Predlozio bih da vesti iz IT sveta koja u podforumu "Internet ~ Novosti ~ Provideri" postuju filip93 i okno dobiju posebnu TOP temu (npr. IT Vesti ili tako neshto) poshto se na vecinu tih tema ne odgovara jer to uostalom nije ni potrebno. Otprilike da bude kao TOP tema "Vesti i zanimljivosti iz sveta igara" u gaming podforumu.
bilo je prosle godine razvrstavanje tema po nekim tzv. kategorijama, ali se isto pokazalo kao prilicno neprakticno i neinteresantno citaocima pa je ovja metod mnogo upecatljiviji i zanimljiviji
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ako mislis na sport biciklizam mozes u sportskom delu foruma da otvoris temu o tome,mada ja mislim da ima jedna ali nisam siguran.U svakom slucaju mozes tu da otvoris temu ako imas neko znanje o tome naravno. evo ovde http://forum.burek.com/index.php/board,25.0.html
Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja! Preporucujem takodje da procitas Pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma. Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.