kvalitetnih poruka u 10ak tema za bilo kakav pocetak.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Ne znam prijatelju sto se ljutis odamah, niko ovde ne kukumavce, ja sam samo dao predlog i znam da su ti forumi poprilicno poseceni. Ja licno ne vidim smisao u nekim infantilnim forumima poput ovog o flash gluspotima ili nekim salama i vicevima, to mi lici na neko obdaniste  gde se skupljaju deca od 15 godina.

Ne znaci ako ne nesto poseceno da je u isto vremem i dobro, znas kako, Britni Spirs je svaki dan na TV-u pa mislim da je smece od muzike, shvatas poentu.

Ne znam zasto napadati Krstarica forum, svaki forum na internetu zavredjuje nakakvu paznju. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Na sta to tebi (ili meni ili bilo kome pojedinacno) lici uopste nije bitno za forum, to ima debelog smila i to ljudi posecuju, uopste nije bitno koliko godina imaju, ovo je cafe forum a poenta cafe foruma je da svako ima mogucnost da uziva u onome sto voli.. mnogo ljudi ima previse crne zivote da bi uzivalo u ozbiljnim stvarima.
Britney Spears jeste smece od muzike i zato joj je prodaja diskova ove godine bila tek medju 30 u USA bez obzira koliko se vrti. To sve kaze.
Krstarica i jos nekoliko vecih foruma ne zavredjuju paznju. Sasvim je dovoljno pogledati kolicinu poruka i nacin kako su rasporedjene te sadrzaj tema pa da ti sve bude jasno.
Ne ljutim se, medjutim, ne volim preterano kad neko ulazi u pricu o necem ozbiljnom a da o tome nije dovoljno razmislio.
Sto se samog kukumavcenja tice... ja sam ti rekao da krenes pricu kakvu bi o forumu a ti si otvorio temu "Putovanja, trazimo forum!"
To je besmisleno.
Ako imas o cemu pricati na tom forumu, pricaj, ako bude interesovanja kao sto nece dobicete svoj forum ili pod forum. Nema potrebe da lobiras, ja sam taj koji odlucuje a na mene ne deluju ni najmanje takve teme i par postova ljudi koji ce reci kako je to cool a u sustini ako se i otvori taj forum ikad na njemu nece 5 reci napisati. Mene zanima samo realna podrska nekoj ideji, realno interesovanje za neku temu, ne pausalne izjave "jao sto je to super".
« Poslednja izmena: 03. Maj 2005, 16:46:48 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.346 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.