Ja prvi put cujem da postoji problem Nece biti kao na drugim forumima bas zbog toga jer mi nismo kao drugi forumi, ovde mozes dobiti jedino svoj unikatni avatar po svojoj zelji, e sada jedini problem je sto SF trenutno nije u vremenskoj mogucnosti da ih izradjuje i sve je to lepo objasnjeno kako i zasto u vec postojecoj temi o Personalizovani avatari - Nova tema
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 11:27:52 od cg_ac »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
zasto se jednostavno ne resi problem tako sto ce se povecati ,,Uslov za sticanje prava na personalizovani avatar:'' , na primer : ,,Korisnik mora imati najmanje 3000 ili 5000 poruka! Korisnik mora biti aktivan na forumu najmanje 60 dana!*'' ?
Zato sto i takvih korisnika ima dosta, a bilo bi ih jos vise kada bih to uradio... Jednostavno, strpite se.. ili se nemojte strpeti, ja imam toliko vremena da odspavam ko covek, i toga se ne bih odrekao ni zbog cijeg avatara... Radim na tome, resenje postoji, bice dostupno uskoro, a kada je to uskoro, moracete da sacekate da bi videli...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!