zasto ne bi napravili kutak za obicne clanove gde nije dozvoljen ulaz ostalima modovima super modovima admin ce svakako biti u mogucnosti da udje naravno za ovaj kutak ce biti zaduzen admin ili admini i isto da se napravi kutak za modove super modove zajedniski gde bi neko od njih bio mob i kutak za admine to sa adminima bi vec bio chat al to je moj predlog
zasto ne bi napravili kutak za obicne clanove gde nije dozvoljen ulaz ostalima modovima super modovima
Nonsens.
Citat
i isto da se napravi kutak za modove super modove zajedniski gde bi neko od njih bio mob i kutak za admine to sa adminima bi vec bio chat al to je moj predlog
Postoji forum u kome se moderatori, supermoderatori i admini dogovaraju.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
zasto ne bi napravili kutak za obicne clanove gde nije dozvoljen ulaz ostalima modovima super modovima
Nonsens.
mozda je cudno al bi bilo zanimljivije mozda vise izacivanja sa foruma ako se ne vladas kako trbea jer nema mnogo onih koji ce da se brinu nema modova ali dobro
Citat
i isto da se napravi kutak za modove super modove zajedniski gde bi neko od njih bio mob i kutak za admine to sa adminima bi vec bio chat al to je moj predlog
a sam pametan trebao sam pretpostaviti jel
interesuje me da li ima nesto novo u planu vlasnik foruma vezano za njegovo vlasnistvo burek forum
Kad smo vec kod mod foruma... Krouli je postovala moj PP oko one offtopic teme na psihologiji i razloga za njeno postojanje. Pa me interesuje sta bi s tim?
interesuje me da li ima nesto novo u planu vlasnik foruma vezano za njegovo vlasnistvo burek forum
Sve sto treba da saznate, saznacete.
Citat
Kad smo vec kod mod foruma... Krouli je postovala moj PP oko one offtopic teme na psihologiji i razloga za njeno postojanje. Pa me interesuje sta bi s tim?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Citat
Pitaj krouli
Pa koruli kaze da vi odlucujete Tako da... sta ste odlucili? (ustvari, mogu da predpostavim sta)... zanima me zasto?